|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  742 743 [744] 745 746   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
5.7.2011 22:40:45   
sanela.asja
Palachiken drago mi je da je sve ok user posted image user posted image
Skvo ti dosla ja odo user posted image da parim guzu debeluuser posted image user posted image ..
E de mi recite sta znaci zrelost posteljice nesti 1 stepen i 2 stepen user posted image user posted image kod mene je drugi stepen zrelostiuser posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 18576
5.7.2011 22:42:08   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical

oo skvo se vratilauser posted image jel sada garavi trbo ili si ga sakrila od sunca

ja pecemuser posted image ogladnila mi guuser posted image a danas...pecem nesto kao americku pitu od lisnatog, stavila jedno dole, pa punila preprzenom smjesom od piletine, vrganja i zutih paprika, pa preko feta sir i poklopila drugim lisnatim pa premazala zumancetomuser posted image
veze nemam sta mi je ovo, al fino mirise, vidjecu jel jestivo jos malo...

Nisam se nesto suncala...mnogo sam se kupala, ali suncanje dok se ne osusim..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....nesto mi morbidno u osmom mjesecu da se cvarim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 18577
5.7.2011 22:43:29   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Palachiken drago mi je da je sve ok user posted image user posted image
Skvo ti dosla ja odo user posted image da parim guzu debeluuser posted image user posted image ..
E de mi recite sta znaci zrelost posteljice nesti 1 stepen i 2 stepen user posted image user posted image kod mene je drugi stepen zrelostiuser posted image

I kod mene je drugi stepen od 29 sedmice..kao i sa Umom...brze stari gubi funkciju..mene su prepadali raniji porod.. ja rodila na vrijeme.user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 18578
5.7.2011 22:44:08   
enči80
Ok malena,izvini što sam te prepoznalauser posted image user posted image user posted image user posted image

I u mene je stomo visoko,nemeRem diHati a ležati na leđima ni sekundeuser posted image

Animagical samo ti jedi,ja sam jaja izbacila iz ishrane zbog holesterola a kako bih voljela jedno na oko i to na maslacuuser posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 18579
5.7.2011 22:45:28   
Skvo RR
kako znate sta je visoko..user posted image user posted image user posted image user posted image ..ja veze nemam.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 18580
5.7.2011 22:46:33   
malena27 RR
animadzikal, vjestice jedna... joooj postajes ko selma user posted image user posted image user posted image ma kod mene trbo bas visoko od samog pocetka trudnoce...

ziki kako su nam djecaci? user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 18581
5.7.2011 22:47:50   
malena27 RR

IZVORNA PORUKA: enči80

Ok malena,izvini što sam te prepoznalauser posted image user posted image user posted image user posted image

I u mene je stomo visoko,nemeRem diHati a ležati na leđima ni sekundeuser posted image

samo ti mene zahebavaj user posted image user posted image user posted image iskocice ti jacmir user posted image user posted image user posted image

i ja ne mogu na ledjima lezati, em se beba buni-tuce me... em mi je tesko disati...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 18582
5.7.2011 22:48:04   
animagical
ako ne mozes dahnuti-visoko je, ako stalno piskis i nekad ti i pobjegne-nisko je...ako nista od toga valjda je u srediniuser posted image user posted image user posted image   ja piskam po pet kapi svakih pet minutauser posted image eno tamo u slikama, vidi se da je negdje ponisko

malena nemoj zezati ovo pravi trudnicki recept, 10 min pripreme, 10 min se pece, nista se ne zemucisuser posted image a jos i lafo zdravo

< Poruku je uredio animagical -- 5.7.2011 22:49:17 >

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 18583
5.7.2011 22:48:57   
Skvo RR
a ja ne mogu na lijevom boku....sve sam probala..i opet se nadjem na ledjima...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..cak i MM ukljucila da se brine o mom boku..ali nista...user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 18584
5.7.2011 22:49:44   
Skvo RR

ako ne mozes dahnuti-visoko je, ako stalno piskis i nekad ti i pobjegne-nisko je...ako nista od toga valjda je u srediniuser posted image user posted image user posted image   ja piskam po pet kapi svakih pet minutauser posted image eno tamo u slikama, vidi se da je negdje ponisko

onda je kod mene nisko...user posted image user posted image user posted image user posted image ....ova trudnoca ce ostati zapamcena po hali.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18585
5.7.2011 22:49:55   
enči80

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

kako znate sta je visoko..user posted image user posted image user posted image user posted image ..ja veze nemam.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zato što me ugušiuser posted image user posted image a stomak mi je haman pa pod nos došao i nemam postora između grudi i stome(ovo ti je laičkiuser posted image )

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 18586
5.7.2011 22:51:01   
Skvo RR
Ih enci...user posted image user posted image user posted image user posted image kod mene prostora koliko hoces..evo stane daljinski..

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 18587
5.7.2011 22:51:15   
malena27 RR
ih moja animadzikal, ja ti nista i ne kuham u zadnje vrijeme.... jer jedem onda ko luda user posted image user posted image user posted image a tijesto izbjegavam u sirokom luku....zato ujutro mahnem po 4-5 kifli sa eurokremom, ubijem se ko stoka...poslije ne mogu disati user posted image user posted image user posted image

a sad si mi bas nasmigala....

skvo, jesi probala staviti jastuke iza sebe?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 18588
5.7.2011 22:52:00   
animagical
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

onda je kod mene nisko...user posted image user posted image user posted image user posted image ....ova trudnoca ce ostati zapamcena po hali.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

takodjer... pocela sam maksuz sredjivati kupatilo, jer toliko vremena provodim tamo, pa da mi je fino...to ti ej mijenjanje osvjezivaca za zrak, uparivanje peskira i prostirke. ma dramauser posted image i naravno svaki dan sve vise knjiga na masini, sjedim poduze da bar dvaput piskim...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 18589
5.7.2011 22:52:25   
enči80

malena nemoj zezati ovo pravi trudnicki recept, 10 min pripreme, 10 min se pece, nista se ne zemucisuser posted image a jos i lafo zdravo

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18590
5.7.2011 22:52:40   
palachinken
animagical, šta je ovo ovako dobro? sreća tvoja pa sam sita inače bih ti poslala jedan wireless jačmir do sedrenika!

Kaže meni doktor da mi se nije spustio stomak user posted image user posted image a ja se ponadala. Odnosno, možda jest malo, ali nije to pravo spuštanje.
A vidim da i vama smeta, kao i meni, ležanje na leđima. Jel vas od ležanja na boku sve živo ukoči? Namještanje pred spavanje je postalo cirkuska akrobacija...

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 18591
5.7.2011 22:54:48   
palachinken
A da ne spominjem namjestanje pred keks. Majko mila, da mi je to snimat user posted image user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 18592
5.7.2011 22:56:07   
enči80

IZVORNA PORUKA: palachinken

A da ne spominjem namjestanje pred keks. Majko mila, da mi je to snimat user posted image user posted image user posted image user posted image

Šta ti je ovo?user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18593
5.7.2011 22:56:34   
animagical
mene boli stomak kad zaspim na ledjima...probudim se zgazena, jedva ustanemuser posted image a ovo su ti paprike, vrganj, feta i pileci fileti u lisnatom tijestu, bezbeli gotovom, ne domacem(ledo)user posted image nisam ja vrijednauser posted image
enci-nije smijesnouser posted image stalno sam upisanauser posted image

Neposredna veza do poruke: 18594
5.7.2011 22:58:21   
palachinken

Trenutno misaona imenica user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 18595
5.7.2011 22:58:32   
animagical

fakat...sta je ovouser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 18596
5.7.2011 23:01:20   
palachinken

fakat...sta je ovouser posted image

volim keks i rado ga se sjećam, jel user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18597
5.7.2011 23:03:36   
animagical
ma kakvi, nisam sigurna ni da volim, toliko se slabo sjecam...nekad pomislim odakle mi stomak, cednije zene vidjela nisamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 18598
5.7.2011 23:11:13   
enči80
To ti dođe davno prošlo vrijeme,nekad prošle godineuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18599
5.7.2011 23:11:26   
malena27 RR
ja sam djevica user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 18600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  742 743 [744] 745 746   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  742 743 [744] 745 746   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *