Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
veče, žene baš ste vrijedne svašta ste naspremale Una je danas bila grozna,samo se pentrala ,skakala,bacila sebi pijesak u oči,ma čini mi se da čitav dan govorimo ne,spava napokon jedva sam dočekala
noja-koju to ti pravis......meni je ona Moja za das super ispala...hvala na savjetima...jos cekam bijelu cok. kakav ce ispasti....ali sad je to napokon to izgleda..i marijana gaza istu
slicna tvojoj samo se ma pari topi cokolada,vrhnje i margarin pa se sutri dan mixa onda krema bidne ko mus
hoću recept i sliku...volim čokoladu
dadada hvala za rezime fino je bit u toku i da tvoja jaja su suuuuper ...
Breskvice ici ce slika samo za tebe mozes mislit kakva je torta kad u nju ide 900gr cokolade
PA meni se vise svidja razdvojene nogavice nego bas klasicnu vrecu jer znam da nebi htjeo sastavljeno tako sam slicno kao kod vas mislila al tanju. Mi smo dobro spavali 3, sata svasta jeli masallah ma super. Posle smo 3 sata set_ali mami none bride nemam kondicije al dobro je sami smo danas mm na terenu pa sama sa A. baratam slusa me prilicno Koliko sam gledala prognozu kazu od cetvrtka ide sve toplije tako da je moguce za 1.maj sunca .....tEacherko Bogami kazu od cetv. toplije od poned. kisa ...
sto se tice naseg danasnjeg dana, mi smo se pravo nahodale. isle s rodicom i njenom malom u grad pa kod tetke pa se opet groz grad sve pjeske vratile kuci, crkla sam, ledja mi otpala od kolica... mm pravio americke plakare u hodniku, pa nas istjerao iz stana nije jos zavrsio, al naadam se da ce biti ok. radio je sam sa rodjakom, ruke mu se pozlatile, ustedili smo puno para na ovaj nacin
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
ako bude padalo trk pod sator .. vece ... ja 1 maj slavim tradicionalno na vikendici pored rostilja i jedno tri kile cevapa .. a u bolja vremena se pocesto "nesto" i okrenulo .. vidim..jaja se ofarbala,kolaci napravili..ma bravoooo zenice .. vi bile vrijedne a ja danas lijena .. ih da mi bi i sutra biti al od te ljubavi nema nista .
Teacher i dafri, a jesu li vaši muževi inace solomaheri? Ja bih takođe voljela da se samostalno upustimo u avanturu sklapanja namještaja za dnevnu sobu, jer mislim da će me to zadovoljstvo poprilično koštati ako naručimo namještaj po mjeri. Samo što se moj muž nikada nije time bavio, a iskreno nemamo ni nekog specijalnog alata koji nam je vjerovatno potreban. Mada, jeste napravio i to porilično fino sanduk na balkonu, ali mi nije bilo bitno da taj sanduk ispadne baš perfektan, tako da nisam zagledala i tražila mane.
EVO i nas....malo smo bolesni pase ovako igra i skace..cijeli dan tura do 38.3 i nece da jede nista osim mamine torte koju nsimo mogli cekati da se do kraja tona cokolada stisne, hajde barem nesto danas pojeo, samo torte ...a sutra su nam propali svi planovi posto nam je Uskrs..ostajemo kuci..pa je mama pripremat morala svbasta nesto i neplanski..ali sve se stiglo..samo da mi pile bude dobro .. evo cas_timo i vas jednim dijelom koji je gotov....ostalo se zavrsava ;))) sve mojim dragim forumasicama koje slave, Sretan Uskrs/Vaskrs od nas ;))))
< Poruku je uredio iv@ncica -- 23.4.2011 22:04:48 >
Teacher i dafri, a jesu li vaši muževi inace solomaheri? Ja bih takođe voljela da se samostalno upustimo u avanturu sklapanja namještaja za dnevnu sobu, jer mislim da će me to zadovoljstvo poprilično koštati ako naručimo namještaj po mjeri. Samo što se moj muž nikada nije time bavio, a iskreno nemamo ni nekog specijalnog alata koji nam je vjerovatno potreban. Mada, jeste napravio i to porilično fino sanduk na balkonu, ali mi nije bilo bitno da taj sanduk ispadne baš perfektan, tako da nisam zagledala i tražila mane.
mm sve voli praviti sam. ovo je prvi put da pravi americki plakar, ali je do sada napravio kredenac u wc-u i klizna vrata u kupatilu, a da ne govorim da je u stanu do sada sam radio poslove vodoinstalatera, keramicara, molera, elektricara itd...nekad me iznervira jer se posao oduzi i bude sve proljavo, ali kad skontam koliko novca ustedimo bude mi drago sto se tice alata, on pomalo kupuje, sad je kupio neku novi pilu sto mu je trebala za rezanje, inace dosta toga je do sada sakupio
EVO i nas....malo smo bolesni pase ovako igra i skace..cijeli dan tura do 38.3 i nece da jede nista osim mamine torte koju nsimo mogli cekati da se do kraja tona cokolada stisne, hajde barem nesto danas pojeo, samo torte ...a sutra su nam propali svi planovi posto nam je Uskrs..ostajemo kuci..pa je mama pripremat morala svbasta nesto i neplanski..ali sve se stiglo..samo da mi pile bude dobro .. evo cas_timo i vas jednim dijelom koji je gotov....ostalo se zavrsava ;))) sve mojim dragim forumasicama koje slave, Sretan Uskrs/Vaskrs od nas ;))))
predivno! nadam se da cete ubrzo ozdraviti. sretan uskrs vam zelim
Vece moje dame.... Niste bas nesto puno pisale a vidim i zasto Mi bili kod mog tate na kafi, a prije toga Lana i ja bile kod nane (moje mame)...nista nisam stigla po kuci uraditi, hajd sutra cu ujutro malo, svakako necemo ni biti tu skoro cijeli dan ali eto, nek je bar malo uredno, mozda nam ko bane ....Od sveki cu maznuti kolac, ni to nisam stigla hebi ga...
Svim mojim dragim zenama koje slave sutrasnji praznik, nek vam je od srca sretan Uskrs/Vaslrs
iv@nčice nadam se da će drug brzo ozdraviti,ponuda izgleda njam njam tekja sretno sa preseljavanjem neca mm je pravio samo plakare jer su majstori baš previše tražili,ima sve za kupiti od vodilica za klizna vrata,ručki,ma svega,samo treba malo volje
jel neko bio na prokoskom jezeru? mi kontali malo sutra otici, nismo nikad bili, pa nas zanima kako je i kako se treba obuci posto smo culi da je hladnije gore
niko???
ivancice...vec sam te poValila na drugo temi ...sve je ...a djeKac...medju ovim sarenim knjigama ...nadam se da ce sutra i temp. nestati
sto se solomahera tice ...mm bi rado...al mu ja ne dam ...uzsno je aljkav za te poslove...a ja sam perfekcionista ...majstorima je zlo od mene...a zamislite tek njemu ...kad nam je keramicar na vikendici postavljao plocice ja sam stavila stokrl u sjela pored njega...da slucajno nesto nezahebe ...covjek je samo gledao da st prije zavrsi
dadada, a mm nece majstore bas zato sto su aljkavi i sto nikad nije zadovoljan kako urade a ni ja ni on nismo besposleni da ih non stop nadgledamo, pa onda mm kaze: ako ce se vec nesto zeznuti, bolje da to ja uradim, nego neko drugi i jos da mu platim
dadada, a mm nece majstore bas zato sto su aljkavi i sto nikad nije zadovoljan kako urade a ni ja ni on nismo besposleni da ih non stop nadgledamo, pa onda mm kaze: ako ce se vec nesto zeznuti, bolje da to ja uradim, nego neko drugi i jos da mu platim
pa super ti je to ako je picajzla...moj nije ...moj bi sve...ali da sto prije smlati...a ja kad nadgledam majstore, idu redovno na popravni ako sfusere ...nema zahebancije...osim kad moja mama sa njima devera...e tad zahebu samo tako...njoj je sve dobro
IZVORNA PORUKA: MALA1994 Bgm dva jutra ja nemam sta da citam nema mi kolumne
kolumna se nastavlja
IZVORNA PORUKA: Lady26
Ja se bum odjavila sa RR...nikome na pamet ni ne padnemo.... Mi smo se morali kupati i veceras, Lana prvo sjela na cosak tus kabine, unutra joj banjica pa je milki, onda odnese patke, mede i ubaci unutra, dodje po mene, fino me za ruku i kaze : nana pupa, nana pupa.... Ja i mm jedno u drugo pa u smijeh , sta cu napunim djetetu banjicu i nek se kupa, ha ja...Ja sam bila tuto kompleto mokra.... I sad je u carstvu snova...i ja jedva cekam
i Nane voli jako da se kupa, cim neko spomene kupanje on je vec pred kupatilom i ceka s osmijehom a i ti na godisnjem, ma bravisimo lijep provod i fino se odmori
Mya ljubi nam drugaricu i saljemo vam objema
IZVORNA PORUKA: iv@ncica
ooo drage moje...ja sve zavrsila..jos da zavrsim jaja i to je to...cak skuhala 2 rucka...nesto mi on mucan , nece da jede nista od sinoc...budio se nocas...kontam vruce mu, nesto mi topal bbio..opet kasljuca i malu mu jucer nosic curio opet, a sad kontam sve cvijeta kod nas da je i od toga...nervozan...ja rucak na stol i to oba...ma nece ni kasike..samo pijeeeee i pijeee....kad mi i umjerim turu malo mi ko topal , dosao sa sunca, mislim ugrijao se ..kad 38 ....joj...pa zar bas danas da ga uhvati nesto...ali zaspao je pa ce mo gledati sta je..nisam mu jos nista dala...ohhh..propa mi sve ako ga uhvati..pile moje
drugarice, kako je drug? Nadamo se da je tura spala i da je drug dobro inace bila si jako vrijedna i sve mi se svidja posebno kolac (moras repacat dati)
IZVORNA PORUKA: koka i po
evo me iz ribe .. ulov 0 bodova .. odmor cista 10
ma bravisimo
IZVORNA PORUKA: Lady26
Ja odoh u krpe.... sutra nema spavanja , moramo ustati zajedno sa Lanom, samo se nadam da ce kao i danas malo duze spavati, bar do 8 Pusa velika i cestitke jos jednom
ljubim djevojke svoje
Eh sto se nas tice, mi smo jutros ranom zorom dobili radni stol i dvosjed, tacnije to je dobila S... mm i rodjak su to dovezli i ubacili, a onda smo otisli na selo da sijemo, sto smo hvala Bogu zavrsili, ujedno proveli predivan dan sa prijateljima, da bi danasnji dan zavrsili sa rodjendanskom proslavom naseg dragog rodjaka sto su dosli iz DK... djeca su hvala Bogu dobro, Nane se iskakao i izvaljao danas cijeli dan tako da je zaspao maloprije u roku od par minuta... Sabina isto tako... eh idem i ja laganini u carstvo snova... Svim forumasicama koje slave Uskrs/Vaskrs cestitam praznik sa zeljom da ga provedu u zdravlju i sreci sa svojim najmilijim
I kao sto rekoh, dobro vam jutro zelim Jestel se naspavali, odmorili, iskoristili lijepo vrijeme, jer evo kod nas se vec "goluba" sto bi rekao moj rahmetli svekar, a mislio bi "oblaci" Mi cemo cim popijemo kaficu odperjati na vikendicu, pa kakvo god vrijeme da bude neka bude... Zelimo vam ugodnu i lijepu nedjelju
mi gore kad dijetetu cvoruga velika na glai plus ispod nosa ogrebano dobro, nisam se ljutila na njih moze svakom da se desi, al sam se bas nasekirala, hvala Bogu proveli smo mirnu noc, stavljala sam cijelu noc putera na cvorugu i povukla se, al kao da je sa fronta dosla jer i cvoruga je izgrebana i crvena plus ispod nosica bas je dobro zgulila...tako da smo mm i ja umorni i jos nas nije popustilo....
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Baby Einstein INNIC
Šta mislite o edukativnim materijalima tipa - " kako povećati inteligenciju vaše bebe" ("How to multiply your baby's intelligence" by Glenn Doman), Baby Einstein DVD serijalima, "Brainy Baby" i slično ??? Da li bi takvo nešto probale sa svojim bebama???
takvo nešto smatram nepotrebnim (42%) takvo nešto smatram zanimljivim (29%) smatram da je takvo nešto korisno (22%) smatram da je takvo nešto za mentalni razvoj malog djeteta/bebe štetno (7%)
Broj svih glasova: 69
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!