|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  744 745 [746] 747 748   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
6.7.2011 0:02:46   
Skvo RR
ja nisam nikada skontala sta su laznjaci..ja znam prepoznati kontrakcije, a te laznjake...ne...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 18626
6.7.2011 0:03:24   
animagical
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

niko meni nista ne rece za te laznjake? user posted image user posted image user posted image ja danas pitam kakav je osjecaj, a vi samo o hrani i keksu user posted image user posted image user posted image

ja ti ne znam jesu ovo laznjaci dr rece kontrakcije,ali osjecaj je-stvrdne se stomak narocito pri dnu, presjece me nekako ispod stomaka, osjetim da moram sjesti...prodje za pola min ili krace

Neposredna veza do poruke: 18627
6.7.2011 0:03:40   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical

ne znam gdje si bila, u podacama se plaza osipa, trebao je kamion da me izvuce na suhouser posted image ili sam ja navikla vec guzu banjati na pjescanim crnogorskim plazamauser posted image sta si ocekivala, da se zatrcis i bacis u vodu?user posted image

daaaaaaa....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a bila sam u tucepima kamenje velicine malih glava.user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 18628
6.7.2011 0:04:16   
Skvo RR

niko meni nista ne rece za te laznjake? user posted image user posted image user posted image ja danas pitam kakav je osjecaj, a vi samo o hrani i keksu user posted image user posted image user posted image

ja ti ne znam jesu ovo laznjaci dr rece kontrakcije,ali osjecaj je-stvrdne se stomak narocito pri dnu, presjece me nekako ispod stomaka, osjetim da moram sjesti...prodje za pola min ili krace

e tako je i kod mene..stomak kao beton.user posted image

Neposredna veza do poruke: 18629
6.7.2011 0:05:39   
Selma.A.M
Skvo se vrattila user posted image user posted image user posted image  falila si,ali vidim da je tebi bilo pravo ljepo user posted image user posted image

Animagical nije ti trebala ona slika,kao što ti Malena kaže postaješ kao ja,mani se toga user posted image user posted image user posted image  
Ja se ubi mentol bonbonama user posted image user posted image user posted image

Nego evo mene u 36 sedmici jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajmo gdje su čestitke user posted image user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 6.7.2011 0:06:45 >

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 18630
6.7.2011 0:07:28   
animagical
e skvo pitao me isto kada mi se to najvise desava-rekoh navece, kaze odmaraj, imas kontrakcije, lezi, uspori...i ovo mi ej bio zadnji put da se gore do njega popnem pjeske...

a stvarno jel iko zna kakve su te BH kontakcije aka lazice????

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 18631
6.7.2011 0:07:37   
Skvo RR
cestitke selmaaaaaaaaaaa...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja se vratila sa mora..otisla u sedmom, vratila se u osmom mjesecu trudnoce...lijepi tickeri.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 18632
6.7.2011 0:09:41   
malena27 RR
Cestitamoooooooooooo Selmaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image ma nema, jos malo i gotovo i tebi user posted image user posted image user posted image

mene stomak zaboli isto pri dnu, u maloj zdjelici, ispod ove kugle u obliku lubenice, pa drzi oko pola minute i udara mi u trticu.... kao da cu dobiti proljev... presjece me...

je li mogu biti to laznjaci? user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 18633
6.7.2011 0:10:19   
enči80

Ja ti ne mogu tačno odgovoriti jer u prvojuser posted image nisam imalla nikakvih bolova već tek kada sam dobila u bolnici 3 gela i drip a to je sve džuturile za pobudaliti od bolova.Sada me nekad leđa predjeku,stvrdne mi se stomak,blagi pritisak na debelo crijevo i gospoju a to su sad ko biva lažnjaciuser posted image

ČESTITAM SELMA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Malena mislim da jesu.

< Poruku je uredio enči80 -- 6.7.2011 0:13:42 >

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 18634
6.7.2011 0:12:14   
sanelaceca
veliki pozzz user posted image .jelena pitala si za dr. murtezica,on je pravo dobar dr. i veliki stručnjak zato nista ne brini,a ko te sad vodi?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18635
6.7.2011 0:13:16   
Selma.A.M

Cestitamoooooooooooo Selmaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image ma nema, jos malo i gotovo i tebi user posted image user posted image user posted image

mene stomak zaboli isto pri dnu, u maloj zdjelici, ispod ove kugle u obliku lubenice, pa drzi oko pola minute i udara mi u trticu.... kao da cu dobiti proljev... presjece me...

je li mogu biti to laznjaci? user posted image user posted image user posted image

Meni isto ovako i traje oko minut pa popusti , kad sam bila na kontroli prije dvije sedmice bila sa otvorena prst ipo user posted image  pa sad.......Samo nesjećam se da su mi sa malcem bile ovako bolne lažljivice više su bile neugodne ono stisne se stomak kao da se beba protegne traju oko par sekundi i to je to,po tome znam da ovo nisu BH lažljivice već bi mogle biti kontrakcije

Hvala na čestitkama user posted image

Neposredna veza do poruke: 18636
6.7.2011 0:13:53   
animagical
ma to su kontrakcije, i sve je to isto...samo valjda kad postanu jake i pravilne tj s pravilnim razmacima, onda su prave, ako ne, onda su pripremne tj braxton hicksove...eh da, ja imam jako cesto potrebu za velikom nuzdom i piskenjem i pojacan vodenast iscjedak...nekako mi sve drugacije nego dosaduser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 18637
6.7.2011 0:17:55   
malena27 RR
pa je li se sad trebam brinuti ili ne? mene ginekolog nije nikad vaginalno pregledao... pa se malko brinem...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 18638
6.7.2011 0:20:51   
palachinken
malena, mislim da nema potrebe za brigom. Braxton Hicksove žene počinju osjećati i ranije od tvog stadija i to je sasvim normalno.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 18639
6.7.2011 0:22:57   
Selma.A.M

pa je li se sad trebam brinuti ili ne? mene ginekolog nije nikad vaginalno pregledao... pa se malko brinem...

Malena evo Animagical je već napisala pa da se ne ponavlja user posted image

"...samo  kad postanu jake i pravilne tj s pravilnim razmacima, onda su prave, ako ne, onda su pripremne tj braxton hicksove..."

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 6.7.2011 0:23:36 >

Neposredna veza do poruke: 18640
6.7.2011 0:23:28   
animagical
a ne trebas brinuti, trebas malo odmarati...pozali se na pregledu isto tako pa vidi sta ce ti reci...bolje da te ne pregleda vaginalno, po meni, ti rucni pregledi i cackanja znaju bas boljeti..
mene dr pregleda vag sondom, znaci sa uzv i to ne boli i ne smeta, bar meni...tako izmjeri svaki put grlic i pogleda da se ne otvaram

Neposredna veza do poruke: 18641
6.7.2011 0:24:35   
animagical
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

"...samo  kad postanu jake i pravilne tj s pravilnim razmacima, onda su prave, ako ne, onda su pripremne tj braxton hicksove..."

to ti mene zezasuser posted image koja si...

Neposredna veza do poruke: 18642
6.7.2011 0:25:14   
Selma.A.M
A i mene ginekolog svaki put od prvog dana pregleda vaginalno i minut preko stomaka vidi bebicu (i svaki put tako) a vidim da nije kod svakog isto..............

Neposredna veza do poruke: 18643
6.7.2011 0:26:01   
Selma.A.M

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

to ti mene zezasuser posted image koja si...

user posted image user posted image user posted image user posted image  

To ja malo pred spavanje user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18644
6.7.2011 0:29:06   
animagical
brisi tamouser posted image   user posted image joj i sad se smijem, rodicu od sege... prije par strana pisem da me pohvalio dr i naravno napisem u brzini povalio, kaze mm -nije tako bilo i ja sam bio unutrauser posted image i pobjeze smijuci se

Neposredna veza do poruke: 18645
6.7.2011 0:33:35   
Selma.A.M

brisi tamouser posted image   user posted image joj i sad se smijem, rodicu od sege... prije par strana pisem da me pohvalio dr i naravno napisem u brzini povalio, kaze mm -nije tako bilo i ja sam bio unutrauser posted image i pobjeze smijuci se

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18646
6.7.2011 0:48:38   
malena27 RR
ma svakome se to desi animadzikal user posted image user posted image user posted image user posted image
lapsus lingue mislim user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 18647
6.7.2011 0:50:47   
animagical
ma ne bi mi ni bilo smijesno da on to nije morao prokomentarisatiuser posted image eh sto ti je musko...

Neposredna veza do poruke: 18648
6.7.2011 0:55:27   
malena27 RR
cure odoh ja u krpe... valja ujutro u rudnik user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 18649
6.7.2011 0:57:11   
enči80
Laku noć user posted image i lijepe snove vam želim svima pa bar da sanjate ovouser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 18650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  744 745 [746] 747 748   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  744 745 [746] 747 748   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *