|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  352 353 [354] 355 356   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
17.3.2011 8:04:18   
Anoniman
Evo i nasuser posted image , cijelu noc nismo oka sklopili, temperatura joj i do 40 skakala, evo sad joj 38,5. Istusirala sam je i izmasirala pa cekam da vidim kako ce reagovati. Ona super vesela i razigrana, samo sto tura nikako da spadne.

(odgovor članu Rimljankaa)
  Neposredna veza do poruke: 8826
17.3.2011 8:08:00   
Dzenana_G
Dobro jutro svima, kako su mamice i bebice?
Vidim puno bolesnih bebica. Da se i mi pridruzmo u klub. Nejla juce malo pocela da kaslje, a evo jutros bas puno kaslje. Nema temperaturu za sada hvala Bogu.
I mi jutros poranile u 7, ona opet zaspala.
I ja sam katastrofa zadnjih dana. Glaava me non stop boli. Sinoc Nejlu okupala i legla da spavam, mm ostao s njom da je uspava, ja ko komirana. Ovo vrijeme je bas katastrofa, a ja zesci meteoropata....
Odoh sta da spermim po kuci dok ona spava.
Ljubimo sve mamice i bebice i zelimo im sto prije ozdravljenje

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

Neposredna veza do poruke: 8827
17.3.2011 8:08:08   
Rimljankaa
Bas mi je zao Anice user posted image

Hvala Bogu da ti je sveki tu,pa ti je sigurno puno lakse....

Ljubimo vas za sto  brze ozdravljenje

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8828
17.3.2011 8:09:49   
Dzenana_G
A joj Anuskice mala. Jelence nadam se da ce brzo proci. Ljubim vas puno

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

Neposredna veza do poruke: 8829
17.3.2011 9:01:48   
Super Beba
Jutro svima i puse bolesnim bebicama i da što prije ozdrave!
evo i ja da se tuspasim...mali spava..sinoć ga okupali u 19h, pa spavao od 20h do ponoći (!!!)...onda ga podojila, pa je krenulo buđenje na svaka dva sata (1h - 3h - 5h, pa u 6h da utvrdi gradivo)...sada hB spavaaaaa...valjda ga uspavalo ovo "divno" vrijeme...

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 8830
17.3.2011 9:13:37   
taurus
jutro i od nas

joj pa šta je to sa temperaturamauser posted image

nadam se da će danas user posted image biti bolje

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 8831
17.3.2011 9:52:14   
Medi_87
E svaki djavo hoce po meni, sad mi dolazili iz zavoda za javno zdravstvo imam mrsuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad ne znam smijem li dojiti

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 8832
17.3.2011 9:55:04   
Emica_sa
A izvini kako znas da imas mrsu?i ja sam se porodila par dana prije tebe,pa pitam

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 8833
17.3.2011 9:56:32   
Medi_87
sad mi dolazili iz zavoda da kazu da su mi pozitivni brisevi koze na mrsu

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 8834
17.3.2011 9:58:51   
Emica_sa
A kad si radila draga te briseve?Ja nisam nikakve briseve radila?nemoj se brinuti bit ce dobro

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 8835
17.3.2011 10:03:50   
Medi_87
radili mi gore na gaku

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 8836
17.3.2011 10:08:24   
Emica_sa
E svasta,meni su samo na prijemu uzeli iz nosa,nista drugouser posted image user posted image user posted image jesu li ti rekli neku terapiju ista,bas sam zbunjena

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 8837
17.3.2011 10:13:36   
Medi_87
ma moram svom dr se javiti

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 8838
17.3.2011 10:19:56   
Emica_sa
Izvini sto te ja ovako pitam ali sam se zabrinula,jesi li ti osjecala ista ikave simptome???

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 8839
17.3.2011 10:33:59   
taurus
medi meni su samo radili bris nosauser posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 8840
17.3.2011 10:41:11   
vjestica
svima rade samo bris nosa , a u nosu se i nađe stafilokok aureus

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 8841
17.3.2011 10:50:26   
taurus
znam to, ali medi reče na koži da su joj našli, a ne u nosu ili sluznici
mora da su joj radili i bris kože

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 8842
17.3.2011 10:51:35   
Emica_sa
IZVORNA PORUKA: taurus

EEE pa da ni meni ovo nije jasnouser posted image user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 8843
   [Obrisana poruka]
17.3.2011 10:56:47   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 8844
17.3.2011 11:06:50   
vjestica
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

IZVORNA PORUKA: taurus

EEE pa da ni meni ovo nije jasnouser posted image user posted image

sori fulila sam post u kojem piše na koži
medi javi nam se i reci
ja znam da su mojoj bebi radili briseve kože, pupka i uha, a meni samo nosa, jer ako je na koži, a ne u nosu, onda je kontaminiran uzorak

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 8845
17.3.2011 11:41:35   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Medi_87

E svaki djavo hoce po meni, sad mi dolazili iz zavoda za javno zdravstvo imam mrsuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad ne znam smijem li dojiti

To je zato što ga ti središ u tri poteza user posted image Nedaj se, sve ćeš ti to, ako Bog da, sa uspjehom riješiti.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 8846
17.3.2011 11:57:35   
lejla80
Medi_87 tako mi je žao zbog vas dvoje...nadam se da smiješ nastaviti sa dojenjem. Želim ti aBd da se što prije riješiš toga. Imaš li kakvih simptoma???

2011.
2016.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 8847
17.3.2011 13:10:43   
ladyblue RR
Iman, ova moja jede šta god joj dam. Ja nešto kao praktikujem da joj dajem 3-4 dana isti ukus (kao zbog eventualnih alergija) ali ja njoj šta god stavim u usta, ona jede. Samo je prvi zalogaj malo sporan a onda sve pojede, koliko god joj dam.
Jedino što neće su sokovi. Ja onako probala samo na kašičicu i nema šanse. A hrana ide uredno. Meni i ne smeta što neće sok. Ima hapu...

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 8848
17.3.2011 13:24:29   
rose
IZVORNA PORUKA: lejla80

Nimeni niko nije rekao da dajem na kašiku niti da to mora biti s mlijekomuser posted image Doduše ja uglavnom ukapam na kašiku četiri kapi baš zbog tog prosipanja a onako direktno bi ga teško uganjala,taj vrti glavu lijevodesno kad skonta da mu trebam nešto dat..valjda djetetu dodijale kapi za nos....

A vi..uzimateli vi kapi i jel i vi sa mlijekomuser posted image

hehe...ja umjesto  kapi uzmem prenatal...kad se sjetim user posted image  moja je poslusna kad joj prinesem kasikicu...otvori usta i popije ko velika user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 8849
17.3.2011 14:09:57   
Sulty
Cao drage moje,
Mi odlucili da pokusamo polako, postepeno Vegu odviknuti od nocnog obroka. Kako smo mi to odlucili, tako je Vega odlucila da promijeni sve. Hahahahaha... Zadnja dva jutra se budi u 8, zato sto lumpuje po noci i trazi svoj nocni obrok, pa se onda valjda ne naspava dovoljno, pa spava do 8 (obicno je sad u toku noci moramo staviti pored sebe, pa pola noci moj muz spava s njom, pa se zamjenimo: on u dnevni, a ja s njom). E posto se budi u 8, vise nece u 10 ujutro da spava nema sanse. Danas mi je recimo tek zaspala u 1. Juce u 12:30. I to je to: odspava par sati i onda do 9 jasa. Bas da vidim kakav ce sad sebi raspored napraviti. Meni je u sustini po danu svejedno, bitno je samo da jede, ali da nam je vise regulisati tu noc. Mada znam da ima beba po dvije godine se bude, ali iskreno se nadam da Vega nece biti jedna od tih beba. A opet mi nismo za neke radikalne zahvate, tipa pusti dijete da place po noci i to. To ne dolazi u obzir. Mi ne mozemo podnjeti da nam nasa Vega place. Vidjecemo, mozda nesto polagano i uspijemo.

Medi87, vidim pises da imas mrsu. Ima li ti beba? Moja Vega je bila pokupila stafilokoku u porodilistu. Mi smo svi radili bris nosa i grla: Vega, moj muz, ja i moja mama, jer smo nas troje u pocetku bili stalno oko nje. Prvi put je Vegic imala u nosu. Ne brini, nije nista strasno, mi smo samo morali da joj cistimo nosic i dajemo neke antibiotske kapi. Drugi put kad smo uradili (kad dsmo zavrsili sa terapijom), moj muz je imao stafilokoku (preslo mu od Vege), pa je onda on koristio antibiotike. Treci put kad smo radili sve cetvoro, hvala bogu bili smo svi zdravi. Samo istraj u tome da tu stafilokoku rijesis sto prije i provjeravajte se svi koji su oko bebe, ukljucujuci i bebu. To je jedini nacin da znate da je sve u redu. Za dojenje ti ne bih znala reci, jer ja nisam imala mrsu pa sam ja Vegu dojila svo vrijeme. Znam da mi je doktorica rekla da je to sreca sto dojim, jer se stafilokoka Vegi samo zadrzala u nosu zbog toga. Zeznuto je kad ode na grlo, onda mora piti antibiotike, a to bas i nije pozeljno za male bebe, ali i to se da rjesiti. Ja sam se grozno sekirala, ali sad iz ove prespektive nisam trebala toliko. Nije to nista strasno, izljeci se brzo. Ali iskreno, j..... li im vise sve po spisku tim doktorima i bolnicama!!!!!!!!

Dzenana, nadam se da ce taj kasalj ubrzo proci.

Jelena, nadadm se da je temperatura spala. Ljubi malu hrabru princezu.

Veliki pozdrav svim ostalim bebicama i mamicama...

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 8850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  352 353 [354] 355 356   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  352 353 [354] 355 356   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

dječak /djevojčica
smajli80

Htjela bih da znam koga ima više u ovoj našoj velikoj zajedničkoj kući zvanoj RR,stoga vi imate:

Dječaka (34%)

Djevojčicu (44%)

Dva dječaka (3%)

Dvije djevojčice (7%)

Neka druga kombinacija(koja) (12%)

Broj svih glasova: 273

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *