|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  346 347 [348] 349 350   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
14.3.2011 15:52:29   
Mamica24
Zdravo svimaaa.. kao prvo..

user posted image user posted image Dragi naš Erole želimo ti sretan 1. rodjendan i da nam duuugooo duugooo budeš živ zdrav, sretan i uspiješa...user posted image user posted image

stariji si od mog Bekira cijelih 17 dana user posted image user posted image

Evo drug ti spava aja se bacila na ručak.. ako išta ostane dok ga napravim dobro će biti user posted image user posted image ..

Ostale mamice i bebice kisssss.......

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu SOKI)
Neposredna veza do poruke: 8676
14.3.2011 15:53:42   
Mamica24
Sulty, sultyyyyyyyyyyyy pa gdje si ženo ne daš se vidjeti.. šta ima.. kako ste mi svi...?? user posted image user posted image

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 8677
14.3.2011 15:54:26   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Pozdrav i od nas,evo da se malo javimo,nemam vremena nikako da pisem,uvijek me nesto prekine,pa odustanem...
Malo sam citala sta ste pisale,vi ste bas aktivne.Ja sam prvo rodila sa 23,drugo sa 24,i ne mogu reci da necu vise imati djece,jer vjerovatno hocu,samo se nadam da to nece biti slijedece godine,jer kako sam krenula i ne pise mi se dobrouser posted image
Rimljankaa koja kolica si kupila,jer i ja trebam uzeti jos jedna  a ne znam kojauser posted image user posted image

MI smo uzeli ova Chicco,i ja sma zadovoljna.  Nismo jos poceli izlaziti,ovaj vjetar nas zeza,pa ne znam kako ce se vani pokazati.

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 8678
14.3.2011 15:55:15   
Rimljankaa
Evo sad slike...
user posted image

< Poruku je uredio Rimljankaa -- 14.3.2011 16:06:21 >

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 8679
14.3.2011 16:00:56   
Lejla Ka
E jah, šta bi u shopingu Rime?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 8680
14.3.2011 16:05:12   
esmina i bebina mam
Leena joj dusa draga Esmic mali zelim joj brzo ozdravljenje a sta ces za tog taxistu hajvan sto bi narod kaze.

Drugu Erolu sretan rodendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da dobije puno poklona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da pojede jos mnogo mnogo rodendanskih torti
A janjetine nema nema u smjescima to je za mamu i taju user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 8681
14.3.2011 16:05:22   
taurus
evo i nas poslije par dana
imali smo goste i subotu i nedjelju, pa sam slomljena
ali u subotu smo uspijeli malo prošetati po vilsonovom, E je cijelo vrijeme spaval, probudila se da jede i nastavilauser posted image
a spavala je i kad smo došli kući valjda od zrakauser posted image
vidim pričale ste o nosićima, mi naš čistimo sa babyvacom i prezadovoljna sam, zaista je izum za nobelove nagrade i sigurno joj nikad ne bih tako očistila nos da nije njega

rime daj sliku kolica
mino javi se kad se smjestiš
ostale user posted image i mame user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 8682
14.3.2011 16:06:41   
Sulty
Mamice24, citam ja vas pomalo, ali iskreno ne stizem. Kako je ovo lijepo vrijeme, nas dvije ti tutnjamo opasno. Ujutro kad Vegic spava, ja napravim rucak, a onda kad se probudi u setnju. Onda Vegic opet pajki, a ja cistim po kuci i u to nam i tajo dodje. Ne zalim se, dobro nam je user posted image

LJubimo vas sviju.

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 8683
14.3.2011 16:07:51   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

E jah, šta bi u shopingu Rime?

Muz se razbolio :(  Tako da nismo stigli otici,odnosno obici sve. Tako da smo smao kolica kupili,za koja smo se ranije odlucili,a As ce sacekati vikend.

Kupicemo onu 0-13kg,samo jos ne znam koju tacno

Ja sam najbogat

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 8684
14.3.2011 16:08:22   
rose
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Evo sad slike...
user posted image

fina su...koliko su teska i koliko si ih platila?

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 8685
14.3.2011 16:14:06   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: rose

Evo sad slike...
user posted image

fina su...koliko su teska i koliko si ih platila?

355KM su bila,cijena pravo super. Teska su 7kg. Bas onako lagana,to mi je bilo najbitnije. Sklapaju se kao kisobran,imaju zimsku navlaku,navlaku za kisu,dodatak za casu ili flasicu.
Imaju 4 nivoa,i ovaj jastucic.

Cvrsta su pravo,stabilna,a lagana. Ma ja sam bas zadovoljna.  I jos ovo iznad glavice bebine je kao neka zastita od infracrvenog zracenja user posted image

Ja sam najbogat

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 8686
14.3.2011 16:14:36   
Anoniman
ERolu i ovdje srecan rodjendan i sve najljepse od srca i takodje potpisujemo u svim zeljama ovu teta Samedi user posted image

Esmi brzo ozdravljenje, ebem mu misa, moguce draga da ce i zubici pa malo opao imunitet. Ljubi je od nas user posted image

Rime jesu ovo kao kod nas multiway, poteza jesu i duga kad se sklope, ali su super, lagana za voziti.
Ljubimo vas sve user posted image

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 8687
14.3.2011 16:22:21   
Rimljankaa
Joj nisam zapamtila naziv,a sad mi mrsko ustajati user posted image

Ova nisu teska,7kg i nije nesto,pa ne mogu biti laksa da bi imala neku cvrstinu isl

Ja sam najbogat

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8688
14.3.2011 16:25:32   
esmina i bebina mam
Rime super su kolica user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danas zvali i narucili se za sunecenje pa u cetvrtak ode cuna user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 8689
14.3.2011 16:34:45   
Anoniman
Na slici mi izgledaju da su ista kao kod nas. Z atek rodjenu bebu su super i jeftino ste ih platili jer su prije par mjeseci bila 480km.
Ja kazem malo su veca s obzirom da su kisobran i za nas, a za vas su odlicna, zato sam ti ih i preporucila. Kod nas su samo rozo-teget.

(odgovor članu esmina i bebina mam)
  Neposredna veza do poruke: 8690
14.3.2011 16:39:42   
Anoniman
jelena opet te trebamuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8691
14.3.2011 16:49:08   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Rime super su kolica user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danas zvali i narucili se za sunecenje pa u cetvrtak ode cuna user posted image

ode cuna,ode cuna   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neka je hairli,i da aBd prodje sve ok.

Neka ste to ranije odlucili. I mi smo Adnici zaklali kurban kad se rodila.

Oko mene su se sve muska djeca radjala,pa cu ti dati jedan savjet,ako vec ne znas. Kad mu recnu cunu,odreze se plasticna casa,ona za izlete,i onaj gornji dio,gdje se pije,stavi se na cunu,dakle poklopi se,pa preko pelena. Tako da pelena nedira tijelo,nevrjedja ga,a i brze zamladi...Sretnooo!!!

Hvala za kolica!!!!

Ja sam najbogat

Neposredna veza do poruke: 8692
14.3.2011 16:50:16   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Na slici mi izgledaju da su ista kao kod nas. Z atek rodjenu bebu su super i jeftino ste ih platili jer su prije par mjeseci bila 480km.
Ja kazem malo su veca s obzirom da su kisobran i za nas, a za vas su odlicna, zato sam ti ih i preporucila. Kod nas su samo rozo-teget.

Mislim da su to ta! ja sma bas zadovoljna!  A i cijena me zacudila,a i obradovala,hahaha

Ja sam najbogat

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8693
14.3.2011 16:55:41   
Anoniman

ode cuna,ode cuna   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oko mene su se sve muska djeca radjala,pa cu ti dati jedan savjet,ako vec ne znas. Kad mu recnu cunu,odreze se plasticna casa,ona za izlete,i onaj gornji dio,gdje se pije,stavi se na cunu,dakle poklopi se,pa preko pelena. Tako da pelena nedira tijelo,nevrjedja ga,a i brze zamladi...Sretnooo!!!

Hvala za kolica!!!!

ja to rime prvi put cujemuser posted image user posted image ne smije se nista stavljati da se nedezinfikuje .
Oni daju scim da mazes ili sta da radis.
Sretno user posted image user posted image user posted image user posted image drugu malom.
Al to sto si zaklala kurban to je jako finouser posted image ....

Neposredna veza do poruke: 8694
14.3.2011 16:59:45   
Emica_sa
Super su,nisu skupa,u kojem chiccu si ih uzela?jel u Mercatoru?

Neposredna veza do poruke: 8695
14.3.2011 17:06:24   
ladyblue RR
Rime, kolica su extra. Moram i ja pogledati neka lakša jer ova moja su samo izgledom super ali su teška do bola.

Ja se naradila po kući. Nađa malo nervozna ali ništa značajno. Nahranila sam je danas opet na kašiku. Skuhala joj krompir, pojela je sve do zadnje kašike. Ne znam ima li ona uopšte ikakav osjećaj ukusa? Ona jede šta god joj dam. Niti pravi face, niti pljuje, fino sjedi i jede...

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 8696
14.3.2011 17:09:28   
Rimljankaa
Ne u Merkatoru,u onom u Despicevoj.

Felix,to je to sto sam ja gledala kod 4 mame koje su radile tako. Nedira to cunu,tako da nce doci do infekcije,vec oko cune,jer je casa siroka,a pelena nece dodirivati ranu,nece se zaljepiti za ranu,sto je kasnije bolno djetetu.

A na cunu se stavi bivacin ili sa vec,a to je samo okolo.

Ove mame kazu da ih je to spasilo.

A to za kurban,ja volim da se ispostuju neki obicaji. Njoj na zdravlje i dug zivot,a i da se nahrane oni koji nemaju.

Ja sam najbogat

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 8697
14.3.2011 17:11:48   
esmina i bebina mam

Hvala za kolica!!!!

Hvala draga svaki mi savjet treba pa udrite mrsko mi ici na temu ubit ce me moderatorke user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 8698
14.3.2011 17:13:02   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: ladyblue

Rime, kolica su extra. Moram i ja pogledati neka lakša jer ova moja su samo izgledom super ali su teška do bola.

Ja se naradila po kući. Nađa malo nervozna ali ništa značajno. Nahranila sam je danas opet na kašiku. Skuhala joj krompir, pojela je sve do zadnje kašike. Ne znam ima li ona uopšte ikakav osjećaj ukusa? Ona jede šta god joj dam. Niti pravi face, niti pljuje, fino sjedi i jede...

Ma bravo za drugaricu Nađu to ona odmah porciju papa user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 8699
14.3.2011 17:15:21   
esmina i bebina mam
Ja ni Esmi nisam jos akiku zaklala i to me mori i dan i noc aBd kad podem raditi pocet cu odvajati za onaj bajramski kurban i za ta dva user posted image

A i ja mislim da ta casa ne bi trebala dodirivati nissta to je samo zastita

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 8700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  346 347 [348] 349 350   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  346 347 [348] 349 350   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Chat
Dina_1405

Sta mislite o ideji da imamo chat na RR?

voljela bih,super je ideja (73%)

ne svidja mi se ideja (27%)

Broj svih glasova: 95

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *