|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  745 746 [747] 748 749   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
6.7.2011 1:10:29   
animagical
laku noc i od meneuser posted image do sutra iza podneuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 18651
6.7.2011 5:45:31   
palachinken
Pik ja prva! Neću kafu ni spominjati, jer će ohladiti dok ostatak raje ustane. Sinoć nisam do sitnih sati zaspala,user posted image bio strašno nemiran, pa onda štucao...a eto nakon tri sata nekog smiješnog izgovora za spavanje evo me opet budna, bilo mi teško disati u ležećem položaju, a i žgaravica me ubi.
Trebam izumiti neko vertikalno spavanjeuser posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 18652
6.7.2011 7:57:31   
ciciban26
Ooooo palachinken draga pa ti pravo uranila user posted image user posted image
Evo sad jedna user posted image ,kako su nam mea i sensia na godisnjem niko ne ispija ovu ranu user posted image
Ja sam cijelu noc muku mucila s nekim cudnim bolovima,krene od ledja (u visini struka) pa se proteze do stomaka,ali samo lijeva strana.. I bas je bolilo,nekad oko 4 sam uspjela zaspati ali me opet u 7 probudila bol u predjelu stidne kosti. Je li neka imala slicne boloveuser posted image user posted image
Najgore sto kad zaboli moja user posted image podje lupati pa mi jos gore budeuser posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 18653
6.7.2011 8:20:31   
Silver
jutro cure...ima li neko nesto slano za jesti??? Mukaaa miiii....

A jutros samo se probudila saaaa...............ogromnom bolnom bubuljicom na celuuuu, crvena i boli, fuuuuuj a nikad  ih nisam imalaaa....user posted image  user posted image  ali neljutim se ja na bebu, nije ona to namjerno sigurno user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 18654
6.7.2011 8:35:02   
zumbulcica
Jutro jutarnje trudnjace.Vidim sve ste od jutros krenule sa nekom kuknjavom,da vam se pridruzim.
Mene uzasno bole noge,nisu natecene ali su skroz utrnute,ko da su metalne, ne mogu ih saviti....a danas me ceka milion obavezauser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 18655
6.7.2011 9:02:44   
malena27 RR
jutro debele moje....

i ja nikakva, em sam prespavala i kasnila na posao, em sam cijelu noc ustajala da piskim....

bas sam smorena... ali izdrzace se nekako user posted image gladna sam ko vuk na sabahu bila....ali posto cu uskoro ici na trudnjacke vjezbe, kupicu si sebi nesto usput do poliklinike...
jutros kako sam naglo ustala, tako me naglo i grc uhvati u lijevom listu....aaaaaaaaaa sve sam zvijezde prebrojala user posted image  

danas suncano...a ja obukla maju dugih rukava, misleci da ce biti hladno user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 6.7.2011 9:04:14 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 18656
6.7.2011 9:06:22   
Silver
Fakat se jutros zalimo samo user posted image user posted image user posted image

Ma hajde sta fali, makar imamo gdje...

Pitanje: Kada ste vi dobile trudnicku knjizicu? i jeste li je uopste dobile? I za sta ona sluzi ustvari user posted image ?

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 18657
6.7.2011 9:10:06   
malena27 RR
ja jos nikad nisam otisla u dispanzer za zene user posted image user posted image user posted image   svaki put kad pomislim sta me dole ceka, kazem sutra cu user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 18658
6.7.2011 9:11:26   
Semica
Jutro mile mojeeeee!!!

Zao mi je sto se niste napajkile....nisam ni ja vala nesto posebno,ali ne zalim se...

Palachinken,mene zgaravica ubijala 4 dana i ja na kraju odem doktorici da mi da neke tablete i prepise mi Ranobel po potrebi i pomazu...a lakse bude kad se lezi sa malo izdignutom glavom-barem meni...

Ciciban-mene zna uhvatiti neka bol naprijed sa desne strane i odatle udara u ledja isto sa desne strane...i kad me to uhvati moram da legnem inace cu crknuti...i onda ne znam ni sta me boli,stomak ili ledja...ali ne traje dugo...pola sata odprilike...ali se zna javiti vise puta ( 2,3) u toku dana...pitala sam sestre u DZ kazu da to beba vjerovatno neki zivac pritisne...hmm...

Ostale user posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

Neposredna veza do poruke: 18659
6.7.2011 9:14:41   
Semica

IZVORNA PORUKA: Silver

Fakat se jutros zalimo samo user posted image user posted image user posted image

Pitanje: Kada ste vi dobile trudnicku knjizicu? i jeste li je uopste dobile? I za sta ona sluzi ustvari user posted image ?

ja dobila svoju u 11toj sedmici trudnoce...( kod privatnika)..a u DZ daju kad se udje u treci mjesec...
A sluze za to da se zapisuje svaki detalj koji ima veze sa tvojim i bebinim zdravljem i razvijanjem u trudnoci...tvoji podatci sa kontrola-pritisak,kilaza,terapije,nalazi itd itd...a bebine mjerice sa UZvuka,napomene i sl.a osim toga naravno u knjizicu su upisani svi tvoji podatci kao sto su ime i prezime,adresa,broj tel.jesi li imala pobacaja..je li prva trudnoca...termin poroda...jesi li imala neku operaciju..i tako u nedogled hehehe

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 18660
6.7.2011 9:17:11   
Silver
IZVORNA PORUKA: Semica

ja dobila svoju u 11toj sedmici trudnoce...( kod privatnika)..a u DZ daju kad se udje u treci mjesec...
A sluze za to da se zapisuje svaki detalj koji ima veze sa tvojim i bebinim zdravljem i razvijanjem u trudnoci...tvoji podatci sa kontrola-pritisak,kilaza,terapije,nalazi itd itd...a bebine mjerice sa UZvuka,napomene i sl.a osim toga naravno u knjizicu su upisani svi tvoji podatci kao sto su ime i prezime,adresa,broj tel.jesi li imala pobacaja..je li prva trudnoca...termin poroda...jesi li imala neku operaciju..i tako u nedogled hehehe

Semicee user posted image  hvalaaa....mislim da cu je onda dobiti na slijedecoj kontroli mada cu tad vec biti 17 sedmica ali nije to kasno, zar ne? Imam sve nalaze uvijek sa sobom!

Hvala ti opet!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 18661
6.7.2011 9:20:28   
Semica

Semicee user posted image  hvalaaa....mislim da cu je onda dobiti na slijedecoj kontroli mada cu tad vec biti 17 sedmica ali nije to kasno, zar ne? Imam sve nalaze uvijek sa sobom!

Hvala ti opet!

Nije kasno naravno...vidjet ces-do poroda ce biti sva isarana user posted image user posted image na kraju se neces moc snac kad je otvorisuser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 18662
6.7.2011 9:45:39   
palachinken

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

ja jos nikad nisam otisla u dispanzer za zene user posted image user posted image user posted image   svaki put kad pomislim sta me dole ceka, kazem sutra cu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Vjeruj da sam sinoć sve s mukom popola što moram opet tamo. Još kad im kažem, nisam dosad nijednom bila na pregledu al sad hoću CTG, ima da me zapale živu. Kad ćeš ti?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 18663
6.7.2011 9:48:18   
Nedi
Dajte ženice začepite im usta odmah "pa zato jezikačo što tako neuljudna i drska zato i ne želim dolaziti" grrrrr

PS. Palačinko molim te nemoj više ulaziti u vrtić, radije sačekaj vani

Neposredna veza do poruke: 18664
6.7.2011 9:48:34   
babilon
jutro zenice!
joj ja sam ko popi.sana da prostite na izrazu. Hem me stomak poceo boluckati u donjem dijelu, kao blagi menstrualni bolovi, a o krstima da ne pricam.. Hajde za krsta se i ne sikiram, vec ovaj stomak ;/
Vidjecu ako me ne popusti danas zovem doktora...
Malaksala sam sva nekakva pih, nisam vjerovala da cu se u ovolikoj mjeri druziti sa wc soljom kad krenem spavat :))))

Pitanje, vi sto privatno vodite trudnocu, da li uporedo idete i kod doktora u bolnicu/jezero ili...? nisam bas upuTITA ;)))

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 18665
6.7.2011 9:51:10   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Nedi

Dajte ženice začepite im usta odmah "pa zato jezikačo što tako neuljudna i drska zato i ne želim dolaziti" grrrrr

PS. Palačinko molim te nemoj više ulaziti u vrtić, radije sačekaj vani

Ne idem više, kako ne radim nije mi nikako usput. Zar je toliko baja opet?

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 18666
6.7.2011 9:56:13   
Nedi
N sad ima Haemophilus influenzae, mm i ja smo BO nalazi su nam dobri. Jedva čekam 15 juli da napravimo vrtić-pauzu od mjesec dana

Neposredna veza do poruke: 18667
6.7.2011 9:58:30   
palachinken
A duša draga! Žao mi vas je sve troje. Obdaništa su bezbeli rasadnici raznih baja. Nadam se da će brzo steći imunitet, pa da se opustite.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 18668
6.7.2011 10:12:22   
Nedi
Baja na svakom ćošku vrebaju novi kolač da ga zaskočeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 18669
6.7.2011 10:16:03   
palachinken
Hej, vidim sinoć u neka doba enči je spominjala što mi je dr rekao za helanke. Kaže mi da, iako ja njih srolam ispod stomaka, opet ta guma pritisne cirkulaciju i to direktno šteti bebi. Pa glavica mu je sad skroz dole nisko, tačno mu preko čela dodđe guma od helanki, mišonja moj mali. Elem, ništa usko, ni gore ni dole. Zato su mi one ljetnje tanke haljine najbolji izbor. A jutros sam sebi kupila neke pamučne šalvare, jednobojne, tanke, pravo udobne i široke, mogu sad, a moći će i poslije trudnoće.

Neposredna veza do poruke: 18670
6.7.2011 10:19:20   
Semica
ja nosim helanke...neki dan kupila...ali su mi komotne totalno,cak mi i spadaju user posted image ( nek ima nesto i da mi spadauser posted image user posted image )

Neposredna veza do poruke: 18671
6.7.2011 10:26:58   
babilon
meni niko ne odgovori user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 18672
6.7.2011 10:28:03   
Hannica
Jutro zene,evo i mene.Danas me nista ne boli,bas sam bila zabrinuta sinoc.user posted image U prvoj trudnoci me nikad nista nije bolio pa nemam iskustva s tim.user posted image
Ja se predozirala heferolom.user posted image Sinoc u 12 i jutros u 6 popila heferol umjesto cefaleksin.user posted image I kad sam ustala jutros i htjela heferol da popijem -nema ga,odem u spavacu kad on na ormaricu umjesto cefaleksina.user posted image
Majko mila jesa smotana postala....ccccccc....ibretim se sama sebi.user posted image
selma cestitke na novoj sedmici.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 18673
6.7.2011 10:33:41   
palachinken

IZVORNA PORUKA: babilon

meni niko ne odgovori user posted image

Pa vidiš da se još niko od Sarajki nije probudio user posted image a mi ostale ti nismo baš od pomoći.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 18674
6.7.2011 10:36:58   
palachinken
Žene, malorpije sam nešto čistila ispod kreveta, haman sam naglo ustala, pa mi se sad nesvijesti. Jelde to ima veze sa željezom? Moguće da mi je malo tenulo ovih dana, iako je bilo gigantski dobro na zadnjim nalazima prij 2 mjeseca. Odoh jedan šušteći Fe popit.

Neposredna veza do poruke: 18675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  745 746 [747] 748 749   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  745 746 [747] 748 749   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *