Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sweet, ti si mi uzor, hoćem i ja da sam tako aktivna do pred porod! Svaka čast ženo. Ja sam danas hodala nekih 2 sata po onom zvizdanu, jao kad sam došla kući zaspala ko beba. Kakvo je užasno nevrijeme bilo kod nas poslije podne! Vjetar, pljusak, led...ma strahota. A mi na autoputu bili, živa sam se istravila.
Nađaa, ti bolovi koji liče na menstrualne su normalni u ranoj trudnoći. Ako su ti neugodni, lezi i odmori, dok se smire.
sweet insanity, može to biti sluzni čep. Meni je dio tog čepa ispao tri sedmice pred porod, a kada je ostatak ispao porod je krenuo polahko. U petak poslije podne mi se pojavio krvavi iscjedak sa bijelim tragovima (kao bijelo pranje), bolovi su krenuli odmah, istina blagi u početku, a porodila sam se u subotu u 22.40 h. Osluškuj tijelo
sweet insanity, može to biti sluzni čep. Meni je dio tog čepa ispao tri sedmice pred porod, a kada je ostatak ispao porod je krenuo polahko. U petak poslije podne mi se pojavio krvavi iscjedak sa bijelim tragovima (kao bijelo pranje), bolovi su krenuli odmah, istina blagi u početku, a porodila sam se u subotu u 22.40 h. Osluškuj tijelo
Victoria, nemoj čekati ponedjeljak.
Ma nadam s ei ja d aje cep il samo sluz izazvana amnioskopijom, bitno mi je d anisu baje ali ne svrbi ni nis samo tako sinoc i jutros izaso po komad , onak razvlaci se...nije bilo krvavo.....ja sutra idem da vidim priblizavam li se porodu uhhh pa me mozda i ostave, a mozda vrate kuci...lagane bolove imam ali nisu regularni jos uvijek cini mi se al su tu citav dan, u isto vrijeme sam i sretna i nervozna ali normalno je to
bebica 11- vec me par puta tako malo boluckalo...samo me ovaj put malo duze drzi... zamotala sam se u deku, kao malo mi je lakse, samo sto je bol presla i na krsta! hahahhahah
evo mene... bila s muzem u gradu, sjedili u basti, pili kafu, ma ljepota, vruce vani, narod seta, guzva... prava subota...danas sam svu kucu ocistila, prozore oprala, ribaa kupatilo, ves sirila, slagala, kuhinju cistila...ma drama i kupila bebi usput jednu pidzamicu, pravo slatku..i siperke-na jednom pise pile malo, a na drugom njam njam sta ima kod vas? nadam se da je viktorija otisla na jezero?? sweet jel to izletio sluzni cep??
bebica 11- vec me par puta tako malo boluckalo...samo me ovaj put malo duze drzi... zamotala sam se u deku, kao malo mi je lakse, samo sto je bol presla i na krsta! hahahhahah
Ako su i krsta onda jesu kontrakcije al se nemoj plasiti vec slozi potkosulju i stavi na krsta da se zgriju, na lijevi bok lezi, popij Mg sumece ako imas ili Donat ili pojedi bananu, a pomaze odlicno i KAMILICA,malo jaci caj od kamilice...proci ce
evo mene... bila s muzem u gradu, sjedili u basti, pili kafu, ma ljepota, vruce vani, narod seta, guzva... prava subota...danas sam svu kucu ocistila, prozore oprala, ribaa kupatilo, ves sirila, slagala, kuhinju cistila...ma drama i kupila bebi usput jednu pidzamicu, pravo slatku..i siperke-na jednom pise pile malo, a na drugom njam njam sta ima kod vas? nadam se da je viktorija otisla na jezero?? sweet jel to izletio sluzni cep??
de bona, tek si sa mirovanja kao i ja , hajde sve al prozore i ribanje mozda nisi jos trebala tako rano, pricuvaj se
ne znam za viktoriju, i ja se pitam
uhhh zeuldac me bas boli, ne jako, al tupo i konstantno
s obzirom da sam sama do ponedjeljka u kuci, nema panike...kontam u pon da odem kod gine pa da vidim hoce li mi sta dati...vidim da si ti tu negdje s trudnocom kao i ja
de bona, tek si sa mirovanja kao i ja , hajde sve al prozore i ribanje mozda nisi jos trebala tako rano, pricuvaj se
ne znam za viktoriju, i ja se pitam
uhhh zeuldac me bas boli, ne jako, al tupo i konstantno
napravi caj od nane ili ako imas majcinu dusicu... ma ja sam super, ej pa danas ulazim u sedmi mjesec po onim tabelama 26+2 je sedmi, ovaj ticker vazda kasni nema ticker pojma sta ti je, kaze meni moja seka da sam turbo trudnica...nisam se ni zadihala
s obzirom da sam sama do ponedjeljka u kuci, nema panike...kontam u pon da odem kod gine pa da vidim hoce li mi sta dati...vidim da si ti tu negdje s trudnocom kao i ja
jeste, bila sam prekjucer kod dr pa mi je doktorica rekla da mi je beba naprednija i da sam usla u 4. po morfologiji i sta ja znam a i prosli put mi je druga dr isto govorila
super! bravo za bebaru! jel prvo dijete ili? ja nikako da uhafizam koja sedmica gdje spada...mislim shvatila sam al me opet buni
jeste, s tim da sam imala spontani prije tako da sam ti ja na najmanje bolove isla u bolnicu i dosadjivala dok nisam upratila tijelo i kasnije se navikla. Ja sam lezala 9 sedmica evo, imala i krvarenje u ovoj trudnoci i sve, i opet se izgura uz Boziju pomoc tako da se ne sekiras.
Ma u 4. se ulazi sa 13 plus 1 al sve se to moze promijeniti kako sam skontala tako da se i dalje nadam da mi je termin 11.12. kako je po kalendaru.
aha, pa eto ja sam onda tik pred 4. mj :) zao mi je zbog prve bebe...al valjda to tako mora biti...sve se dogadja s razlogom...bitno je da sad imas ovu bebaru i da je sve super hB! i meni je ovo 1. kad me ljudi pitaju jel planirano, vise ne znam ni sta odgovorit...pa poluplanirano mama i baba su malo eksperimentirali hahhahahah meni je termin 20.12. na rodjedan, nadam se da ce tako i bit...
aha, pa eto ja sam onda tik pred 4. mj :) zao mi je zbog prve bebe...al valjda to tako mora biti...sve se dogadja s razlogom...bitno je da sad imas ovu bebaru i da je sve super hB! i meni je ovo 1. kad me ljudi pitaju jel planirano, vise ne znam ni sta odgovorit...pa poluplanirano mama i baba su malo eksperimentirali hahhahahah meni je termin 20.12. na rodjedan, nadam se da ce tako i bit...
i meni je 6. rodjendan pa ako ovo moje maleno pozuri mozda se rodi na moj rodjendan
Kod mene je planirano, mislim poslije moje pauze koju sam dala sebi...al se nisam nadala da ce odmah prvi mjesec upaliti
Gdje ste bebele? Nesto nas malo veceras..Sve se dale u skitnju.. I ja sam se nasetala s mm,pala na iskusenje- sladoled,dodudse odrekla se grickalica u kinu..ukoliko vam se svidja film Hangover preporucujem i Hangover II "upiskila" sam se od smijeha,stvarno su budale nevidjene (mada prvi dio je uvijek bolji).. Viktoria nadam se da jesve ok s tobom i ,javi nam ishod a za sve druge koje nesto bolucka,ziguca drzim fige da sto prije prodje