|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  641 642 [643] 644 645   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
17.6.2011 10:13:54   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: 24a trudna

Zdravo!

4 mi je mjesec  pa se nekako uspijem kontrolisati, mogu ojesti sve sto mi padne pod ruke al eto jos mogu nekekko odoljeti. Puno mi pomaze to sto radim pa onda nekako me sramota da se debljam. Slatko mi se nıkako ne trazi ama bas nikako... to mi je cudo za mene...
pozdrav svıma

zdravo i tebi i dobrodosla na forumuser posted image

izgleda da smo blizu terminima, super, kod koga vodis trudnocu, koja si sedmica???

(odgovor članu 24a trudna)
Neposredna veza do poruke: 16051
17.6.2011 10:15:47   
malena27 RR
bebice u zenici u apoteci farmacija su 12,40 KM ako se ne varam utrogestani, ako hoces provjericu? 

< Poruku je uredio malena27 RR -- 17.6.2011 10:16:36 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16052
17.6.2011 10:17:34   
sanela.asja
24a dobro doslauser posted image user posted image
Palachinken Cestitam od srca izgura ti user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Jutro i od mene meni mrsko ustaaaaaatttttttt user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 16053
17.6.2011 10:17:36   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

bebice u zenici u apoteci farmacija su 12,40 KM ako se ne varam utrogestani, ako hoces provjericu? 

hvala ti malena27,znala sam da su negdje oko 12KM samo sam htjela potvrditi, a na par kutija se isplatiuser posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 16054
17.6.2011 10:18:19   
ziki
IZVORNA PORUKA: 24a trudna

Zdravo!

4 mi je mjesec  pa se nekako uspijem kontrolisati, mogu ojesti sve sto mi padne pod ruke al eto jos mogu nekekko odoljeti. Puno mi pomaze to sto radim pa onda nekako me sramota da se debljam. Slatko mi se nıkako ne trazi ama bas nikako... to mi je cudo za mene...
pozdrav svıma

mene nije bilo sramota, jes da su me svi redom zezali od generalnog koji je predlago da sklonimo ploter da mogu proc, pa do objezbedjenja, oni su se oko pulta zafrkavaliuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 16055
17.6.2011 10:18:20   
24a trudna
Ja sam iz bizine tuzle a trudnocu mi vodi Dr. Azra Blitvıc a takoder sam isla neki dan na 4 D ultrazvuk kod Dr. Balica. Zadovoljna sam do sada pa vidjecemo... guram nekako iz dana u dan  uglavnom budem umorna, spava m se punooo...
termin mi je 08.12.2011 :))))))))) jedva cekam

Neposredna veza do poruke: 16056
17.6.2011 10:21:07   
Sensia

Bebice cini mi se da je meni ostala jedna tabla utrogestana, moram pogledati kuci, pa ako ti nije bezevze ja bih ti poklonila. nije mnogo al i ja sam ga kupovala i znam kako se brzo trosi (jos sam ja koristila 4 dnevno..

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 16057
17.6.2011 10:22:46   
24a trudna
MA crnjak mi draga zbog odjece.... jos uvijek mi je rano da se prepustam uzıcıma:) valja izdrzati jos pola trudnoce, zznam samo da ce menı biti puno teze raditi ako se budem udebljala:))))

Neposredna veza do poruke: 16058
17.6.2011 10:23:32   
malena27 RR
palacinko cestitam user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16059
17.6.2011 10:23:49   
Anoniman
Imam i ja tablu utrogestana i gotovo punu kutiju Omege 3 od NW ako kome treba poklonim user posted image . Ja sam koristila sest urtogestana na dan, muka mi je vise od njih bilauser posted image

(odgovor članu Sensia)
  Neposredna veza do poruke: 16060
17.6.2011 10:27:19   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Imam i ja tablu utrogestana i gotovo punu kutiju Omege 3 od NW ako kome treba poklonim user posted image . Ja sam koristila sest urtogestana na dan, muka mi je vise od njih bilauser posted image

i ja koristim 6, vaginalna flora mi je otisla, jedino kad popijem po pola litra jogurta izbalansiramuser posted image

imam jos jednu kutiju kuci, prosli put sam nakupovala za 50KM, a za 15 dana mi je kontrola, trebace mi 2, NADAM SE DA CE MI SMANJITI DOZU ILI UKINUTI NA SLJEDECEM PREGLEDU i meni su dojadili pravo...evo sad mirujem stavila jednu turu...cio dan samo mislim kad cu stavitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16061
17.6.2011 10:29:24   
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: Ivanaiva1

neki dan sam prižočitala da je netko spominjao Tvornicu snova, tako se ja uputim jučer popodne tamo da izvidim, stvari ima da se razboliš, kako osmisliti jedan dječiji zidić, ali je onaj čiko što tamo radi onako malo posmotan ne zna objasniti, a što se cijena tiče neka sredina, nisu baš Bog zna kako jeftini :-(

ja sam je spominjala user posted image

a jesi vidjela mozda koliko kostaju oni satici zidni pa ono kupis naljepnice za okoliko pa poredas kako ti hoces? user posted image  koliko im je rolna tapeta?

da ti iskrena budem uletila sm,a da virnem, nisam posebno zagledala kao što rekoh čiko nekakav kao da ga je voda izbacila, surfa po netu pa jedva čeka da se riješi mušterija, men se pripiškilo i žurila kod sveki, ali sam se zaljubila u onog Winnija na zid, peglam mm da ga uradimo,

one naljepnice velike tipa mickija i Winnija su po 49 Km dođe velika naljepnica visine 95 cm:
Tapete različitih domenzija od 89-129 KM, satići 59 KM
ali ako nema nekih stvari čeka se po 1-2 mjeseca

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16062
17.6.2011 10:29:41   
Bebica11

Bebice cini mi se da je meni ostala jedna tabla utrogestana, moram pogledati kuci, pa ako ti nije bezevze ja bih ti poklonila. nije mnogo al i ja sam ga kupovala i znam kako se brzo trosi (jos sam ja koristila 4 dnevno..

Hajde vidjecu, danas odoh malo na odmor na 10 dana :))) i onda cu na kontrolu, a vidjecu sa mm da krenemo veceras jer ne mogu po vrucini sutra a da izbjegnem vrucinu moram u 7h krenuti, pa kad se vratim u Sa svakako ce mi reci dal da nastavim pa se mozemo i naci :)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16063
17.6.2011 10:31:18   
Sensia
Ja sam ga koristila prva tri mjeseca, pa onda u 4 umjesto njega dobila dabroston pa hvala Bogu u 5. mjesecu nista user posted image user posted image user posted image user posted image  al zato jos uvijek utrogestan izlazi iz mene......

ja se bojala da nije neka upala jer imam taj jaci iscjedak, a dr mi kaze da je to od utrogestana i dabrostona. samo da pratim.......

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16064
17.6.2011 10:32:29   
Bebica11

Ja sam ga koristila prva tri mjeseca, pa onda u 4 umjesto njega dobila dabroston pa hvala Bogu u 5. mjesecu nista user posted image user posted image user posted image user posted image  al zato jos uvijek utrogestan izlazi iz mene......

ja se bojala da nije neka upala jer imam taj jaci iscjedak, a dr mi kaze da je to od utrogestana i dabrostona. samo da pratim.......

jesi li mi ti ono pricala da imas malo zuckastog iscjetka??? Izvini, vise ne mogu upratiti ko je imao sta. Ma i mene zeza sad iscjedak, valjda je od tableta

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16065
17.6.2011 10:33:25   
24a trudna
Zaboravih ti reci, u 15 sedmici sam:)

Neposredna veza do poruke: 16066
17.6.2011 10:36:05   
Hannica
Pozz i od mene.Danas ste se bas raspricale,ne mogu vas pratit nikako.Mi isli u dispanzer na bocu,imamo jos 6 komada primit,dusa moja kako se isplakala bas je boli.user posted image Poslije malo prosetali,popili kafu,svratili do DM-a da kupimo nekih sitnica.Uzela sam HIPP-ov body butter za strije,lijepo mirisisi,nadam se da ce bar nesto pomoci,do sad sam se mazalasamo obicnim losionima i kremama,ali posto pupi masAllah raste odlucila sam da se prebacim na ove namjenske kremice.Jel vama se mrsko mazat svaki dan ili je do mene,meni se bas nesto neda,posebno noge,zato su mi i ispucale u prvoj trudnoci.user posted image
Jel ko za divlje jagodice???user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16067
17.6.2011 10:37:36   
Hannica
Palachinken cestitam na ulasku u deveti mjesec.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 16068
17.6.2011 10:38:17   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Hannica

Pozz i od mene.Danas ste se bas raspricale,ne mogu vas pratit nikako.Mi isli u dispanzer na bocu,imamo jos 6 komada primit,dusa moja kako se isplakala bas je boli.user posted image Poslije malo prosetali,popili kafu,svratili do DM-a da kupimo nekih sitnica.Uzela sam HIPP-ov body butter za strije,lijepo mirisisi,nadam se da ce bar nesto pomoci,do sad sam se mazalasamo obicnim losionima i kremama,ali posto pupi masAllah raste odlucila sam da se prebacim na ove namjenske kremice.Jel vama se mrsko mazat svaki dan ili je do mene,meni se bas nesto neda,posebno noge,zato su mi i ispucale u prvoj trudnoci.user posted image

Kad ste se vi pocele mazati? I meni pupo vec raste a ja jos nistauser posted image

24 a trudna, meni je termin 3 dana poslije tebe aBduser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 16069
17.6.2011 10:40:30   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Bebica11

jesi li mi ti ono pricala da imas malo zuckastog iscjetka??? Izvini, vise ne mogu upratiti ko je imao sta. Ma i mene zeza sad iscjedak, valjda je od tableta

jesam ja sam pricala sva zabrinuta user posted image user posted image user posted image

ma to ti je sigurno od utorgestana jer kolicina koju korisits mora negdje izaci, nemoj se prepasti ako ti jos mjesec iza toga bude taj iscjedak (valjda se covjeku to nakupi unutra pa treba dugo da se sve ocisti...)
samo prati da nema nekih peckanja, svrbeza ili mirisa i naravno ubijaj se jogurtom probiotickim. i ja pijem po pola litra dnevno....

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16070
17.6.2011 10:41:13   
24a trudna
Nisam ni ja joş uvijek pocela. Valja mi kupiti neku kremicu, je l ima neko neku preporuku????:)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16071
17.6.2011 10:41:38   
Ivanaiva1

nadam se da je djevpjčici sada blje, žao mi ej svakog djeteta koje mora na injekciju, sjetim s ekako je meni bilo uh :-( kakv je taj Hippov onako?? Ja uzimam onaj od DM-a i super je isto je butter ali je jeftiniji lijepo miriše ali mi s emrsko mazat, još onaj venotex za vene il kak se već zove pa ludim, dok se nameljam po dana mi prođe he he he

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 16072
17.6.2011 10:42:07   
Lejla Ka
Sutra u 12h, dojilačko sijelo. Kafa, sok, specijalno iznenađenje, i priča o dojenju. Besplatno :)

http://www.ringeraja.ba/forum/m_849497/mpage_3/tm.htm

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16073
17.6.2011 10:42:09   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Kad ste se vi pocele mazati? I meni pupo vec raste a ja jos nistauser posted image

24 a trudna, meni je termin 3 dana poslije tebe aBduser posted image

Danas.user posted image user posted image user posted image Vec rekoh da sam do sada mazala samo obicnim losionima,ali to radim i kad nisam trudna.user posted image
Meni je 5 mjesec,nosim dvojke i pupo mi je bas porastao.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16074
17.6.2011 10:42:12   
Anica1
Isla po nalaz na transfuzilogiju, nalaz antitijela NEGATIVAN user posted image user posted image user posted image user posted image  Sad se lakse dise user posted image

Jos da u ponedjeljak na kontroli kod dr bude sve ok i da dobijem zeleno svijetlo za putovanje i ja user posted image user posted image user posted image

Odoh sad iscitati sta ste pisale

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  641 642 [643] 644 645   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  641 642 [643] 644 645   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *