Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
niko meni nista ne rece za te laznjake? ja danas pitam kakav je osjecaj, a vi samo o hrani i keksu
ja ti ne znam jesu ovo laznjaci dr rece kontrakcije,ali osjecaj je-stvrdne se stomak narocito pri dnu, presjece me nekako ispod stomaka, osjetim da moram sjesti...prodje za pola min ili krace
ne znam gdje si bila, u podacama se plaza osipa, trebao je kamion da me izvuce na suho ili sam ja navikla vec guzu banjati na pjescanim crnogorskim plazama sta si ocekivala, da se zatrcis i bacis u vodu?
daaaaaaa....
a bila sam u tucepima kamenje velicine malih glava.
e tako je i kod mene..stomak kao beton.
Cestitamoooooooooooo Selmaaaaaaaaaaaaa ma nema, jos malo i gotovo i tebi
mene stomak zaboli isto pri dnu, u maloj zdjelici, ispod ove kugle u obliku lubenice, pa drzi oko pola minute i udara mi u trticu.... kao da cu dobiti proljev... presjece me...
niko meni nista ne rece za te laznjake? ja danas pitam kakav je osjecaj, a vi samo o hrani i keksu
Ja ti ne mogu tačno odgovoriti jer u prvoj nisam imalla nikakvih bolova već tek kada sam dobila u bolnici 3 gela i drip a to je sve džuturile za pobudaliti od bolova.Sada me nekad leđa predjeku,stvrdne mi se stomak,blagi pritisak na debelo crijevo i gospoju a to su sad ko biva lažnjaci
ČESTITAM SELMA!!!
Malena mislim da jesu.
< Poruku je uredio enči80 -- 6.7.2011 0:13:42 >
je li mogu biti to laznjaci?
Meni isto ovako i traje oko minut pa popusti , kad sam bila na kontroli prije dvije sedmice bila sa otvorena prst ipo pa sad.......Samo nesjećam se da su mi sa malcem bile ovako bolne lažljivice više su bile neugodne ono stisne se stomak kao da se beba protegne traju oko par sekundi i to je to,po tome znam da ovo nisu BH lažljivice već bi mogle biti kontrakcije
ma to su kontrakcije, i sve je to isto...samo valjda kad postanu jake i pravilne tj s pravilnim razmacima, onda su prave, ako ne, onda su pripremne tj braxton hicksove...eh da, ja imam jako cesto potrebu za velikom nuzdom i piskenjem i pojacan vodenast iscjedak...nekako mi sve drugacije nego dosad
a ne trebas brinuti, trebas malo odmarati...pozali se na pregledu isto tako pa vidi sta ce ti reci...bolje da te ne pregleda vaginalno, po meni, ti rucni pregledi i cackanja znaju bas boljeti.. mene dr pregleda vag sondom, znaci sa uzv i to ne boli i ne smeta, bar meni...tako izmjeri svaki put grlic i pogleda da se ne otvaram
A i mene ginekolog svaki put od prvog dana pregleda vaginalno i minut preko stomaka vidi bebicu (i svaki put tako) a vidim da nije kod svakog isto..............
brisi tamo joj i sad se smijem, rodicu od sege... prije par strana pisem da me pohvalio dr i naravno napisem u brzini povalio, kaze mm -nije tako bilo i ja sam bio unutra i pobjeze smijuci se
brisi tamo joj i sad se smijem, rodicu od sege... prije par strana pisem da me pohvalio dr i naravnonapisem u brzini povalio, kaze mm -nije tako bilo i ja sam bio unutra i pobjeze smijuci se
Laku noć i lijepe snove vam želim svima pa bar da sanjate ovo