|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  653 654 [655] 656 657   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
21.6.2011 9:33:00   
vila_7
a za kolica...pokusavam naci neka jeftina al da moze i lezeci i ne uspjeva mi pa cu posuditi od kume al iako su kisobran kolica cine mi se veeelika - manja su od mojig GRACO MIRAGE al opet user posted image . Kako nemaju neka tanka mala al da moze i lezeciuser posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16351
21.6.2011 9:36:08   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: helena_7

Lady..jel ti danas trebas dr.?

trebala sam ali sam odgodila. neću da idem na more i da budem k'o na iglama čekajući da mi jave kakav je nalaz. odoh na more pa ću otići kada se vratim. hoću da idem na more da se odmorim a ne da im tersam i da im svima prisjedne sve zbog mene. neće se ništa značajno desiti za 15-ak dana....

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16352
21.6.2011 9:37:01   
HAHA
Ma,u pravu ste,šta fali i za vikend,ima klima u autu i dvd crtani da nam se na vrh glave popnu,grickalice i kud ćeš boljeg provodauser posted image user posted image user posted image .Imam i ja ta bubu kolica i super su za te pare,može svašta stati i ispod u mrežicu,samo se zeznula pa nisam suncobran kupila,sad ih nema,kažu čim dođu odu,a Harun se stalno naprijed naginje i kad spava u njima da ga sunce baš direkno ne grije.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 16353
21.6.2011 9:39:57   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: ladyblue

trebala sam ali sam odgodila. neću da idem na more i da budem k'o na iglama čekajući da mi jave kakav je nalaz. odoh na more pa ću otići kada se vratim. hoću da idem na more da se odmorim a ne da im tersam i da im svima prisjedne sve zbog mene. neće se ništa značajno desiti za 15-ak dana....

E vala tebe treba uvesti kao predmet u skoli user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 16354
21.6.2011 9:41:29   
Almaa

a za kolica...pokusavam naci neka jeftina al da moze i lezeci i ne uspjeva mi pa cu posuditi od kume al iako su kisobran kolica cine mi se veeelika - manja su od mojig GRACO MIRAGE al opet user posted image . Kako nemaju neka tanka mala al da moze i lezeciuser posted image

moja nece da lezi ni kada zaspe, tako da mi ovaj polsjedeci polozaj najvise pase, u tom polozaju i spava i razgledauser posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16355
21.6.2011 9:41:44   
dubravka01
Uletih samo brzinski da mahnem svim mamicama i bebicama, nadam se da ste svi dobro i da nas niste zaboravili user posted image

Kod nas krečenje stana u toku,pa ko da je grom spuc'o u stan,jedva do komp.dođoh.

Ljubimo vas user posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 16356
21.6.2011 9:44:43   
vila_7
IZVORNA PORUKA: ladyblue

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    i ja sam svoj pregled zato odgodila -opet!

Neposredna veza do poruke: 16357
21.6.2011 9:45:29   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: HAHA

Ma,u pravu ste,šta fali i za vikend,ima klima u autu i dvd crtani da nam se na vrh glave popnu,grickalice i kud ćeš boljeg provodauser posted image user posted image user posted image .Imam i ja ta bubu kolica i super su za te pare,može svašta stati i ispod u mrežicu,samo se zeznula pa nisam suncobran kupila,sad ih nema,kažu čim dođu odu,a Harun se stalno naprijed naginje i kad spava u njima da ga sunce baš direkno ne grije.

možeš zamisliti kod mene "špice" u autu?! na zadnjem sjedištu će biti Nađa, mali i pas a auto krcato. samo zamišljam kako će to izgledati na graniciuser posted image
jedina sreća mi je što mm-a prepoznaju pa nas nikada ne "trkeljaju".

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 16358
21.6.2011 9:45:36   
vila_7
Almaa ni moja nece da lezi al kontam na moru dok navecer budemo setali garant ce zaspati (inace zaspe oko 7-8)

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16359
21.6.2011 9:46:10   
taurus
jutro

mi smo se baš uspavale jer smo sinoć kasno došli, djeca bila kod svekrve a ja i mm izašli

to za rižu je i mene iznenadilo, ali kažem vam pročitala na temi o ishrani beba da su u DM kupovali tu posebnu rižu user posted image
ja kad sam R pravila kašice isto sam stavljala ovu "običnu" rižu pa ću tako i sada

lejla user posted image za sunećenje, važno je da sve iza vas

kako su nam crvene guzeuser posted image

lady blago tebi ti ode da se kiseliš a mi ćemo se još kuhati

šta je sa vješticom i rimljankomuser posted image

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 16360
21.6.2011 9:47:43   
vila_7
dubravka...zato cete uzivati kad sve bude gotovo! user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16361
21.6.2011 9:48:07   
ladyblue RR
Rime je opet u ilegaliuser posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 16362
21.6.2011 9:49:24   
vila_7
taurus ma i ja obicnu ako nama pravim,e jedino sam znala onu djeciju iz DM-a koju samo prelijes vrelom vodom kad sam trebala nesto brzinski pa mi ta brza. Guza nam se izgleda aBd oporavila, al vidjet cemo jos

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16363
21.6.2011 9:54:58   
ladyblue RR
e što se jučer izmaltretirah dok nađoh nešto za N protiv komaraca. U Chicco-u naravno nema. kod njih izgleda roba dolazi 1 godišnje. u apotekama ima Autan i oni OFF-ovi i ostala sr... ali sve je to za djecu iznad 2 godine. i u BBI u apoteci neđem neki gel, piše da je za djecu svih uzrasta. ne piše ništa za bebe ali eto taj je jedini bio zadovoljavajući. obišla sam sve apoteke od čaršije do BBI.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16364
21.6.2011 9:58:29   
rose

esmina...ma vazno je da se praznina popuni pa bilo cim user posted image

Almaa grozno za auto ali eto hB pa nisu uspjeli!

Lady
..jel ti danas trebas dr.?

rose
jel te mazala i kad je guza OK ili mislis na to smao ako je nadrazena?

ona meni rece da me mazala uvijek...preventivno

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16365
21.6.2011 10:00:35   
esmina i bebina mam
Znaci i ti mirisala na jibice user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 16366
21.6.2011 10:01:37   
vila_7
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 16367
21.6.2011 10:03:13   
rose

ladyblue joooooooooj hocu i ja ali dok moj MM vidi za svoj godisnji nista prije septembrauser posted image
rose jekoderm me asocira na more kad sam bila mala kad izgorimo mama nas je mazala sa njim u uvijek sm o ga imali u kuci,a rodakov sin ga je zvao kjema od vibica user posted image user posted image

mi kad smo u nedjelju isli u kaknj...rukica joj se zacrvenila kontam od sunca kroz prozor auta...odmah sam je jekodermiom namazala user posted image

Neposredna veza do poruke: 16368
21.6.2011 10:05:47   
Leena
Jutro, drage moje! A jeste mi vrijedne, opet nikako procitatiuser posted image

Ja sam juce bila toliko nervozna, k'o da mi zubici rastuuser posted image , ba je bolje sto se nisam javljala, da vas ne trujem svojim raspolozenjem. Ali, danas sam ok, pa me etouser posted image

Kad smo kod zubica, sada imamo gore 6, a na donjoj vilici 4 (i to fali lijeva 2. i desna 4.user posted image user posted image user posted image user posted image ). Sinoc joj probila lijeva 4., a dvojke nigdje... Desna dvojka velika već, a ova nikako da probije.

Imanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozeljeliiiii vaaas!!! Kako je bilo? Ja sam Esmi uvodila kao 3. obrok Hipp nocnu kasicu, jer zasite, a vole ih djeca, ima raznih... A sada kako kad, nekad jede medolino, nekad zitarice, nekad tu kasicu, nekad vocni jogurt, sta kaze "da" kad joj pokazem, a ne "a-a"user posted image user posted image Šefica je prava, samo nas rikta. Sinoc su ona i D. bile na nekoj skakaonici ismijala sam se do zuza. D. cuva svoju guzicicu i nece da mrdne od ogradice, samo malo u koljenima skakuce, a ova moja odmah na sredinu sa velikom djecom. tvoja imenjakinja se prepala, kaze nekim djecacima:"molim vas, sklonite se od te bebe da je ne udarite", djecaci u stranu, ona za njima, oni se vrate, ona opet, kaze ovaj jedan:"Teto, mi bjezimo, ali ona nas ganja"user posted image user posted image user posted image user posted image Kaze joj tajo poslije: rano si pocela ganjati momkeuser posted image user posted image user posted image

Sweet, mojoj E. je pupak otpao 5. dan, lezala je u bolnici zbog fizioloske zutice i samo kad sam dosla da je podojim, vidim nema pupkauser posted image Ali to je individualno, isto kao to kad nam konci od epiziotomije ispadnu...

Jele, joj kako bih rado ja na kolace te, ali kako kontam u petak na more, nema mi nigdje prije toga, da sve stignem. Kako mi je Anci?

Lady, bilo je u onom chiccu kod evrope, ona sprava sto ispusta zvuk komarca muzjaka, pa zenke(koje jedine ujedaju) bjezeuser posted image user posted image . Imala sam ja tu malu spravicu kad sam bila trudna, kao privjesak za kljuceve i fakat bjeze, nego mi nestalo baterije... A u chiccu je bio 23 KM, to je super stvar. BTW, ne znam jesam li ti ja ikad rekla, ali ti si moj idoluser posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 16369
21.6.2011 10:06:04   
rose

garant...od kad znam za sebe u kuci je bilo jekoderma user posted image

Neposredna veza do poruke: 16370
21.6.2011 10:06:53   
ladyblue RR
kako je ova moja prozirna, ja nju svaki put kada izlazimo iz kuće mažem kremom sa ZF 50+

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 16371
21.6.2011 10:08:26   
Leena
Canim, mislim da si ti pricala za probleme debelih, ako nisi ti sorryuser posted image , ja sam tako kukala prosle godine isto, i mazala se esminim kremamauser posted image . I sad imam barem 10kg viska, ali bolje je stanje, tako da ce i tebi biti dogodine, aBd, samo ovu izdrzi nekako

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 16372
21.6.2011 10:11:57   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Leena

Lady, bilo je u onom chiccu kod evrope, ona sprava sto ispusta zvuk komarca muzjaka, pa zenke(koje jedine ujedaju) bjezeuser posted image user posted image . Imala sam ja tu malu spravicu kad sam bila trudna, kao privjesak za kljuceve i fakat bjeze, nego mi nestalo baterije... A u chiccu je bio 23 KM, to je super stvar. BTW, ne znam jesam li ti ja ikad rekla, ali ti si moj idoluser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
vidjela sam tu spravicu ali ja kako imam Raid, uključit ću njega, pa izračiti sobu i staviti je da spava. ne znam može li on za prostorije u kojima su bebe ali kako ne ide u ditrktni kontakt s njom to me ne brine toliko.
važno mi je samo ovo što ću joj na kožu stavljati.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 16373
21.6.2011 10:13:25   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: rose

ladyblue joooooooooj hocu i ja ali dok moj MM vidi za svoj godisnji nista prije septembrauser posted image
rose jekoderm me asocira na more kad sam bila mala kad izgorimo mama nas je mazala sa njim u uvijek sm o ga imali u kuci,a rodakov sin ga je zvao kjema od vibica user posted image user posted image

mi kad smo u nedjelju isli u kaknj...rukica joj se zacrvenila kontam od sunca kroz prozor auta...odmah sam je jekodermiom namazala user posted image

Ma isto je to user posted image Kakanj i more

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 16374
21.6.2011 10:14:22   
Leena
Lady, mozes i kupiti nesto sa mirisom lavande, neko etericno ulje i stavit joj u sobu, bjeze komarci i muhe k'o blesaviuser posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 16375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  653 654 [655] 656 657   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  653 654 [655] 656 657   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

zatrudnjenje
sanela.asja

kako da znam koji su plodni dani ovo oko ovulacije mi bas i nije jasno

7 prije menstruacije (44%)

7 dana posle menstruacije (56%)

Broj svih glasova: 52

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *