|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  594 595 [596] 597 598   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
12.6.2011 8:15:26   
palachinken
Eh eto, sad i to znam user posted image user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14876
12.6.2011 8:34:37   
sanela.asja
Vidi palacinke nafurala se na Anonimne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Jutro ajmo kafa mada ja pijem Nes al skuhacu maksuz za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Jao kupila sam Barbi zavjesu i posteljinu ovoj mojoj sefici nije mi sinoc dala lec dokj joj nisam stavila zavjesu sad joj je bas sobica ko za princezice sva se nesto rastopim,a ovaj moj mali mudonja ce imat samo kreveticuser posted image sestra zazuzela teritoriju sa barbikama user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 14877
12.6.2011 9:42:32   
Sonja
jutroooooo mada sam davno ustala al dok adin kafa dorucak vec skoro 10h

za curice je bas lijepo srediti sobice bas prave princezeuser posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 14878
12.6.2011 9:49:39   
Hannica
Hajd pogodite ko je usao u peti mjesec.user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 14879
12.6.2011 9:55:59   
Sonja

IZVORNA PORUKA: Hannica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 14880
12.6.2011 9:59:18   
Hannica
Idu ovi mjeseci,jos malo pa gotovo.user posted image

< Poruku je uredio Hannica -- 12.6.2011 10:01:33 >

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 14881
12.6.2011 10:03:11   
sanela.asja
Idu ovi mjeseci,jos malo pa gotovo.

Cestitam user posted image user posted image user posted image ma pred kraj kad je najteze je nikad zavrsiti odbrojavanjeuser posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 14882
12.6.2011 10:07:55   
Hannica
Da,znam.Ja sam u prvoj trudnoci deveti mjesec preplakala,bas mi dosadilo.Ja se nadala da cu roditi bar 7 dana prije termina,ali nista,moja Hanci nije htjela vani prije termina.user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 14883
12.6.2011 10:18:38   
gerberka
gdje ste ženice user posted image user posted image user posted image šta je ono dobro za jutranje mućnine? bademi? jabuke? i jel neko spominjao nekada coca colu, pomalo u gutljajima? mislim rana je trudnoća

pišite mi user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 14884
12.6.2011 10:29:08   
Hannica
Meni nista nije pomagalo,mogla sam samo cekati da prodje,nista vise.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 14885
12.6.2011 10:35:30   
gerberka

Meni nista nije pomagalo,mogla sam samo cekati da prodje,nista vise.

hodi da te zagrlim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image baš si me utješila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i nasmijala..ljubim te user posted image

kako si ti, sluša li user posted image ?

< Poruku je uredio gerberka -- 12.6.2011 10:36:25 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 14886
12.6.2011 10:37:10   
DIJAMANT

Hannice čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image I ja te vjerno sustižem..još koji dan aBduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 14887
12.6.2011 10:38:32   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: gerberka

gdje ste ženice user posted image user posted image user posted image šta je ono dobro za jutranje mućnine? bademi? jabuke? i jel neko spominjao nekada coca colu, pomalo u gutljajima? mislim rana je trudnoća

pišite mi user posted image

Ja sam se "ubijala" suhim kiflama  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 14888
12.6.2011 10:39:03   
gerberka
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Hannice čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image I ja te vjerno sustižem..još koji dan aBduser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo cure

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 14889
12.6.2011 10:40:00   
Hannica
Ma necu da ti dajem laznu nadu.user posted image Ali mogu ti reci da se isplati,i da ce sigurno proci za mjesec-dva.user posted image
Ova velika beba slusa,igra se,ima malo temperaturice,valjda u vrticu neki virus pokupila,a ove dvije u stomaku...one se jos ne javljaju,ocekujem prvo pomjeranje svaki dan.user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 14890
12.6.2011 10:40:05   
gerberka
DIJAMANT, hvala ti user posted image kifle mi secine dobrom idejom user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 14891
12.6.2011 10:41:08   
Hannica
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Pa vidi ti to,samo dva dana ti bjezim,znaci mi cemo zajedno odbrojavat.user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 14892
12.6.2011 10:42:03   
Hannica

DIJAMANT, hvala ti user posted image kifle mi secine dobrom idejom user posted image

Samo ne pretjeruj kiflicama,da ti ne bude muka kad stanes na vagu.user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 14893
12.6.2011 10:42:04   
gerberka
Hanica, bravo ženo user posted image user posted image user posted image nisam znala da su user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 14894
12.6.2011 10:42:53   
gerberka

Samo ne pretjeruj kiflicama,da ti ne bude muka kad stanes na vagu.user posted image

ubit ćeš me u pojam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 14895
12.6.2011 10:42:57   
Hannica
Da,da...uskoro cu biti mama troje djece.Jojj,ne mogu da vjerujem,to je tako puno.user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 14896
12.6.2011 10:44:26   
gerberka

Da,da...uskoro cu biti mama troje djece.Jojj,ne mogu da vjerujem,to je tako puno.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 14897
12.6.2011 10:45:08   
Hannica

ubit ćeš me u pojam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo upozoravam. user posted image Vidjet ces kako je ruzno kad se kilice krenu lijepit.Uh...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 14898
12.6.2011 10:46:24   
gerberka
ja ne mogu da se zamislim da kilama, uvijek sam bila fit..al nema veze user posted image sa razlogom će doći..akoBogda user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 14899
12.6.2011 10:47:52   
DIJAMANT
Ova velika beba slusa,igra se,ima malo temperaturice,valjda u vrticu neki virus pokupila,a ove dvije u stomaku...one se jos ne javljaju,ocekujem prvo pomjeranje svaki dan.user posted image

Ja sam pisala da sam prekjučer osjetila i to "pravo". Međutim jučer ništauser posted image Nemam pojma, da nije što sam čitav dan hodala i vozikala se, pa sinoć na rođendanuser posted image A bit će aBd kad bebe budu malo jače! Ja sam prvo dijete osjetila već u 16 sedmici, i kad sam ga prvi put osjetila više nije bilo dana da ga ne osjetim....tako da me ovo malo zbunjuje....ali bit će aBd sve okuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 14900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  594 595 [596] 597 598   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  594 595 [596] 597 598   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *