Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Palachinken jel stvarno ne smiju se helanke nositi?Jadna ja u čemu ću hodati
Ja procitah sve i odoh vecerati, dok se vratih vi meni opet lektiru napisaste ... animagical gdje ti je ledo lisnato zdravo, procitaj na uputstvu koliko masnoce i kalorija ima , bolje da si u ono tjesto od Selminih kiflica ovaj nadjev stavila . Ja zivim na tijestu, vise od pola hljeba za obrok pojedem i opet me kilogrami nece pa nece, jos sam i smrsala pola kg za dvije sedmice, ali bitno je da bebi napreduje
Vidim pisete o spavanju i polozaju, ja mogu na svaki nacin , cak i na stomaku mi ne smeta spavati, sad da li je to sto se izmorim po danu, tj cura me izmori pa ja i stojeci mogu zaspati ili nesto drugo ne znam, ali nek potraje ovako, jer sa Anom sam samo mogla na lijevom boku. Ja sam danas kad sam otprilike sabrala nekih 10km prepjesacila, a dr mi rekla da malo mirujem, tako da od sutra bih trebala malo smanjiti jer bas pritisak dole osjetim, a jos mi je i rekla ako bude jaci pritisak na gospodju da legnem na lijevi bok jedno pola sata ako ne prodje da dodjem. Iskljucila mi je apaurin, kao koliko opusta kontrakcije posto mi se skratio grlic i poceo otvarati onda on i dilatira misice, pa da ne bi i dalje se nastavila otvarati.
Hej zene mene nesto boli kad se nasmijem ili galamim na Hanu,u visini pupka,4-5 cm lijevo.Sta mislite sta je,nesto mi cudno? Nije jaka bol,onako bezveze,ali sam zabrinuta.Valjda je s bebama sve uredu.
sad se zabrinuh za helanke kad sjednem tacno osjetim da me steze bilo sta, narocito hlace, iako je to preko dijela gdje stomaka nema vidljivog...e sad gdje njemu glava, ne znam tacno
hannice ma bude tako i meni, skontala sam da to nesto bebic devera pa se nedje malo prisloni i onda to malo boli
Hej zene mene nesto boli kad se nasmijem ili galamim na Hanu,u visini pupka,4-5 cm lijevo.Sta mislite sta je,nesto mi cudno? Nije jaka bol,onako bezveze,ali sam zabrinuta.Valjda je s bebama sve uredu.
popij mg...ili apaurin.
jelena-hvala hiljadu puta bio jedan dan nervozan, oni stavljali granulice, nije dobio temperaturu i nije se ponavljalo ma svi sretni i zadovoljni
ako ti je kao da te neko štipa to ti je bebica ,meni se isto desilo
de ne zezaj, slike si stavila, super si ej jel se tebi skracivao grlic?? vidim, ko god ide kod njega skracuje mu se grlic kako u petak, zar nece na odmor? ej pazi na onu stolicu meni je kroz smijeh rekao da mu je neka slomila stolicu, zvao majstore
Nije se skracivao prosli put oko 39 je...a vidjet cu sada na kontroli..plivala sam poprilicno , pa mozda i jeste,
meni je bio 38 pa je sad 33...wow kako je cudno plivati sa stomakom cudan osjecaj ikako biti okrenut nosom na dole, s obzirom otkad nisam legla na stomak
Jesam ,ma samo sam malo od jutros zabrinuta.Ne prestaju mi bolovi u stomaku,nisu čak ni klasični bolovi kao grčevi već imam osjećaj kao da me nešto štipa oko pupka i onda dođe bol. Nisu ni kontrakcije.Pošto sam u 16 sedmici a i blizanci su ,ne znam jel rano za pokrete pošto kao da ih malo osjećam.Pregled mi zakazan tek početkom aprila ali ako mi ne prođu bolovi otići ću ranije.
Hannice,evo moga pitanja u vezi iste boli od marta nekad
ne znam gdje si bila, u podacama se plaza osipa, trebao je kamion da me izvuce na suho ili sam ja navikla vec guzu banjati na pjescanim crnogorskim plazama sta si ocekivala, da se zatrcis i bacis u vodu?