|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  538 539 [540] 541 542   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
3.6.2011 8:45:35   
ciciban26
Oki,hvala... Ma radije cu izliti i casu bljak sumeceg u sebe nego da me gad jos jednom probudi user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 13476
3.6.2011 8:47:10   
Semica

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Jutro drage trudnjace,
evo jedna user posted image user posted image za sve koje su jedva progledale :)
Drznice  ti i ja mozemo zajedno slaviti rodjendan,meni je 14.06.user posted image

Joj drage moje mene je sinoc uhvatio grc u listu da sam probudila mm koliko sam urlala...fuj kakav osjecaj.. Sta uraditi da sto prije popusti ili bar nesto cime se moze smanjiti pijava grceva?

To isto se meni desilo prije par noci...samo sto je mene 2 puta u razmaku od 15 min u istom listu uhvatio grc...drugi put je bilo toliko bolno da sam pocela da jaucem..zagnjurila glavu u jastuk...a mm se prepao...mislio da me stomak nesto boli...dusa draga...i meni su rekli da treba magnezij piti da bi se to sprijecilo...pozz

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 13477
3.6.2011 8:49:41   
Semica
Gift ne sikiraj se zbog lijekova...i ja sam pila dabroston,ampiciline,izoptin,gynipral,paracetamole,tylol hot---cak jednom i analgin popila...vaginalete koristila...sad pijem pregnavit vitamine i nekakve injekcije tj.ampulice zeljeza tothema zbog anemije...kad pogledas-ko hodajuca apoteka sam tiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 13478
3.6.2011 8:54:40   
Semica
JA krenula odmah u cavrljanje a nisam vas ni pozz ni pozelila vam dobro jutroooo...

Danas je raspolozenje na SUPER NIVOUUUU (bez obzira na vrijeme) jer smo moja malena i ja danas usle u 27-mu sedmicuuuu user posted image user posted image user posted image

Sutra prvi put u skolu za trudnice pa sam i zbog tog uzbudjenaaa..

Selma-ides i ti sutra???

Ljubim vas sve najviseeeeeeeeeeeeeee ....uh evo malena me spici-vjerovatno i ona zeli a vas pozz user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 13479
3.6.2011 8:58:10   
zumbulcica
Pozdrav cureuser posted image .Semice,gdje ides u skolu?

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 13480
3.6.2011 8:58:37   
Semica

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

Pozdrav cureuser posted image .Semice,gdje ides u skolu?

U dom zdravlja u Tuzli :)

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 13481
3.6.2011 8:58:38   
Skvo RR
Jutro kako ste mi zemske?

user posted image

Ja evo pijem kafuljak...i razmisljam sta bi za ruckic...Ja ne pijem dodatak kalcija..pijem onaj magnezij direkt, hipp sokic, ali kalcij ne...kontam pijem jogurt, jedem dosta pavlake i sireve....user posted image A mozda bi mogla uvesti, bar svaki drugi treci dan.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 13482
3.6.2011 8:59:02   
zumbulcica
Ups,tek sad vidoh da si iz TZ:)...ja mislila da si iz Sa ...pa rekoh da se raspitam.

Neposredna veza do poruke: 13483
3.6.2011 8:59:17   
Skvo RR
Prebacio mi ticker u 7 mjesec...masallah...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13484
3.6.2011 9:01:03   
palachinken
I meni je danas nastala 34. sedmica user posted image

Sretni mali rođendani našim stomačinamauser posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13485
3.6.2011 9:01:22   
zumbulcica
Sestitamo Skvo user posted image Semice,cestitam i tebi novu sedmicuuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13486
3.6.2011 9:02:47   
sweet insanity
Jutro i od nasuser posted image Jao cijelu noc sam se budila pi-pi i zaboli me stomak kao da cu i ono drugo al nema sanse , samo nagon kao tvrda stolica je bolan jucer sam cini mi se 5-6 puta isla,plus su me budile kontrakcije3-4 puta prilicno bolne i kad se desi ja kontam ih uka*it cu se i odme u wc i naravno nish... bit ce da je porod aBd sve blizi i bliziuser posted image Ja bih tako jos spavala, vrijeme i nije ni zasta drugo, al komsije iznad buše arhhh pa nema sanse.

Kako ste mi vi?

Neposredna veza do poruke: 13487
3.6.2011 9:03:10   
Semica
Happy rodjus hehehe :D

Hvala na cestitkama :DDDDDDDDDDDDDD

Jojjjj i meni ce onda jos malo prebaciti u 7mi mjesec :D Trebao bi za koji dan a???

Neposredna veza do poruke: 13488
3.6.2011 9:07:06   
Skvo RR
Pa da Semica..gledajuci po nasem tickeru..

Hej sweet...bebac tvoj to polagano radi..nece mamu da nabrza...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 13489
3.6.2011 9:10:04   
Private
Kako ste user posted image ,jeste li se naspavale i rashavizale?Reko da vidim jeli se sweet porodila?

Ja se ne bojim ljudi, već onog neljudskog u njima.

Ivo Andrić

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13490
3.6.2011 9:13:37   
sweet insanity
Jos smo tu 2u1 ali lagano guramouser posted image
p.s. cestitam kome treba na novim sedmicamauser posted image
Ja trebam sada nekad nazvati tetu za maticne celije jer ko sto gledam mogao bi s epotrefit vikend pa da vidim kakvo je stanje sa letovima jer najvjerovatnije postoji sansa da me u nedjelju ostave goe posto misle da ce do tada biti za poroda al d apitam ako se desi d ame uhvati veceras, sutra.....nadam se da ce uspjet to da se odradi.

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 13491
3.6.2011 9:22:53   
Sensia
Palacinken nista ona tvoja kafa, ja sam ko zombi, ubi me ovo vrijeme user posted image
De pristavi jos jednu

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 13492
3.6.2011 9:27:12   
palachinken
Da hoće više sastaviti makar 2 dana sunca, da posaljem itisone na pranje.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13493
3.6.2011 9:33:52   
sweet insanity
Kod nas sreca imaju ovi sto peru tepihe po svakakvom vremenu, dodju po njih, operu, osuse i donesu ih a jos su i jeftini, mozda imate takve opsije i u Ze???? 

Neposredna veza do poruke: 13494
3.6.2011 9:37:59   
zumbulcica
sweet,koji su rt sto peru,suse...za malo para?Meni bas takvi trebaju.

Neposredna veza do poruke: 13495
3.6.2011 9:39:57   
sweet insanity
Ovdje su u Tz, a tebi to ne godi :/

Neposredna veza do poruke: 13496
3.6.2011 9:45:46   
palachinken
Pa moguce da imaju neke garaze u kojima suše, ma to rade po autopraonicama, pa vjerovatno imaju nesto natkriveno. Dođu, odnesu, donesu...za marku po kvadratu user posted image
Ali svejedno bih voljela dva dana sunca user posted image

Neposredna veza do poruke: 13497
3.6.2011 9:52:00   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: palachinken

Pa moguce da imaju neke garaze u kojima suše, ma to rade po autopraonicama, pa vjerovatno imaju nesto natkriveno. Dođu, odnesu, donesu...za marku po kvadratu user posted image
Ali svejedno bih voljela dva dana sunca user posted image

Mislim d aovi to suse i peru u nekim masinama ili ti komorama jer kad donesu bas se osjete na masine neke al budu oprani odlicnouser posted image Ma i meni d aje sunca, danas tmurno pa sma i ja nesto sva tmurna...

Neposredna veza do poruke: 13498
3.6.2011 10:00:13   
zumbulcica
user posted image user posted image user posted image postajem gluha,glupa i corava...sreca pa trudnoca ne traje duze user posted image

Neposredna veza do poruke: 13499
3.6.2011 10:02:32   
zumbulcica
Kakva su vam iskustva sa Kirbijem?Valja li to ista...

Neposredna veza do poruke: 13500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  538 539 [540] 541 542   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  538 539 [540] 541 542   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *