|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  445 446 [447] 448 449   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
15.4.2011 17:08:03   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: HAHA

Mi bili vani,ruke mi se smrzle gurajući kolica.Hamza se razočarao,kaže:"zbunila se zima,pa opet došla u proljeće" .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nije moglo djete pametnije reci! :)))))))

Cvjeticu,odahnula sam! :)

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 11151
15.4.2011 17:31:14   
Cickolini
Hej drage moje, evo D je malo bolja danas. Nemam vremena da vam se javim. Ovdje frka, svi krenuli za BiH ... od MM umro dedo. Zamalo da i ja krenem, a tek mi kasnije sveki kaze pa kako ces kad D nema ni pasos jos.

Ljubim vas puuuno.

PS Rime super za kkukove ... ljubo Adnicu :)

< Poruku je uredio Cickolini -- 15.4.2011 17:32:01 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 11152
15.4.2011 17:46:22   
samedi
Helena,ako ova krema ne pomogne onda cu probati sa jekodermom nismo ga dosad koristili nikad ali probacemo :)

Rime,nek si se i ti rijesila brige user posted image user posted image user posted image bas mi je drago da je sve ok!

Felix,nisam jos odnijela,kod nas se uzorak moze predati samo ponedeljkom,utorkom i srijedom a rezultati bidu u petak jer se salju u TZ uzorci user posted image pa cemo u pon aBd! Kako ste mi vas dvoje?

I mi smo trebali danas primiti di-te-per, polio i hib ali nismo zbog ovoga,inace kod nas uredno vakcinisu,nisu prekidali.Dr mi je rekao da se ne brinem i da ne moramo zuriti jer su vanredne okolnosti a da to sto ce primiti kasnije vakcinu nema nikakvog utjecaja(po meni i bolje da je primi kasnije)

Nemo,hvala puno draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 11153
15.4.2011 17:46:55   
samedi
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Hej drage moje, evo D je malo bolja danas. Nemam vremena da vam se javim. Ovdje frka, svi krenuli za BiH ... od MM umro dedo. Zamalo da i ja krenem, a tek mi kasnije sveki kaze pa kako ces kad D nema ni pasos jos.

Ljubim vas puuuno.

PS Rime super za kkukove ... ljubo Adnicu :)

user posted image user posted image user posted image a za vas je i bolje da neidete sad

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 11154
15.4.2011 20:26:25   
Medi_87
Rime user posted image user posted image user posted image bravo za A. Ljubim jeeeeee

(odgovor članu nemo)
Neposredna veza do poruke: 11155
15.4.2011 20:31:29   
Super Beba
Joj, jes' OT, ali ja sam vam baš baš tužna....gledala slike onog slatkiša Ališana i ne mogu da prestanem plakati...inače nisam tip koji se lako rasplače, naprotiv...ali ovo me je baš pogodilo... :(

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 11156
15.4.2011 20:36:29   
rose

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Joj, jes' OT, ali ja sam vam baš baš tužna....gledala slike onog slatkiša Ališana i ne mogu da prestanem plakati...inače nisam tip koji se lako rasplače, naprotiv...ali ovo me je baš pogodilo... :(

ja svako jutro prvo pomislim na njega...pa kad pogledam ovo svoje djetesce molim Boga da ostane zdrava i da nam doktori nikad ne zatrebaju...pratim sta se desava s malenim...ono je horor sta mu se desilo

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 11157
15.4.2011 20:46:04   
bint
IZVORNA PORUKA: rose

ja svako jutro prvo pomislim na njega...pa kad pogledam ovo svoje djetesce molim Boga da ostane zdrava i da nam doktori nikad ne zatrebaju...pratim sta se desava s malenim...ono je horor sta mu se desilo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upravu si rose. nedaj Boze nikom...samo da se Bogu zahvaljujemo an zdravlju i da molimo za zdravlje..

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 11158
15.4.2011 20:51:32   
NejraS
I ja sam plakala kada sam vidjela njegove slicice, da mu Allah dz.s. olaksa i da da sto prije ozdravi, olaksa njegovim roditeljima, sami Allah zna koliko im je tesko u ovim trenucima...kada vidim sta drugi ljudi prezivljavaju milion puta kazem Hvala Bogu sto nemam takvih problema i osjetim se glupo i stidim se koliko se sekiram radi totalno nebitnih stvari...

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 11159
15.4.2011 20:57:41   
Medi_87
Ros eimas pp
Zaista tuzno, pretuzno, molim dragog Boga da mu olakša i da nam se aBd vrati ubrzo u boljem stanju, a ovi naši doktori,ma ne zaslužuju tako ni da ih nazovem to su monstrumi sta su mu uradili

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 11160
15.4.2011 20:58:49   
Super Beba
Samo da sve prođe kako treba i da operacije uspiju...duša draga...
ja samo gledam ovog svog miša i molim Boga da mu pljuskavice budu najgora "bolest" u životu..
izvinite što sam i vas okaharila u ovo doba...

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 11161
15.4.2011 21:33:34   
ladyblue RR

ja sam već danima u crnjaku zbog ove bebe. ne mogu da vjerujem da mu se ovako malom desila ovako tužna stvar. samo se nadam da će mu spasiti ručice i nožice.
svaki put mi suze krenu kada vidim one slikeuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 11162
   [Obrisana poruka]
15.4.2011 21:41:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 11163
15.4.2011 22:31:05   
rose

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja sam već danima u crnjaku zbog ove bebe. ne mogu da vjerujem da mu se ovako malom desila ovako tužna stvar. samo se nadam da će mu spasiti ručice i nožice.
svaki put mi suze krenu kada vidim one slikeuser posted image

ja se opet jedva suzdrzim svaki put i na poslu i kuci

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 11164
15.4.2011 22:32:30   
Rimljankaa
Nedaj Boze nikome,kako mi je zao malene bebice. Ako Bog da skupice se pare i spasice se maleni djecacic. Ja sam i u dijaspori prenjela,dala Z-R,pa su neki vec i uplatili,neko je rekao da ce,a za neke cu ja sutra ili prekosutra odnjeti pare.

Bas m je stalo da se skupe pare. Polazimo svi od svoje djece... Da moja,a i sve lijepe bebice budu zive i zdrave..

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 11165
15.4.2011 22:33:35   
Rimljankaa
Samedi,Medi hvala vam¨! Kiss i vama veliki....

Cickolini,jesi li sama ostala s D? Kako ti je? Ljubni je

Ja sam najbogat

Neposredna veza do poruke: 11166
15.4.2011 22:44:07   
Super Beba
Rime - super za kontrolu! Nego, ja sam sad zbunjena - gdje se tačno snimaju kukovi? Meni je moja dr. dala uputnicu za radiologiju...danas mi prijateljica reče da se radi UZ na pedijatriji...a vidim ti si na ortopediji (da li je neka specifična situacija bila ili klasična kontrola kukova?)

Neposredna veza do poruke: 11167
15.4.2011 22:50:32   
Anoniman
Rime bravoooo user posted image , ma Adna je prava velika princezica user posted image

A sto se tice malenog...joj da me pogresno ko ne shvati, valjda trudnoca pa osjetljivost...ja to dijete nocima sanjam, onda sanjam nedaj Boze da je moje dijete takvo... tako da sada kad vidim nesto o njemu jednostavno ne mogu da procitam, toliko em boli i potrese...uhuser posted image

Moje dijete je maloprije otislo u wc i ja za njom i pitam je sta radi, a ona se podbocila, ono ruku na kuk stavila i kaze "pupam tatu" (kupam tatu user posted image )

Neposredna veza do poruke: 11168
15.4.2011 23:03:32   
Rimljankaa
Jojjj Anci je kraljica,hehehehe!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

A Jelena netreba ti dodatna sikiracija. Vjerovatno pod uticajem hormona i sanjas sve to... Nedaj Boze samo,ne znam sta bi drugo rekla.

Super Bebo,koliko ja znam na Ortopediji su prije snimali kukove bebama,ali vise ne. Mi smo isli prijateljskom linijom,pa smo zato tamo snimili.

A koliko ja znam radi se na radiologiji,ali se dosta ceka,mad anemora ni znaciti.

Sunce mi je govorila,da su nju nesto rano,odnosno na vrijeme narucili da melenoj uradi UZ

Ja sam najbogat

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11169
15.4.2011 23:14:24   
vjestica
rime super za kukove i ja sam jedva čekala taj pregled, jer mi sestra ima urođeno iščašenje kukova, pa sam se brinula
mi smo radili pregled u vrazovoj
ni ja ne mogu prestati misliti na onu bebu user posted image user posted image
daj Bože da sve bude ok
ja ne prestajem grliti i nosati svoju bebu i Boga moliti samo da je živa, zdrava i sretna

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 11170
15.4.2011 23:21:21   
lejla80

Rime - super za kontrolu! Nego, ja sam sad zbunjena - gdje se tačno snimaju kukovi? Meni je moja dr. dala uputnicu za radiologiju...danas mi prijateljica reče da se radi UZ na pedijatriji...a vidim ti si na ortopediji (da li je neka specifična situacija bila ili klasična kontrola kukova?)

Mi smo radili na radiologiji prošli mjesec..Bilo je svega pet beba.Nismo se gore zadržali ni petnaest minuta. Ja se baš iznenadila jer sam čula da je gužva.

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 11171
16.4.2011 0:10:25   
ladyblue RR
moje dijete pokušava da ustane. valjala sam joj se od smijeha. ne zna još samostalno ni da sjedi a pokušava da ustane. kada je dignem odmah se oslanja na noge...hoće da stoji pa se moram boriti s njom da je spustim da legne. bori se kao lavić da se uhvati za bilo šta kako bi se digla.

eto rime, sad si mirna. ne moraš više široko povijati. user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 11172
16.4.2011 0:16:52   
idacha
sam da mahnemo i ljubnemo male ljepotice i ljepotane...

kako ste nam svi zajedno?
Nazalost, nemam bas mnogo vremena da pratim paralelno dvije teme, pa uskacem gdje stignem... :)

u svakom slucaju, nadam se da ste dobro i zdravo...
kissssssssss

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 11173
16.4.2011 1:01:57   
Anoniman
STa je ovo veceras tiho...da nismo majke malodobne djece pomislila bih petak vece pa sve se u provod bacile user posted image

Lady od moje prijateljice sin koji je rodjen isti dan kao i Ana propuzao je pravo prije sest mjeseci, a prohodao sa osam mjeseci i par dana, vec sa devet mjeseci je dijete trcalo kao veliko... tako mozda i Nadja, aktivno dijete na mamu user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 11174
16.4.2011 1:33:31   
ladyblue RR
ma ona bi puzala ali nemam je gdje spustiti, cuko se linja pa ne može na pod. spustim je na naš krvet a ona se ubi pokušavajući da puže. odvest ću je sutra malo do mame pa ću je tamo spustiti. baš me interesuje šta ona to pokušava?!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  445 446 [447] 448 449   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  445 446 [447] 448 449   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

naf naf tabletice
Medić*

Da li dajete djeci tablete za zube, ako da koje i od koliko treba poceti sa davanjem tih tabletica?

da (44%)

ne (56%)

Broj svih glasova: 39

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *