Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
suti sonja ne spominji mi bila dobila 6 kg za 22 sedmice, pa me dr bacio na dijetu e sad evo punih 27 sedmica i +7 kila, dobro se drzim, smijem jednom vecerati ko insan, jel...
Ma taj doktor nije dobar. Ja sam do sada dobila 6-7 kg a tek sam u 18-oj sedmici,nisam sigurna 100%,poslije 4 kg sam prestala da pratim tezinu,necu da se zamaram i ne pada mi na pamet da jedem puru.
eee vidi se da ne ides divanovicu pitaj skvo kako on natjera na dijetu, ma kakvi kad trebam kod njeg na vagu sva sam u goloj vodi... hajd sto naruzi, nego sto isprepada....a sto je najgore sve je u pravu, ionako sam loseg zdravlja jos mi samo treba 20kg da dobijem, bas bi mi legle... sreca stala sam na vrijeme, sad sam u nekim granicama
Čudan je taj vas čiko Ono sto sam ja primjetila otkako sam trudna je da brze ogladnim nego prije i da glad nikako NE mogu trpiti. Neki dan sam pravila pitu, a jela prije otprilike 2 sata, ja sam se odjednom pocela trest, ruke drhte, valjda i secer opo, a ni hljeba i cokolade u kuci, a pita se tek pece. Ono je strasno stvarno,ja sam u roku od 5 min sisla do radnje i kupila si cokoladu, i tako jos par puta. I mislim da bi u takvim slucajevima, kad bih pojela puru samo drmnula od pod. Zato animagical svaka cast!
Zemske,trebam informaciju od vas koje ste muku mucile ili jos mucite s kontrakcijama. Kako prepoznati kontrakcije? Mene je sinoc probudilo grcenje u stomaku kao da moram u wc (velika nuzda) i evo sad je opet pocelo.Bas dobro "uvrne" da se preznojim pa me interesuje mogu li biti kontracije ili ipak problem s crijevima
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Čudan je taj vas čiko Ono sto sam ja primjetila otkako sam trudna je da brze ogladnim nego prije i da glad nikako NE mogu trpiti. Neki dan sam pravila pitu, a jela prije otprilike 2 sata, ja sam se odjednom pocela trest, ruke drhte, valjda i secer opo,I mislim da bi u takvim slucajevima, kad bih pojela puru samo drmnula od pod. Zato animagical svaka cast!
i meni se ovo desava pocnem se tresti i skoro da se onesvjestim ...moram bar 2-3 zalogaja bilo cega..najbolje mi bude od soka jos ja sebi poceserim to secer padne pa zato...zato i moramo redovno jesti ja jedem stvarno puno puta ali sve po malo..ne jedem kao prije obilno vec sve po malkice
ciciban mene tako zaboli stoak da me preznoji uglavnom zbog crijeva ...mozda druge zenice imaju vise iskustva s tim
Da vam se javnemo malo...danas stigli kuci, ja super samo me rana od epiziotomije i sto sam malko unutra popucala boli, ostalo hB nista. Bebica evo okupana , spava. Hvala vam puno na podrsci i cestitkama. Javim se uskoro da vam ispricam nasu porodjajnu pricu...sve u svemu bilo je dobro...umalo sam pomislila necu moci i odjednom mi se skupi hrabrost i eto pisulje hB Ljubimo vas pa se pisemo
sweet cestitke slikaj je kad mognes da se i mi divimo
mamice, oporavi se, iskrene čestitke i neka vam je živa i zdrava ... hahaha,, bebi sad pajki
< Poruku je uredio gerberka -- 9.6.2011 22:26:30 >
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Malena kakva bi torta,nisam znala da si i ti u fondan fazonu ? Sretan rođendan hašimu od srca
Ruke su mi po prvi put otekle,tj.šake kao u boksera
Vidim neki prestali sa pura dijetom pa preli na musake
< Poruku je uredio enči80 -- 9.6.2011 22:37:09 >
Upravo sam smazala gotov kilo tresanja i pred kraj otvorim par tresanja prije nego pojedem, pa svaka crvava Ni jednu nisam pronasla da nema crva, vaaaaaaaaaaaaa, a ja pojela kilu Nece nista bit od crva, al je gadno vala, nikad ih vise necu kupit.
WAHAHAHAHAHAHAH to se meni desilo neki dan i nisam jela sigurno 10-tak dana al poslije sam opet pocela al pazim DOBRO
i to ja nisam skontala da su crvave dok mi nesto nije iskocilo na jezik ...ja izvadim-crv waaaaa
uglavnom nisu spricane ako ti ista znaci a ni meni nije nista bilo hahahah
hej zenske! ja bila prije 3 dana na GAKu i to u 2:40 ujutro!kao neka sukrvica se pojavila, ja se pravo uplasila, pa s mm-om brze bolje do bolnice. tamo me pregledao neki mladi crni doktor...na nalazu sto mi je dao pise dr divanovic i jos neki dr. e sad, zanima me kako taj dr divanovic izgleda... negdje sam citala neki post o nekoj zenskoj sta se poradjala i kako se prvo zadesio neki doc pravo bzvz, al je nedugo zatim dosao drugi u smjenu...kao neki mladi doc sta je citavo vrijeme zezao...a ovaj mi nekako baca na tog doca s tim forama i zezancijama... uglavnom...ne mogu skontati koji je doc bio meni na pregledu jer nikako nisam mogla procitati na onoj iskaznici sta im visi na mantilu...a vidim svi pricate o tom divanovicu i pravo je zeznut :)
pusti doktore
sta ima, sta se desilo i kako je proslo??? od cega ti se pojavila sukrvica? Ne boj se, ja sam minimum 15 puta krvarila u ovoj trudnoci i evo nas hB, oko 4.prodje krvaruckanje
hej zenske! ja bila prije 3 dana na GAKu i to u 2:40 ujutro!kao neka sukrvica se pojavila, ja se pravo uplasila, pa s mm-om brze bolje do bolnice. tamo me pregledao neki mladi crni doktor...na nalazu sto mi je dao pise dr divanovic i jos neki dr. e sad, zanima me kako taj dr divanovic izgleda... negdje sam citala neki post o nekoj zenskoj sta se poradjala i kako se prvo zadesio neki doc pravo bzvz, al je nedugo zatim dosao drugi u smjenu...kao neki mladi doc sta je citavo vrijeme zezao...a ovaj mi nekako baca na tog doca s tim forama i zezancijama... uglavnom...ne mogu skontati koji je doc bio meni na pregledu jer nikako nisam mogla procitati na onoj iskaznici sta im visi na mantilu...a vidim svi pricate o tom divanovicu i pravo je zeznut :)
pusti doktore
sta ima, sta se desilo i kako je proslo??? od cega ti se pojavila sukrvica? Ne boj se, ja sam minimum 15 puta krvarila u ovoj trudnoci i evo nas hB, oko 4.prodje krvaruckanje
to ti je sin od ovog naseg divanovica, upoznala si juniora on ja na specijalizaciji ginekologije...e ako je upola pametan kao senior super...
Vala baš tako Anice, vrijeme predivno Od jutros me apsolutno svaka koščica i svaki mušić boli, ma nisam mogla ustati iz kreveta, kakav posao kakvi bakrači. Imam osjećaj kado da cu se rasklopiti svaki tren. A ovo bebče u meni po bejalu razvuče me svu, uopšte nije solidaran
Sweet se javila za mamu!
Enči, pazi draga, mjeri pritisak! Oticanje ruku nije nimalo bezazleno. Meni odmah preeklampsija na pameti (neki dan komšinicu odveli na hitnu sekciju zbog preeklamspije)
Meni je ovaj moj ticker najbolji drug. Na šta god se ja ujutru požalim, tačno to isto mi prognozira za ovu sedmicu da ce me patiti Hajd, ako ništa, imam trudnoću 'po knjiški'
Ovom prilikom čestitam svom stomaku i malom Bajri u njemu 35.-u sedmicu postojanja
to je sin starog dr. Divanovića. on stažira ginekologiju gore na GAK-u. ima od koga učiti. ako bude pola kao svoj stari, biće odličan ginekolog.