idacha
|
helloooooooouuu.. evo mene od doktorice.. sve je cakum pakum, mashallah, sve se smirilo... sada sam otvorena tek jagodicu malog prsta, bebi se malko umirio, ne navaljuje vise van toliko.. doktorica rece da nece sigurno krenuti jos 2-3 nedjelje.. terapija mi je i dalje ukljucena.. posteljica je II stepen zrelosti, plodna voda ok.. zbunilo me ''zatvaranje'', kad dr rece da je bio pritisak na vodenjak veliki i samim tim je to poticalo otvaranje.. kako se pritisak smanjio, tako se grlic malko skupio... valjda ona zna... bebi mi je sasvim malo narastao, tezi malo vise od 3 kg, ali me ne brine, jer mi je tako identicno i sa imijem bilo- u 8 mj mi rekli krupan izuzetno, a u 9tom mi rekli mrvica.. a, vala, mi ispao taman-3850 gr... eto, mogu malo odahnuti, bar znam na cemu sam.. cula sam se jutros sa Gift, ona ostaje jos danas u bolnici.. ukljucena joj je standardna terapija, ginipral, buscopan, apaurin, izotpin i to.. nije otvorena hB nikako.. eto, drage moje, odoh sada kod mog velikog guzija, da se mazimo :)