|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  552 553 [554] 555 556   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
6.6.2011 8:23:14   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

kako znas da stuca? user posted image

Ne brini znat ces....user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 13826
6.6.2011 8:24:18   
Private
Skvo i ja sam sanjala da sam se porodila,jos u snu govorim-pa nista me nije bolilo a bilo je brzo.Kad sam se probudila kontam,i ne porodila se koliko sam jucer radila.Ja sam ufurala u 40 nedelju,sto mi je malo neobicno jer sam malca rodila 37+5,pa su mi kao rekli sigurno ce te i ovo ranijeuser posted image

Ja se ne bojim ljudi, već onog neljudskog u njima.

Ivo Andrić

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13827
6.6.2011 8:26:53   
Skvo RR
Ma lako mi je za tebe tebi je vakat....a ja 27/28 sedmica...user posted image user posted image user posted image user posted image ...a jeste cudno ako si ranije rodila..ja sam rodila 38/39 sedmicu...i kao da sam 100 godina bila trudna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 13828
6.6.2011 8:30:12   
Private
Kaze neko da mu je vece sise,kod mene je sad gluho bilo-a jos mlijeko nije nadoslo,da Bog da da mi 90 vece kosare budu mogleuser posted image A o obimu stomaka da vam ne govorim,vece od 100 cm manje od 110user posted image I nekako mislim da mi se ovaj 3 trimestar toliko oduzio da cu biti vjecno trudnauser posted image

Ivo Andrić

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13829
6.6.2011 8:49:11   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Private

Kaze neko da mu je vece sise,kod mene je sad gluho bilo-a jos mlijeko nije nadoslo,da Bog da da mi 90 vece kosare budu mogleuser posted image A o obimu stomaka da vam ne govorim,vece od 100 cm manje od 110user posted image I nekako mislim da mi se ovaj 3 trimestar toliko oduzio da cu biti vjecno trudnauser posted image

hehehe jutrica

mozda sam ja rekla, ja sam jos uvijek na 75b user posted image   et bas da ne pretjerujem neke sam grudnjake arhivirala jer me malo ko zuljaju al......

a recite mi vi zene sa iskustvom, kad nadodju (a ja se toplo nadam da hoce) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da li kupujem broj vise ili korpu vise?

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 13830
6.6.2011 8:53:43   
palachinken

Eh, 90...nekad bilo sad se spominjalo user posted image user posted image

Sensia, meni konstantno rastu od samog početka user posted image

< Poruku je uredio palachinken -- 6.6.2011 8:56:15 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 13831
6.6.2011 8:58:26   
Private
Sensia,neznas koliko si sretna sa tim 75 jos,a nemoj pretjerano grudnjake kupovati.Ja recimo po kuci hodam bez njega,samo kad idem vani,i to kao 2 koja mi ko bajagi mogu.Pa 1 je iz LA SENZE 90 D,a bradavice znaju izletiti na gotovs.Ne za 1,vec cu izgleda morati nositi 95 ko amin,tako da mi je sad bezveze gomilati.

Ivo Andrić

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 13832
6.6.2011 9:02:45   
palachinken
animagical, ti si ono pitala koje je tromjesečje najbrže prošlo...meni vala prvo, kako skotnaš da si trudna, to je vec mjesec-mjesec i po prošao, pa obrni okreni, doktor, nalazi... prodje i to tromjesecje. Doduse, ja nisam povraćala, nije mi se mučilo, nisam mirovala, pa mi se nije otegao.

A kažu, ovaj treći da je najduži...vjeruj mi i on prebrzo prođe. Skontala sam da za 10 dana ulazim u deveti mjesec i tačno mi žao user posted image dobro, jedva čekam da upoznam ovog glavonjicu iz stomaka, ali brzo mi ovo prolijeće.

< Poruku je uredio palachinken -- 6.6.2011 9:04:00 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 13833
6.6.2011 9:04:40   
Sensia

Sensia,neznas koliko si sretna sa tim 75 jos,a nemoj pretjerano grudnjake kupovati.Ja recimo po kuci hodam bez njega,samo kad idem vani,i to kao 2 koja mi ko bajagi mogu.Pa 1 je iz LA SENZE 90 D,a bradavice znaju izletiti na gotovs.Ne za 1,vec cu izgleda morati nositi 95 ko amin,tako da mi je sad bezveze gomilati.

Ma i to sto kazes, najlakse je kupit 2-3 ako zatreba
Ama ja i kad vani idem biram hocu li ga staviti:
na posao: da, idem kod mame ili da prosetam: ne user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 13834
6.6.2011 9:11:09   
sweet insanity
Jutroooo, kako ste? Mi jos 2u1, sutra nam terminuser posted image user posted image

Ja sam drage moje budila se da piskim svakih 20-30 do 60 minuta...doduse jesam puno tecnosti pila al brate puno je ovo...prepadnem se d anije vodenjak i d anecu skontat al ulozak bude suh samo izlazi kad se ja napnem pa piskim.....

Sensia, i kod mene ti je takvo stanje sa grudnjakom, doduse moze mi i jedan 80 B ali kosarice su B u svakom slucaju, a ovaj sto nosim inace i prije trudnoce je A, mogu mi jos i jedan i drugi al da su se malo popunile-jesu jer inace bi bile premale za kosaricu B.

Joj ja sam se nesto uspavala, cini mi se sinoc cim sma otisla sa ringeraje ja sam zaspala, a i prije toga sam spavala iopet sam nesto jedva ustala al sam pogladna pa evo kuham jajeuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13835
6.6.2011 9:18:49   
palachinken
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

al sam pogladna pa evo kuham jajeuser posted image

Jedno jaje? Jel ti puno user posted image user posted image user posted image Pa ti ko ptičica jedeš user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 13836
6.6.2011 9:22:06   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

al sam pogladna pa evo kuham jajeuser posted image

Jedno jaje? Jel ti puno user posted image user posted image user posted image Pa ti ko ptičica jedeš user posted image

Svako jutro jedno daje...user posted image Ma naravno poslije tog ide koja kriska sa domacim dzemom od jagoda +cokoladno mlijekouser posted image Da ne prepunim stomak za sutra al ko sto gledam dobit cu klistiruser posted image

Neposredna veza do poruke: 13837
6.6.2011 9:33:54   
mea29
olla zeniceeeee....konacno sam osjetila bebu...juhuhuhuhu...jucer sam cijeli dan horginjala i sto bi rekla animagical, nemam pojma da li sam pretjerala ali me poceo malo boliti stomak u donjem dijelu, pa sam se ispruzila, a onda je nastupila bura u stomaku, sve je hucalo pa je mm osluskivao glavom a ja rukama i u istom trenutku smo osjetili kako nas je lupnuo...mene u ruku njega u glavu user posted image user posted image user posted image predivan osjecaj..hocu jos...

Sunce mamino 24.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 13838
6.6.2011 9:43:21   
ziki
Pozz trudnice, kako ste mi? Kako ste provele vikend? Sweet vidim još uvijek si 2u1. Ostale brinu o grudima i grudnjacimauser posted image Kad je Nemirko posle 17,5 mjeseci presto da doji i grudi se načisto ispuhale mm je bio pravo tužan. Radovao se da će bit onako mašala kao ka d sam dojila i za njegauser posted image
Mene je doktoricina preporuka da pripremim torbu u petak prodrmala pa sam se u subotu konačno dalal u akciju kupila uloške, pelene, ostale sitnice, komodu za juniorove stvari i konačno postala svekrva. Snajka Ida pere sve u 16 od subote naveče kad smo je namontiraliuser posted image
Sad idem da čitam šta ste mahalale ovih dana

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 13839
6.6.2011 9:57:40   
Skvo RR
hahahha..meni novi grudnjak za sada ne treba....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mucite se vi..ja jos ne moram..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....7
Nego, cestitam mea...na prvim pokretima...sada uzivaj....user posted image

Ih ziki...tebe doktorica prodrmala, a ja jospod dojmom sna....kontam bi li bar nesto oprala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 13840
6.6.2011 9:59:22   
palachinken
Hajd što si ti skvo uljuljana, 28 sedmica, nego ja u 34-oj još ne trzam plaho user posted image Ima ona narodna, ko žurio, nogu slomio user posted image

Mea, otpočeo šiz! Mogu mislit kako ste se obradovali!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13841
6.6.2011 10:01:46   
Skvo RR
pa izaslo mi na san...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iako bi volila da priceka da se bar vratimo sa mora...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13842
6.6.2011 10:04:37   
palachinken
Joooooooj idete? Gdje? Kad?
Meni more izlazi na san, sve mi one kreme za sunčanje mirišu user posted image Još nadjoh jučer karte od trajekta u džepiću nesesera. A vikendom ujutru gledam HRT2, imaju one kamere drito iz morskih gradova, pa se furam user posted image

Uh, ja sam od danas na godišnjem, makar oficijelno. Neoficijelno, još tri sedmice radim.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13843
6.6.2011 10:06:05   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: ziki

Pozz trudnice, kako ste mi? Kako ste provele vikend? Sweet vidim još uvijek si 2u1. Ostale brinu o grudima i grudnjacimauser posted image Kad je Nemirko posle 17,5 mjeseci presto da doji i grudi se načisto ispuhale mm je bio pravo tužan. Radovao se da će bit onako mašala kao ka d sam dojila i za njegauser posted image
Mene je doktoricina preporuka da pripremim torbu u petak prodrmala pa sam se u subotu konačno dalal u akciju kupila uloške, pelene, ostale sitnice, komodu za juniorove stvari i konačno postala svekrva. Snajka Ida pere sve u 16 od subote naveče kad smo je namontiraliuser posted image
Sad idem da čitam šta ste mahalale ovih dana

Znaci i ti ces uskoro, ko zna, mozda i prije mene rodisuser posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 13844
6.6.2011 10:07:41   
Skvo RR
idemo krajem mjeseca u tucepe....party partyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..tako sam se pozelila pupanja...da mi je juce zamalo falilo da se pupnem na vrelu bosne..user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13845
6.6.2011 10:14:09   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

idemo krajem mjeseca u tucepe....party partyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..tako sam se pozelila pupanja...da mi je juce zamalo falilo da se pupnem na vrelu bosne..user posted image user posted image user posted image

I mi cemo u Tucepe ako Bog da oko 2. jula user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ostavite nam malo mora, sunca i plaze user posted image user posted image user posted image user posted image   nemojte sve potrositi

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13846
6.6.2011 10:16:28   
palachinken
Aaaa lajkam Tučepe! Ima ona manja plaža sa manje naroda, tu sam prije 2 ljeta gušterala.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13847
6.6.2011 11:19:15   
malena27 RR
jutro bembele user posted image user posted image evo jos jedne...tesko pokretne...vidim o cickama pricate... hajde sta se zalite. ja cu nagurati na 110 kad rodim i kad krene mlijeko user posted image user posted image user posted image

mea uzivaj u prvim pokretima user posted image user posted image user posted image

javili se majstori sa cijenom koja nam odgovara. u cetvrtak pocinjemo sa krecenjem.... ovih dana pakovanje i pripreme...ima da crknem...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 13848
6.6.2011 11:23:55   
palachinken
pripazi malena, zbog leđa...mislim znam kako je kad crv u dupetu ne da user posted image de ovo raskloni, de ovo obriši, pa hajd da operem valjke, ma crkla sam, sinoć samo pala s nogu od umora. Jos bahnuše muževi familijarno, da vide kako to izgleda, a ja ko kit, s jastukom pod leđima i nogama dignutim, ni kafu nisam napravila, ne mogu mrdnut. Treniram bezobrazluk za dane kad beba dođe user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 13849
6.6.2011 11:39:53   
Selma.A.M
Jutro i od mene..Ja se ovih dana slabo javljam jer mi je stvarnooooo mrsko pisati  ,dođem proćitam šta ima novo i odem user posted image  ....Ovih dana slabije sam kod kuće idem hodam,baš mi je kuća dodijala

Vidim da ste sve u svemu ok i da nema hB nikakve frke,osim krečenja i uređivanje bebi kutka,a da i snova (a oni u trudnoći fakat znaju biti kao realnost)
Ja sam sinoć sanjala oca.a.r. i kao on meni u snu pita kako sam,otičem li puno i koliko mi je još ostalo user posted image  a nisam ga sanjala ima 2 godine pa sam još pod dojmom sna....
Odoh smisliti ta da radim danas user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 6.6.2011 11:51:04 >

Neposredna veza do poruke: 13850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  552 553 [554] 555 556   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  552 553 [554] 555 556   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Da li neko od vas drži krave? Ako jeste, šta radite s mlijekom? Ne zezam se, pitam ozbiljno, ne znam sta da radim sa mlekom?

Nosim ga u mljekaru. (0%)

Prodajem privatno. (0%)

Pravim... (navedite šta). (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *