Leena
|
Jutro, drage moje! A jeste mi vrijedne, opet nikako procitati Ja sam juce bila toliko nervozna, k'o da mi zubici rastu , ba je bolje sto se nisam javljala, da vas ne trujem svojim raspolozenjem. Ali, danas sam ok, pa me eto Kad smo kod zubica, sada imamo gore 6, a na donjoj vilici 4 (i to fali lijeva 2. i desna 4. ). Sinoc joj probila lijeva 4., a dvojke nigdje... Desna dvojka velika već, a ova nikako da probije. Iman pozeljeliiiii vaaas!!! Kako je bilo? Ja sam Esmi uvodila kao 3. obrok Hipp nocnu kasicu, jer zasite, a vole ih djeca, ima raznih... A sada kako kad, nekad jede medolino, nekad zitarice, nekad tu kasicu, nekad vocni jogurt, sta kaze "da" kad joj pokazem, a ne "a-a" Šefica je prava, samo nas rikta. Sinoc su ona i D. bile na nekoj skakaonici ismijala sam se do zuza. D. cuva svoju guzicicu i nece da mrdne od ogradice, samo malo u koljenima skakuce, a ova moja odmah na sredinu sa velikom djecom. tvoja imenjakinja se prepala, kaze nekim djecacima:"molim vas, sklonite se od te bebe da je ne udarite", djecaci u stranu, ona za njima, oni se vrate, ona opet, kaze ovaj jedan:"Teto, mi bjezimo, ali ona nas ganja" Kaze joj tajo poslije: rano si pocela ganjati momke Sweet, mojoj E. je pupak otpao 5. dan, lezala je u bolnici zbog fizioloske zutice i samo kad sam dosla da je podojim, vidim nema pupka Ali to je individualno, isto kao to kad nam konci od epiziotomije ispadnu... Jele, joj kako bih rado ja na kolace te, ali kako kontam u petak na more, nema mi nigdje prije toga, da sve stignem. Kako mi je Anci? Lady, bilo je u onom chiccu kod evrope, ona sprava sto ispusta zvuk komarca muzjaka, pa zenke(koje jedine ujedaju) bjeze . Imala sam ja tu malu spravicu kad sam bila trudna, kao privjesak za kljuceve i fakat bjeze, nego mi nestalo baterije... A u chiccu je bio 23 KM, to je super stvar. BTW, ne znam jesam li ti ja ikad rekla, ali ti si moj idol
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|