|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  666 667 [668] 669 670   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
23.6.2011 9:02:35   
vila_7
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Jutro......
Samo cu Heleni pozeljeti posebno lijep dan i aBd da imas malo vise posla pa ne stignes ovdje pisat jer mislim da necu ni ja danas imat vremena..jednostavno ne bih voljela da me preteknesuser posted image user posted image user posted image

I pitanje,bil bilo pšrevise da gologuza hodam..ja vise ne mogu ove vrucine,sparine ili sta vec...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   jesi to ljubomorna sto ja visim? Ma vjeruj i ja cekam posla malo vise-bas ne volim kad ga nema!
A samo ti hodaj gologuza,pa eto jos jedne bebe ubrzo! user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 16676
23.6.2011 9:08:26   
m.i.n.a.
Ccccc..ja ako ne zatrudnim pravo,zatrudnicu bar u mislima da tebe podrzim..kad ti budes imala stomakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16677
23.6.2011 9:09:31   
m.i.n.a.
ja vec prekrdasi pravilo uednog posta..Iman,svakako necu nista posebno pisat pa ti nemoj se obazirat previse:)))

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 16678
23.6.2011 9:13:51   
lejla80
Jutro..jutrouser posted image ..ja popila jednu al moram popravnu jer nešto mi malouser posted image

Srtetan rođendan želim Adnici i da bude živa, zdrava i sretna sa svojim roditeljimauser posted image user posted image user posted image

Lady sretnoooo, odmori malo i neskiraj se mi ćemo pomoći Iman da ovdje na forumu održi reduser posted image user posted image user posted image

BBubice kod nas je Stelaprotect i kažem ti nije nam pomogla. Ova obična niveina senzitive nam je sto puta bolja. KOža se ne ljušti , valjda što je krema masna. Ja sam dosad kupila tonu kremica i na kraju ih trošimo mm i ja,da se ne bacajuuser posted image ..Ovaj osip što mi imamo izgledom liči na AD, jedino što još nisam primjetila da bebija svrbi inače bi bila sigurna da je to. Evo jutros ima blago crvenilo na licu i rukama u predjelu laktova a sinoć je to bilo toliko crveno i upaljeno katastrofa živa..

Mino i Helena nemojte se svađat inačeću ja morat odgoditi današnju šetnju da vam pokažemšta znači visiti na forumu user posted image user posted image user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 16679
23.6.2011 9:16:08   
m.i.n.a.
Ja se Bogami ne svadjam...Helena i ja samo tipkamo...vidis ti to,draga..ona bi nas zavadila..
Lejla pusti se setnje..napolju strahota od vremena..user posted image user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 16680
23.6.2011 9:32:56   
Medi_87
POzdravcici maleni za bebironcice i mamice
niakko da ugrabim vremena da javim poslije sve ove frke, uzeli da okrecimo namjestaj zamijenili pa mi je sad u kuci Hirosima jedva stizem sve ali hajd bice bolje :-) eto ljubimo vas sve
nasoj velikoj drugarici cestitamo rodjendanko
Adnice ljubimo teeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16681
23.6.2011 9:43:39   
sweet insanity
Jutrooo, mi se evo podojili stavila sam n. da spava t. zaspala je na siki Sada trebam po d3 kapi.

Jelena i ostale koje su rekle, kod mene na otpusnici pise da samo beba pije te kapi Posebno gpres stoji sta sam ja trebala uzimat, a posebno za novorodjence i samo pise Vitamin D3 400-800 i.j. kontinuirano od 15 dana zivota do 1.godine.

Sto se tice mene i temperature, jutros je cak bila ispod 36 pa sam je ponovo izmjerila maloprije i sad je 36.4 tako da cu prestat sa paracetamolom a nastavit sa ampicilinima.

I da, otpao nam je pupak jucer

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 16682
23.6.2011 9:53:30   
dubravka01
Jutro ženice,

Hvala svima koji su nam čestitali jučer.

Noć prošla super, jučer sam user posted image davala pileću supu(samo voda u kojoj je kuhano meso) i HVALA dragom Bogu pa mu se sviđa,bar nešto da je pojeo od prve više od 4-5 kašikica.

Ko to ide na popravnu user posted image odoh i ja vala još po jednu user posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 16683
23.6.2011 9:53:47   
rose
IZVORNA PORUKA: BBubica

IZVORNA PORUKA: ladyblue

jutro, ja ustala da popijem kafu na miru. svi spavaju a ja moram da se pozrdavim sa svojim ženamauser posted image

lejla, ako je pelenski opip u pitanju onda koristiš Stelactiv kremu.

BBubice, ta krema koju si ti kupila, Stelatopia, nije za tvoju bebu. ne znam ko ti je preporučio ali to je krema za djecu koja imaju Atopijski dermatitis i ona sasvim drugačije reaguje na koži djeteta koje nema dermatitis. savjetovala bih ti da je ne koristiš jer ćeš djetetu navići kožu na tu vrstu kreme i napraviti je bez potrebe osjetljivom. daj je nekome čije dijete ima AD. za lice imaš kremu koja se zove Stelaprotect. ja sam je koristila kada je N imala one bubuljičice po licu nakon rođenja i stvarno su brzo prošle.

rime, drugarici Adni, sretan mali rođendan! user posted image

Iman, ne daj im da se opuštaju! mora se znati "ko kosi a ko vodu nosi!user posted image user posted image user posted image user posted image

pozdravljam vas i da znate da ćete mi faliti...

draga lady, kremu preporucila pedijatrica (exomega) i dermatolog (stelatopija)
user posted image user posted image user posted image
a bebiju su stalno ruke noge, sve sto dohvati u ustima, ja mislim da je to crvenilo od toga, a uz sve ocekujemo zubice

a krema je bas skupa i bas mi nije trebalo da bacam pare uzalud user posted image user posted image

hvala na savjetu!!

eh, ode ti lady
sretno i lijep provod ti zelimo
user posted image

sretan mali rodjendan maloj rimljanki

draga ako ti je preporucio dermatolog vjerovatno ti je rekao i koliko dana da mazes...probaj i vidi...msilim da od par dana mazanja nece biti neke stete jos kad dermatolog propise...vidi sta pise u uputstvu i ako si u nedoumici nazovi ga...ako mu pomaze, nastavi jos dan-dva i onda nek koza malo odmori a vlaznost kozi mozes vratiti cak i najobicnijim jekodermom...nek pricaju da je za opekotine...ali stvarno pomaze kod bilo kakvih ostecenja koze...

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu BBubica)
Neposredna veza do poruke: 16684
23.6.2011 10:00:11   
dubravka01
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

I da, otpao nam je pupak jucer

E za ovo moram user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kad se samo sjetim mm za tu pupčanicu, uhhhh s vrata odma "jel' otpalo"? - izludio me user posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 16685
23.6.2011 10:00:40   
canim
'jutro,
Mi ustale rano, presvukle se, igrale se, popile kafu user posted image i evo curica zaspala a ja odoh u akciju, moram danas malo kucu detaljnije raspremiti user posted image

2.1.2011 aBd ocekujemo najdrazi poklon :)

Nas najdrazi pokloncic dosao 4.1.2011... mamina curica :)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 16686
23.6.2011 10:17:09   
lejla80

Ja se Bogami ne svadjam...Helena i ja samo tipkamo...vidis ti to,draga..ona bi nas zavadila..
Lejla pusti se setnje..napolju strahota od vremena..user posted image user posted image

user posted image user posted image ...samo da znaš ti si već prekrdašila sa postovima..evo i ja moradoh probiti limituser posted image

2011.
2016.

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 16687
23.6.2011 10:20:43   
rose
Adni sretan 5 mali rodjendan, da je ziva i zdrava puno puno godina user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 16688
23.6.2011 10:30:10   
Cickolini
I mene tjerate da prekrsim pravila od admina zvanog Iman ... Helana i Mina vas dvije se dopisujte koliko mozete ... cim se Iman ukljuci banovat ce vas haha Jedan post samo sa veoma vaznim informacijama ... najbolje vam je navecer da se javite sa rezimeom dana hahaha

Helena ti imas pravo danas da se javis samo ako ti je test pozitivan user posted image user posted image user posted image user posted image

Eto valjda ce mi administratorica oprostiti sto sam se javila dva puta .... user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 16689
23.6.2011 10:36:11   
vila_7

Lejla pusti se set_nje..napolju strahota od vremena..user posted image user posted image

nego Lejla i ti za nama da budemo ko vozić- kud Mina tu i ja,kud ja , i ti odmah za mnom! user posted image

sweet i meni samo beba pije,ja ne...mada ne moze ti skoditi i da pijes! I super za pupak-odmah lakse sve jedle!?user posted image

cickolini....user posted image lako je tebi reci,reci to Iman-ko zna hoce li i to dopustiti! Nego moram je pitati jel je strah jacmira ako mi nesto ne dadne a ja budem vec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 16690
23.6.2011 10:36:57   
BBubica

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: BBubica

IZVORNA PORUKA: ladyblue

jutro, ja ustala da popijem kafu na miru. svi spavaju a ja moram da se pozrdavim sa svojim ženamauser posted image

lejla, ako je pelenski opip u pitanju onda koristiš Stelactiv kremu.

BBubice, ta krema koju si ti kupila, Stelatopia, nije za tvoju bebu. ne znam ko ti je preporučio ali to je krema za djecu koja imaju Atopijski dermatitis i ona sasvim drugačije reaguje na koži djeteta koje nema dermatitis. savjetovala bih ti da je ne koristiš jer ćeš djetetu navići kožu na tu vrstu kreme i napraviti je bez potrebe osjetljivom. daj je nekome čije dijete ima AD. za lice imaš kremu koja se zove Stelaprotect. ja sam je koristila kada je N imala one bubuljičice po licu nakon rođenja i stvarno su brzo prošle.

rime, drugarici Adni, sretan mali rođendan! user posted image

Iman, ne daj im da se opuštaju! mora se znati "ko kosi a ko vodu nosi!user posted image user posted image user posted image user posted image

pozdravljam vas i da znate da ćete mi faliti...

draga lady, kremu preporucila pedijatrica (exomega) i dermatolog (stelatopija)
a bebiju su stalno ruke noge, sve sto dohvati u ustima, ja mislim da je to crvenilo od toga, a uz sve ocekujemo zubice

a krema je bas skupa i bas mi nije trebalo da bacam pare uzalud user posted image user posted image

hvala na savjetu!!

eh, ode ti lady
sretno i lijep provod ti zelimo
user posted image

sretan mali rodjendan maloj rimljanki

draga ako ti je preporucio dermatolog vjerovatno ti je rekao i koliko dana da mazes...probaj i vidi...msilim da od par dana mazanja nece biti neke stete jos kad dermatolog propise...vidi sta pise u uputstvu i ako si u nedoumici nazovi ga...ako mu pomaze, nastavi jos dan-dva i onda nek koza malo odmori a vlaznost kozi mozes vratiti cak i najobicnijim jekodermom...nek pricaju da je za opekotine...ali stvarno pomaze kod bilo kakvih ostecenja koze...

ma dermatolog kaze da mazem stalno, al bas i necu
evo dva dana sam mazala, mazem samo "ostecene" dijelove. pise da nadomjesta lipide, umiruje i uravnotezuje. namijenjena prirodno suhoj kozi i kozi sklonoj alergijama!
a jekoderm imam odavno, al jednostavno na bebacevoj kozi nema efekta, aja se nadala da ce mi to biti krema broj 1 user posted image
sve izgleda zavisi od koze do koze..malo cu oporaviti kozu ovim pa nastavljam sa bademovom kremom i kolekcijom panten
u svakom slucaju hvala na savjetima, dobro je cuti i druga sikustva
user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 16691
23.6.2011 10:39:53   
vila_7
Bubice ako vec koristis kremu koristi je kako su ti rekli,jer nece imati efekta i djaba ces je koristiti-i meni je neki dan pedijatrica dala kremu kojom nisam bila odusevljena,ali kad sam je vec koristila koristila sam koliko mi je rekla i eto hB ojed se povukao skroz.

(odgovor članu BBubica)
Neposredna veza do poruke: 16692
   [Obrisana poruka]
23.6.2011 10:41:04   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 16693
   [Obrisana poruka]
23.6.2011 10:42:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 16694
23.6.2011 10:42:39   
HAHA
Iman vidiš li ti ovo,ovaj neposluh od strane pojedinih user posted image .Dobro jutro svima.Lijepoj Adni sve najbolje za rođendančić user posted image user posted image .lady,fino se provedi i odmori ,i ja evo pakujem stvari pa ćemo sutra zorom aBd i mi na put.Nema nam Sulty sa vijestima o Vegi,nadam se da je dobro.Juče sam upoznala jednu divnu mamu forumašicu u parku,Pahuljicu i njene dvije ljepoticeuser posted image user posted image .canim,odjavi se,ako ćeš detaljisati po kućiuser posted image ,da ti ne odvlačimo pažnju.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

Neposredna veza do poruke: 16695
23.6.2011 10:43:44   
BBubica

IZVORNA PORUKA: lejla80

Jutro..jutrouser posted image ..ja popila jednu al moram popravnu jer nešto mi malouser posted image

Srtetan rođendan želim Adnici i da bude živa, zdrava i sretna sa svojim roditeljimauser posted image user posted image user posted image

Lady sretnoooo, odmori malo i neskiraj se mi ćemo pomoći Iman da ovdje na forumu održi reduser posted image user posted image user posted image

BBubice kod nas je Stelaprotect i kažem ti nije nam pomogla. Ova obična niveina senzitive nam je sto puta bolja. KOža se ne ljušti , valjda što je krema masna. Ja sam dosad kupila tonu kremica i na kraju ih trošimo mm i ja,da se ne bacajuuser posted image ..Ovaj osip što mi imamo izgledom liči na AD, jedino što još nisam primjetila da bebija svrbi inače bi bila sigurna da je to. Evo jutros ima blago crvenilo na licu i rukama u predjelu laktova a sinoć je to bilo toliko crveno i upaljeno katastrofa živa..

Mino i Helena nemojte se svađat inačeću ja morat odgoditi današnju šetnju da vam pokažemšta znači visiti na forumu user posted image user posted image user posted image

e draga lejla na istom smo, mogu otvoriti prodavnicu kremica i kupki , ako kome treba nek se javi user posted image user posted image user posted image
pa taj vas osip je bas kao ovaj nas mislim.preko noci se umiri jer nema vlage oko usta.. zaista podsjeca na AD, al ni njega ne svrbi..iscitala sam sve postove, nema sta nisam nasla o AD na netu, al mislim da to nije to.
sad ga kupam u vodi u koju dodam malo maslinovog ulja
i vidis mogla bih svoju prodavnicu upotpuniti i tom niveom user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 16696
   [Obrisana poruka]
23.6.2011 10:49:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu HAHA)
  Neposredna veza do poruke: 16697
23.6.2011 10:55:28   
HAHA
Da vidite samo lijepog prizora kod mene,sjede mi dječaci na podu i igraju se sa autićimauser posted image .Stvarno nevjerovatno brzo vrijeme prolazi.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 16698
23.6.2011 11:01:37   
vila_7
Uh dobro smo mi prošle,ja ugledah Iman na temi 0-1 , sledi mi se krv u zilama al reko bit cu hrabra pa uci,kad ono ,ona se vec smeksala user posted image

HAHA user posted image user posted image user posted image user posted image mogu misliti koliko ti je sad srce!

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 16699
23.6.2011 11:02:34   
vila_7
Nego Iman,vec sam na pola puta da nagovorim neke zenice na novu user posted image , pa eto i tebe cu ja nekako obrlatiti! user posted image
KOntam da ne budem sama u "belaju"! user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  666 667 [668] 669 670   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  666 667 [668] 669 670   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Igbala
Admin

Sta mislite hoce li se Igbala Jevric razvesti od Ekrema poslije farme ?

da (42%)

ne (22%)

ebo igbalu (36%)

Broj svih glasova: 137

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *