Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 12:17:25
idacha
Sonja, Gift su uhvatile kontrakcije i otisla je doktorici... tada je utvrdjeno da joj je posteljica nisko i da joj treba terapija.. bice sve to ok aBd, beba je mashallah super, sve je super, ne otvara se, samo je posteljica ponisko.. ima super doktoricu koja je vodi.. ma bice to sve ok... ona nema vise ni bolova ni kontrakcija, ali ce je jos danas zadrzati na gaku.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 12:19:02
palachinken
Ej žene, imam problem - na samom vrhu stomaka me koža toooliko boli, kao da je zguljena. Peče užas, evo nekoliko dana. To je onaj dio odmah ispod grudi. Znam da se razvlači i sve, a vidjela sam i neke tačkice po njoj, kao da sam prešla preko kože šmirgl papirom pa se svu izgrebala. Ja se mažem redovno, a taj dio bude bolje tek kad stavim debel sloj nevenove masti. Grudnjak - misaona imenica. NE znam šta da joj uradim da popusti, baš me nervira. Nemam jos strije po stomaku, pojavile se na donjem dijelu grudi .
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 12:19:46
ziki
Drago mi je da nije strasno nista sa gift, a i da si ti bolje. Sinoc si mi naum pala kad je krenulo da me bolucka da li cu te pretec
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 12:25:13
Ina86
Super vijesti za Gift, sve ce to biti ok Idacho, i ti sad mozes odahnuti i kod tebe dobre vijesti Ja citavo jutro ucim, nesto mi ide od jutros , pa malo svratim u pauzama da vidim sta mi vi zenice radite
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 12:26:18
Anoniman
Bice to hvala Bogu sve super sa Gift, samo da miruje sada sto vise dok beba jos ne ojaca. Meni su u 16. nedjelji sa Anom krenule kontrakcije, krenula se otvarati, bukvalno krenuo porod pa terapijom i mirovanjem se sve hvala Bogu smirilo. Ljubite je od nas
Idachaaaaa , kazem ja bebi ceka moj rodjendan. Pitala me samedi za tebe, slala mi pp jutros.
Palachinken i mene strasno boli u tom dijelu, ali jos ne puca koza i nema nekih promjena na njoj. Ne znam sta da ti kazem osim da sto vise mazes.
Skvo bas mi ej zao, ali rece ti sonja, med i biber su super za grlo.
Drznice UZ nije stetan i da svaki dan ides, ja sam u prvoj trudnoci sa Anom ovo kad mi je krenuo porod isla dvije sedmice dva puta na dan na UZ. Nisu UZ vise kao sto su bili u doba tvoje i moje mame . Moja mama je medicinski radnik cijeli zivot u zdravstvu i iznenadila se kako se dobro beba vidi na UZ kad je jednom gledala Anu i to ne bi ni psola sa nama da je ovaj ginekolog njen kolega nije natjerao, posle se bila navadila kad god dodjemo do nje ona bi htjela da me vodi na UZ da vidi bebu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 12:29:50
Skvo RR
Hej.. zene..malo mi je lakse grlo...jos mi oblog stoji...znam za med i biber..to cu da uprilicim kada umce zaspe...jer me smara da mi ne treba sal po kuci... ...svaki cas me dira rucicama...pa ako med stavim...ima da ga svuda bude...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 12:29:55
animagical
jeste se naspavale? niko se nije porodio? palachinken sta je sad kad je braco pocela si se zaliti mene tu svrbi koza, nekada me ujutru probudi, pa ustanem i namazem...da docaram tacno gdje-ondje gdje je nekad bio zeludac i najbolji mi je striement, probaj?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 12:30:36
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ej žene, imam problem - na samom vrhu stomaka me koža toooliko boli, kao da je zguljena. Peče užas, evo nekoliko dana. To je onaj dio odmah ispod grudi. Znam da se razvlači i sve, a vidjela sam i neke tačkice po njoj, kao da sam prešla preko kože šmirgl papirom pa se svu izgrebala. Ja se mažem redovno, a taj dio bude bolje tek kad stavim debel sloj nevenove masti. Grudnjak - misaona imenica. NE znam šta da joj uradim da popusti, baš me nervira. Nemam jos strije po stomaku, pojavile se na donjem dijelu grudi .
Probaj namazati uljem...jestivim...pomaze.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 12:33:31
Anoniman
Palachinken bila sam preksinoc kod zubara rasjekao mi "desni" da moze osmica kao lakse izaci, a popravljao mi ovu tackicu na sedmici do pa me sad boli, zvala sam ga juce kaze on to je normalno dva-tri dana da boli jer je cijela vilica upaljena. Stolica se smirila. Hvala draga sto pitas
Da juce u Turbo Limachu sam kupila super bebecih stvarcica, majice i bodici po 4,90 i to LOGO ona marka, ja imam Ani par tih stvari i stvarno su peri deri.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 12:35:56
palachinken
E čula sam da u terra novoj ima super stvari za male brace, pa možda tu nadjem nešto kulersko za iznijeti iz porodilišta. Mislim, terra nova je 0 kvalitetom, ali meni se sviđa dječija odječa jer je bukvalno smenjna odjeca za velike, tako da ima rokerskih majica i tih nekih džidža, nije sve pastelno i bebeće. Danas odoh da izvidim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 12:36:04
animagical
animagical, jesi li ti ono spominjala da si izbjegla trovanje u Ferhatoviću? Čitam na sa-x, 50 ljudi se vec javilo, baš strava i užas
skvo, probat cu kad dodjem kuci, dankešon. Imam ja i striament, slabo
jesam-ne znam kako sam ja to imuna na salmonelu sestra i ja isle na pilecu salatu,do zadnje mrve pojele....u subotu preko dana...i nista kontam, desilo bi mi se dosad jel...da je htjelo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 12:36:58
animagical
E čula sam da u terra novoj ima super stvari za male brace, pa možda tu nadjem nešto kulersko za iznijeti iz porodilišta. Mislim, terra nova je 0 kvalitetom, ali meni se sviđa dječija odječa jer je bukvalno smenjna odjeca za velike, tako da ima rokerskih majica i tih nekih džidža, nije sve pastelno i bebeće. Danas odoh da izvidim
terra nova kod katedrale enma vise djecije stvari bar ja nisam upratila...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 12:38:15
Anoniman
I ja trazim tako tih coolerskih stvarcica, ne volim ove bebece nikako. Ja sam kupila kosuljicu i jos da nadjem pantalonice i odem kupiti vidjela sam male Nike patikice i beba spremna za iznijeti. Ni Ani nisam nosila gegice osim kad spava.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 12:41:09
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical
terra nova kod katedrale enma vise djecije stvari bar ja nisam upratila...
Ejs. E nek kod nas nešto ima :P Ako nadjem nesto, uslikat cu, pa ako ti se svidi..nije Zenica preko svijeta. Ugostićemo vas Ja više nisam za putovanja. Jučer išli u Doboj, to je malo jače od sat vožnje, otprilike kao do Sarajeva, jedva sam izdržala
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 12:43:07
Anoniman
Htjela sam da napisem jos da nadjem kapicu, pantalonice sam nasla , evo u cemu ce moj frajer da izadje iz bolnice ako ne nadjem sta ljepse u medjuvremenu . Jos na ovo idu patikice.
Oboje je 56 broj tako da mu nece biti ogromno na njemu sto mi jenajbitnije, da ne izgleda kao tudje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 12:45:00
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Htjela sam da napisem jos da nadjem kapicu, pantalonice sam nasla , evo u cemu ce moj frajer da izadje iz bolnice ako ne nadjem sta ljepse u medjuvremenu . Jos na ovo idu patikice.
Oboje je 56 broj tako da mu nece biti ogromno na njemu sto mi jenajbitnije, da ne izgleda kao tudje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 12:45:06
mea29
babilonce jeste, jeste ja i ti smo blizu, sedmica, gore dole :)...ja sam dobro, kao da nisam trudna, bebu jos ne osjetim, meni se sve pricinjava, ali mislim da to nije to :((((( i ja idem u petak na pregled jupi jupi....nadam se da si mi ti dobro
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 12:45:55
Anoniman
Neces vjerovati u Azelu cijelih 5KM . Imam ja dosta tih kosuljica i sminkerskih pantalonica jer kao sto rekoh ne volim gegice, benkice i ostalo . Imam i jedan tregerslus kratki pa ako bude bas vruce mozda i njega obuce
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.5.2011 12:50:05
palachinken
Ovih dana je naš Azel tanak s tom furkastom baby odjećom. Doduše, ja se jos nisam dala u ozbiljniju potragu. Hoćeš li mu neku kapicu stavljati? Mora li se to?