Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Hvala Selma Ja se trudim da legnem al mi s ene da jos zaspat hhhh. Evo sad sam se okupala, izdepilirala sve dlačice osim kose čini mi se i odoh probat zaspat, laku noc jos jednom!
Jutroooooooo. Ja danas pravo uranila,u 7 ustala,ne osjecam se bas dobro,malo me glava boli,i vrat valjda sam ruzno spavala,bas bi mi dobro dosla jedna masazica. Ja sam sinoc bila na kontroli,hB sve je super,bebice fino napreduju,obe se jednako razvijaju,najvjerovatnije da je jedna beba a druga ,ali ne vjerujem im puno.
evo ja otvorila bestilj od sljiva, ja pravila prosle godine sa malo smedjeg secera i ubijam se sad za dorucak. jutros ustala u pola 8, vec tri dana spavam sama, mm na putu, i kontam sta da radim u pola 8. ja se fino spremim i lagano setnja, nigdje nikog, svjez zrak, ma mililnaaaaaaaaa
Jutrooo, evo i mene-ustala..valja mi se lagano spremat. moram vam priznat da me strah,uhhh-nisam zbala da cu biti ovako nervozna..U glavi mi je ono da mi je da me ostave al i d ami je da me vrate kuci uh uh,nadam se da cu imat dovoljno snage ako me ostave...sad s ekontam sta da pojedem pa nek me klistiraju brate ako zele....
Jutrooo, evo i mene-ustala..valja mi se lagano spremat. moram vam priznat da me strah,uhhh-nisam zbala da cu biti ovako nervozna..U glavi mi je ono da mi je da me ostave al i d ami je da me vrate kuci uh uh,nadam se da cu imat dovoljno snage ako me ostave...sad s ekontam sta da pojedem pa nek me klistiraju brate ako zele....
sweet draga bilo bu suludo da nemas tremu i strah, svako ga ima...... al zato samo pomisli da ces mozda danas ugledati svoje bebce malo slatko ako Bog da pa i ako te vrate kuci to znaci da je sve ok i da ima jos vremena , onda ce ici kad bebi bude provorila. dok je sve ok nema razloga da brines, znam milion zena koje su prenijele i po 15 dana i sve ok, beba bude napredna i jaca. dok se ti osjcas dobro sve je dobro i zdravo i normalno
Hvala vam na podrsci . Evo sad cu po vocnu ab kulturu i corn flakes u market pa cu to pojest, kolko tolko je lagano a i energicno, Hvala na podrsci mada ko sto gledam vratit ce me al et.....ne mogu protiv sebe pa sam nervozna
Hvala vam na podrsci . Evo sad cu po vocnu ab kulturu i corn flakes u market pa cu to pojest, kolko tolko je lagano a i energicno, Hvala na podrsci mada ko sto gledam vratit ce me al et.....ne mogu protiv sebe pa sam nervozna
stavi ti i kasiku meda u to sve, nek ti da snagu. ma samo opusteno bice to sve kako treba ako Bog da, kad si dovde izgurala hajmo sad za finale glavu gore heheheheh, pa i ako te vrati opet gore za dva dana, mozda tako bas treba biti saljem ti milion da ti daju podrsku i snagu
sweet sretno mila! normalno je da imas tremu, ja kakva sam u trudnoci postala, mene bi sa 3 paketa maramica odveli samo hrabro, nema prepreka za nas zenice...
palachinken, blago tebi sa krecenjem.... nama jucer dolazila 2. tura majstora i jos nam nisu javili cijenu isto da nece da krece... ja nemam pojma sta je s njima, ko da ce dzabe raditi svi kukaju nema posla, a niko nece raditi
mene jutros malo prstici bole, zglobovi stekaju, jucer sam se preforsirala po kuci... pa su mi malo i rucice otecene i trnu mi vrhovi prstiju.... pa cu malkice odmarati
Malena upravu si za ovo krecenje,trebas moliti ljude da dodju okrecit,a jos fino naplate.I mi moramo uskoro kreciti,vec sam pocela razmisljat o bojama,najradije bih u bijelo ali ne isplati mi se,to ce djeca brzo umazat. Nama je do sada radio jedan Emir,zadovoljno smo skroz,samo sto ga mras cekati da bude slobodan,stan od 50-ak kvadrata uradi za 200-250 KM + boje,bar mislim da je tako.
ma nama lik neki dan trazio 1000 km... pa odakle mi? i jos mrtav hladan kad je rekao cijenu za 3 dana 1000 km? pa neko sa VSS radi mjesec dana za te pare?! ne podcjenjujem nikoga, ali nije to tako tezak posao da je toliko skup....
a s druge strane, moras moliti 10 dana na telefon da dodje da pogleda....
svasta stvarno?!
kako ti ides kod ribica, u bolnicu ili u neku privatnu polikliniku?
Mogu ti ja tratziti broj od ovog momka kad mm dodje kuci,stvarno je profesionalac,ne ukapaju puno,sve ulijepe trakama i folijom,dodju rano ujutro i ne daju da ti ista pomjeris,sve ono zastite,nije ni on nesto jeftin,dva dana su nam radili i sigurno nije uzeo za ruke vise od 300 KM,ne znam tacno s bojama koliko izadje,ali sigurno je manje od 1000. Ja idem u bolnicu uvijek,ne znam ni zasto,navikli tako. Mislim da on radi i u Suncu.
Cim mm dodje iz Sarajeva saljem ti oba braja,on s njima komunicira. Ja sam super,hB,sve je savrseno,sinoc sam bila na kontroli i nije naso nista da ne valja. Danas nesto nisam ok,valjda sam se ruzno namjestila dok sam spavala i sad se ne mogu okrenut,vrat me boli. A bas sam htjela stan malo ocistit,bas mi se ne da.
mm i imi otisli kod mmovih, ja sama poslije ne znam koliko, pa rekoh rahat da se prijavim :) hvala dragom Bogu, imiju mi prestala temperatura, pa je sve lakse... sinoc i preksinoc maltene nikako nisam spavala, ali nadoknadim ja to u toku dana :) moje noge ko kod fione i dalje.. juce malko setala, al stvarno samo malo.. dosla kuci, desna noga mi pocrnila bukvalno.. odmah legla, stavila jastuk pod nogu da procirkulise krv bar malo.. poslije je bilo bolje... bebi mi je i dalje aktivan, mashallah, a kazu bebe se primire pred porod, tako da jos ne ocekujem, mada ne marim za bapske price plaho...
kako vi deverate?
Evo i mene uhvatilo me u ledjima drpala kuhinju ebem ti zensko .. Sweet sretno ti i javi se ... Idacha cuvaj se sad ces ti jos malo odmaraj se i psihicki i fizicki.. Tako i kod nas Malena dva majstora nemogu valjda kad mene vide trudnu prepadnu se Mm i danas otiso da vidi jos nekakvog
gdje ste zene...ja sva bezvezna...kanim se da slazem odjecu, obrisem visecu, vazda nesto nakupim, kontam da prije krecenja sve coskove sredim pa kad okrecimo da samo mm obrise podove, ja prozore i vrata i gotovo sweet otisla u bolnicu jel? sa srecom malena, jel to vi trazite majstore? ja ne znam ni kako cemo...koga god nadjes, nesto zeza... odoh vas malo citati
Da se i mi prijavimo... Meni sestra sa dvoje djece dolazi danas, jedan sincic stariji od Ane pet dana a drugom dvije i po godine, tako da ce biti veselo . Ja sam juce generalno cijelu kucu precistila i sest masina sipeglala, pala sam sa nogu, ali sam prezadovoljna, sve cisto. Jutros sa malenom isla na pijacu i u skitnju, kad dosla kuci sa mm okupala cuka, sad rucak se krcka i kolac gotov. Sto se tice krecenja nismo ni mi jos, trebam ja da se nakanim, nama majstori nisu problem kako imamo građ firmu imamo svoje majstore, samo sto ja ganjam da mm bude kuci taj vikend nekako mi lakse kad je on kuci, jer ja ne znam sta da pricam sa majstorima
Jao kako mi je lijepa boja zida ispala, pukli smo jedan zid, onaj bebeći, u onu finu ubijenu plavu, ni svijetlu ni tamnu ni drečavu, nego prelijepu A u Kidi Oz-u sam vidjela naljepnice za zid sa nekom podvodnom temom, ribe, kitovi, delfini, preslatko, pa taman ce ljetno dijete da bude u morskom fazonu