|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  743 744 [745] 746 747   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
5.7.2011 23:16:36   
enči80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Palachinken jel stvarno ne smiju se helanke nositi?Jadna ja u čemu ću hodatiuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 18601
5.7.2011 23:20:20   
animagical
kakve helanke, sta ovo vi....

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 18602
5.7.2011 23:21:18   
Anoniman
Ja procitah sve i odoh vecerati, dok se vratih vi meni opet lektiru napisaste user posted image ...
animagical gdje ti je ledo lisnato zdravo, procitaj na uputstvu koliko masnoce i kalorija ima user posted image , bolje da si u ono tjesto od Selminih kiflica ovaj nadjev stavilauser posted image . Ja zivim na tijestu, vise od pola hljeba za obrok pojedem i opet me kilogrami nece pa nece, jos sam i smrsala pola kg za dvije sedmice, ali bitno je da bebi napreduje user posted image

Vidim pisete o spavanju i polozaju, ja mogu na svaki nacin user posted image , cak i na stomaku mi ne smeta spavati, sad da li je to sto se izmorim po danu, tj cura me izmori pa ja i stojeci mogu zaspati ili nesto drugo ne znam, ali nek potraje ovako, jer sa Anom sam samo mogla na lijevom boku. Ja sam danas kad sam otprilike sabrala nekih 10km prepjesacila, a dr mi rekla da malo mirujem, tako da od sutra bih trebala malo smanjiti jer bas pritisak dole osjetim, a jos mi je i rekla ako bude jaci pritisak na gospodju da legnem na lijevi bok jedno pola sata ako ne prodje da dodjem. Iskljucila mi je apaurin, kao koliko opusta kontrakcije posto mi se skratio grlic i poceo otvarati onda on i dilatira misice, pa da ne bi i dalje se nastavila otvarati.

Neposredna veza do poruke: 18603
5.7.2011 23:25:55   
Hannica
Hej zene mene nesto boli kad se nasmijem ili galamim na Hanu,u visini pupka,4-5 cm lijevo.Sta mislite sta je,nesto mi cudno? Nije jaka bol,onako bezveze,ali sam zabrinuta.Valjda je s bebama sve uredu.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18604
5.7.2011 23:27:37   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

kakve helanke, sta ovo vi....

pogleda temu sa stomacimauser posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 18605
5.7.2011 23:36:58   
animagical
jelena nisam vise na dijetiuser posted image a znam da je masno, nego ja to za punjenje, da je zdravouser posted image doduse kako mjesec dana nisam jela masno, malo putera me nece ubitiuser posted image

sad se zabrinuh za helankeuser posted image kad sjednem tacno osjetim da me steze bilo sta, narocito hlace, iako je to preko dijela gdje stomaka nema vidljivog...e sad gdje njemu glava, ne znam tacno

hannice ma bude tako i meni, skontala sam da to nesto bebic devera pa se nedje malo prisloni i onda to malo boli

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 18606
5.7.2011 23:40:52   
Skvo RR
kako nisi na dijeti..user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 18607
5.7.2011 23:42:02   
Anoniman
Animagical sve hocu da te pitam pa zaboravi, pomazu li sestrinom malenom one granule?

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 18608
5.7.2011 23:44:20   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: enči80

IZVORNA PORUKA: palachinken

A da ne spominjem namjestanje pred keks. Majko mila, da mi je to snimat user posted image user posted image user posted image user posted image

Šta ti je ovo?user posted image user posted image

Trenutno misaona imenica user posted image

I meni.,,,user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 18609
5.7.2011 23:44:49   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Hannica

Hej zene mene nesto boli kad se nasmijem ili galamim na Hanu,u visini pupka,4-5 cm lijevo.Sta mislite sta je,nesto mi cudno? Nije jaka bol,onako bezveze,ali sam zabrinuta.Valjda je s bebama sve uredu.user posted image

popij mg...ili apaurin.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 18610
5.7.2011 23:45:21   
malena27 RR
to je pritisak vjerovatno od beba.... i meni bude isto neki ruzan osjecaj oko pupka bas, kad se pomjera... posebno guzom ili ledjima kad se okrene, bas me oko pupka boli...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 18611
5.7.2011 23:45:48   
animagical
pa nisam, dr nista nije rekao, jos me pohvalio oho-houser posted image samo kila za mjesecuser posted image sad udaram po sladoledu, lisnatom, krofnama...sta da ti kazem, jos prosli ispiti, boli me briga sad za sve, sad ja trudnujemuser posted image

jelena-hvala hiljadu putauser posted image bio jedan dan nervozan, oni stavljali granulice, nije dobio temperaturu i nije se ponavljalouser posted image ma svi sretni i zadovoljniuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18612
5.7.2011 23:46:53   
Skvo RR
Ja odoh u petak..kod naseg doktora...mene strah.user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18613
5.7.2011 23:48:50   
malena27 RR
joj blago vama... ja moram cekati najmanje do 18. kad ce moj dr. poceti da radi...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 18614
5.7.2011 23:49:23   
enči80

IZVORNA PORUKA: Hannica

ako ti je kao da te neko štipa to ti je bebicauser posted image ,meni se isto desilo

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 18615
5.7.2011 23:49:35   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

joj blago vama... ja moram cekati najmanje do 18. kad ce moj dr. poceti da radi...

I ja mog pratim na godisnji.user posted image

Neposredna veza do poruke: 18616
5.7.2011 23:49:38   
Anoniman
Hannice to se i meni desava, meni rekla od napora, kao napnu se misici stomaka pa onda osjetos jace da beba pritisne. Nista opasnouser posted image

Animagical mi ih u kuci zovemo anini apauriniuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 18617
5.7.2011 23:50:03   
animagical
de ne zezaj, slike si stavila, super siuser posted image ej jel se tebi skracivao grlic?? vidim, ko god ide kod njega skracuje mu se grlicuser posted image kako u petak, zar nece na odmor? ej pazi na onu stolicu meni je kroz smijeh rekao da mu je neka slomila stolicu, zvao majstoreuser posted image user posted image  

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 18618
5.7.2011 23:52:09   
Skvo RR
Hahahaha...za stolicu...nisam ja..user posted image user posted image user posted image

Pa u petak mu zadnji dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nije se skracivao prosli put oko 39 je...a vidjet cu sada na kontroli..plivala sam poprilicnouser posted image , pa mozda i jeste,user posted image

Neposredna veza do poruke: 18619
5.7.2011 23:52:58   
animagical
eh i vedadovi apauriniuser posted image super stvaruser posted image  

Neposredna veza do poruke: 18620
5.7.2011 23:54:54   
animagical
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Hahahaha...za stolicu...nisam ja..user posted image user posted image user posted image

Pa u petak mu zadnji dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nije se skracivao prosli put oko 39 je...a vidjet cu sada na kontroli..plivala sam poprilicnouser posted image , pa mozda i jeste,user posted image

meni je bio 38 pa je sad 33...wow kako je cudno plivati sa stomakomuser posted image cudan osjecaj ikako biti okrenut nosom na dole, s obzirom otkad nisam legla na stomakuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 18621
5.7.2011 23:59:30   
enči80

IZVORNA PORUKA:

Jesamuser posted image ,ma samo sam malo od jutros zabrinuta.Ne prestaju mi bolovi u stomaku,nisu čak ni klasični bolovi kao grčevi već
imam osjećaj kao da me nešto štipa oko pupka i onda dođe bol. Nisu ni kontrakcije.Pošto sam u 16 sedmici a i blizanci su ,ne znam jel rano za pokrete pošto kao da ih malo osjećam.Pregled mi zakazan tek početkom aprila ali ako mi ne prođu bolovi otići ću ranije.

Hannice,evo moga pitanja u vezi iste boli od marta nekaduser posted image

(odgovor članu futuremam)
Neposredna veza do poruke: 18622
5.7.2011 23:59:49   
Skvo RR
meni bilo okej..nikakve razlike..user posted image user posted image user posted image user posted image osim ulaska u more..ulazila sam kao babuskare ono otvorenih rukica..kao da ne zelim pokvariti frizuru...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18623
6.7.2011 0:01:52   
malena27 RR
niko meni nista ne rece za te laznjake? user posted image user posted image user posted image ja danas pitam kakav je osjecaj, a vi samo o hrani i keksu user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 18624
6.7.2011 0:02:05   
animagical
ne znam gdje si bila, u podacama se plaza osipa, trebao je kamion da me izvuce na suhouser posted image ili sam ja navikla vec guzu banjati na pjescanim crnogorskim plazamauser posted image sta si ocekivala, da se zatrcis i bacis u vodu?user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 18625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  743 744 [745] 746 747   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  743 744 [745] 746 747   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *