Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutro drage trudnjace, evo jedna za sve koje su jedva progledale :) Drznice ti i ja mozemo zajedno slaviti rodjendan,meni je 14.06.
Joj drage moje mene je sinoc uhvatio grc u listu da sam probudila mm koliko sam urlala...fuj kakav osjecaj.. Sta uraditi da sto prije popusti ili bar nesto cime se moze smanjiti pijava grceva?
To isto se meni desilo prije par noci...samo sto je mene 2 puta u razmaku od 15 min u istom listu uhvatio grc...drugi put je bilo toliko bolno da sam pocela da jaucem..zagnjurila glavu u jastuk...a mm se prepao...mislio da me stomak nesto boli...dusa draga...i meni su rekli da treba magnezij piti da bi se to sprijecilo...pozz
Gift ne sikiraj se zbog lijekova...i ja sam pila dabroston,ampiciline,izoptin,gynipral,paracetamole,tylol hot---cak jednom i analgin popila...vaginalete koristila...sad pijem pregnavit vitamine i nekakve injekcije tj.ampulice zeljeza tothema zbog anemije...kad pogledas-ko hodajuca apoteka sam ti
Ja evo pijem kafuljak...i razmisljam sta bi za ruckic...Ja ne pijem dodatak kalcija..pijem onaj magnezij direkt, hipp sokic, ali kalcij ne...kontam pijem jogurt, jedem dosta pavlake i sireve.... A mozda bi mogla uvesti, bar svaki drugi treci dan.
Jutro i od nas Jao cijelu noc sam se budila pi-pi i zaboli me stomak kao da cu i ono drugo al nema sanse , samo nagon kao tvrda stolica je bolan jucer sam cini mi se 5-6 puta isla,plus su me budile kontrakcije3-4 puta prilicno bolne i kad se desi ja kontam ih uka*it cu se i odme u wc i naravno nish... bit ce da je porod aBd sve blizi i blizi Ja bih tako jos spavala, vrijeme i nije ni zasta drugo, al komsije iznad buše arhhh pa nema sanse.
Jos smo tu 2u1 ali lagano guramo p.s. cestitam kome treba na novim sedmicama Ja trebam sada nekad nazvati tetu za maticne celije jer ko sto gledam mogao bi s epotrefit vikend pa da vidim kakvo je stanje sa letovima jer najvjerovatnije postoji sansa da me u nedjelju ostave goe posto misle da ce do tada biti za poroda al d apitam ako se desi d ame uhvati veceras, sutra.....nadam se da ce uspjet to da se odradi.
Kod nas sreca imaju ovi sto peru tepihe po svakakvom vremenu, dodju po njih, operu, osuse i donesu ih a jos su i jeftini, mozda imate takve opsije i u Ze????
Pa moguce da imaju neke garaze u kojima suše, ma to rade po autopraonicama, pa vjerovatno imaju nesto natkriveno. Dođu, odnesu, donesu...za marku po kvadratu Ali svejedno bih voljela dva dana sunca