Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
draga stefania, ti mene prepade s ovim pucanjem cervixa i posteljicom koja ostade unutra.... jedino zbog toga da brisemo
u zadnje vrijeme non stop cujem da je pukao cervix i ostala posteljica
sweet, polako je krenulo...bice to ok....eto tebi tvoje uskoro
animadzikal trazimo a ko da su 10 fakulteta zavrsili koliko su skupi jucer su nam dolazila dvojica, rade zajedno, rekose javiti za cijenu i ne javise se...
sweet normalno je da si nervozna pred veliko finale sad ce to jos malo pa ces se maziti s bebicom svekar dosao, upalio rostilj i sad cekamo da on to izdevera da znate kako je to fini ciko skvo neka ste se izhodale, ja isto svaki dan ne smirujem...bojim se hocu li poznati ako pretjeram, jer kad se umorim osjetim malo pritisak u dnu stomaka, kao da beba gura...e sad jel to za brige? idacha sad ce bebi bucko vani, jos malo jel? dizi noge na jastuk... palachinken uslikaj nam bebi cosak kad zavrsite krecenje?? sta li bi sinoc s viktorijom??
Ja nisam naucila da prepoznam simptome...premora... .ma valjda kada bole ledja, noge...veze nemam... imam dobre dane i lose i to je to..
Stefania super pricica u kratko ali slatko .. Meni nesto muka a onaj moj otiso da kupi cevapa da rostilja i to samnom a ja bi najradije okrenula se i zaspala..Cure drage ove iz Tuzle svi se zale na kisu ja ko da na marsu zivim ,a ne na Krojcici ma ni kapi kise nit grmi samo sparina
< Poruku je uredio sweet insanity -- 5.6.2011 23:05:48 >
Ja sam se bas napila cokoladnog mlijeka i Kole hahaha, , a stvarno pokusavam da je ne pijem al et.....bas sam kontala i jat da predjem na cedevitu al kontam nije to daleko jedno od drugog-jedino cedevita nije gazirana (čini mi se )
ma znas sta, kad ti nije naskodila dosad mozes slobodno i ovo koji dan piti nego, strucno pitanje za trudnicu na izmaku trudnoce:) koji trimestar ti je najbrze prosao sad se ja nadam da ces reci treci,ali dabogda
Ma ja je uopste nisma pila dok nisma vidjela kako je druge trudnice piju i neke mame kako su pile, a bebe im mashala (kuc,kuc) pa sma i ja pocela..do 5-6. mjeseca-skoro nikako.....a ni prije trudnoce al et....
A koji trimestar mi je najbrze prosao heh, nekako mi se cini prva dva ali mislim da jw i treci, al mi se cini kao da oaj 9. traje kao ostalih 8, valjda to iščekivanje pa svaki dan ono hocel,necel i tako to al to je samo prividno duže.....
Mm nastavlja sa poslom, pa ja lagano idemod kompa, ako uhvatim jos koju pauzu javnem vam se veceras, a ako zaspim-cujemo se sutra i uzivajte mi
popila sam sad sama bokal cedevite...i pojela zdjelu tresanja...hocu da puknem, stomak mi sav zategnut....uh...ko god me vidi kaze auuu vidi stomaka ko lopta i kako ce garant biti velika beba jer imam " samo stomak" nidje veze ...imam ja svasta nesto...a beba nek bude zdrava
jooj nece valjda...jos pijem probiotik, enterofuril vise ne treba... zakljucila sam da su me tablete skroz zacepile, jedino bi me jos jedno trovanje moglo otcepiti... jao moram ovo ispricati. prica mm nekom prijatelju na tel koji ne nazvao da pita za mene...kaze ma dali su joj neki enteroseril, sad je bolje..onako mrtav ozbiljan...nije ni skontao sta je rekao e reko stari jesi ostario
Trudnice moje drage, kako ste? Nadam se da ste sve dobro i da vas nemuce vrucine!!! Svima kojima se blizi termin zelim sto laksi porod i naj vecu uzivanciju sa vacim bebicama. I da sve prodje kako treba
suti bolan gdje ce tako na telefon, ma on ni skontao nije i jos me onako ozbiljno gleda sto se becim na njega... nego sta si se ono ti prepala poroda, pucanja cerviksa i zaostatka posteljice? tek smo u sedmom, vala nema porodjaja dok se makar ne okreci
ne spominji mi krecenje javili se momci, nisu puno trazili, tj. prihvatljiva je cijena.... tako da u cetvrtak, na rodjendan mm, krece akcija s krecenjem...
Brojutro trudnjače...ko ono spominje štucanje bebe? Vjeruj ne možeš fulati, ritmično ti skače stomak, baš ko mister hiiiikap hik, skroz drugačije od talasanja i gurkanja. U mom slučaju još ima i gunđanje, kad mu legnem na stranu gdje su mu ruke i noge, onda se on odguruje dok se ja ne premjestim
Krečenje gotovo, fakat nisam plaho radila, mislim rasklanjala uglavnom, ali sam se slomila. Slijedeci korak - komodica za bebinu odjecu, trebamo po krevetic i ono najbitnije od svega - naljepnice za zid
Ja se nesto nadigla, zapravo...sanjala da sam rodila ..i da nemam sta bebiju obuci tj..nije nista oprano.. ..jao panike u snu.... ..zivota mi sam se probudila sva oznojena... ..A budaletine majko moja..jos sam pod dojmom sna..cak sta vise razmisljam o pranju robice....ajjjjjjj...sacekat cu jos sat -dva mozda me prodje....sve ce mi se do avgusta poprasiti...
Brojutro trudnjače...ko ono spominje štucanje bebe? Vjeruj ne možeš fulati, ritmično ti skače stomak, baš ko mister hiiiikap hik, skroz drugačije od talasanja i gurkanja. U mom slučaju još ima i gunđanje, kad mu legnem na stranu gdje su mu ruke i noge, onda se on odguruje dok se ja ne premjestim
Krečenje gotovo, fakat nisam plaho radila, mislim rasklanjala uglavnom, ali sam se slomila. Slijedeci korak - komodica za bebinu odjecu, trebamo po krevetic i ono najbitnije od svega - naljepnice za zid
hB ova beba jos ne stuca...uma me je dovodila do ludila..samo je stucala..ja inace ne volim (neke od mojih gluposti) slusati kada neko stuca, tacno me je Bog kaznio..uma je stucala doslovno svaki dan 3-5X po 15 minuta.....