Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Animagical vidjela sam da si me pitala gdje sam pantalonice uzela. Njih sam kupila u Azelu u Sentadi i ostale su jos od 0-1mjesec i od 3-6, ove moje su od 1-3.
Selma cestitam ulazak u deveti ... mada si ti davno usla... 30. termin, a ti kao danas ulazis... ti i tvoji termini
Ma daj ne zezaj izgleda da je ovaj pravi jer je bebica i po UZV bila tačno u sedmicu 3-4 dana gore dole,pa je dr zadržala ovaj datum ..................
Ali sad me više ništa ne moće poremetiti ja sam sad po svim mogućim računicama u devetom mjesecu
sve dosad sam nesto cistila i brisala...e sad kad su zavjese okacene, sve se sjaji, cak i krpe za pranje podova oprane, e sad je gotovo...doduse cilimi i staze nisu, ali to ce mm u subotu, tu vala ne ucestvujem, natekla sam od glave do pete, narocito noge do koljena...zato se divim sjajnom parketu ne mogu da vjerujem da sam sama oprala prozore...mm nije vise mogao da se svadja sa mnom, na kraju mi je rekao budalasta zeno to ne bi radile ni netrudne, a ti si nasla...i popustio me... valjda ti hormoni, pa me sustizu...nekako-nije cisto dok JA ne ocistim...
tar, kod kojeg dr. ti ides? nekad dr. znaju i pogrijesiti ili cak i pretjerati...a evo i cure su imale iskustvo s istim problemom, pa je hB sve bilo ok... nemoj previse istrazivati po netu....
Inace idem dr.Sestic Maliku i prezadovoljna sam...on je sada na go pa otisla dr.Raziji Dedic..ona ga mijenjala u Medicomu..sto se tice trudnoce mashala uredna je od prvog dana..i dobro se osjecam...pa sam se zato malo zabrinula...al u svakom slucaju hvala na lijepim rijecima i podrsci...zlatne ste cure...jedva cekam da se moj dr vrati pa da s njim popricam...a sade idem pokusati zaspati...pusa svima
Šta je ovo, nigdje nikog? PA žene, dobro jutroooooooooooooo! Danas opet paklene vrućine. Selmić, čestitke na oficijelnom ulasku u deveti mjesec Golemo! Sad ćemo mi Jelena, kako kod vas ima divnih stvari u Azelu, mislim ono tvoje je fantazija. Kod nas s vremena na vrijeme dođe nešto muško (za curice je druga priča) star, nisam znala da i ona radi privatno. Kod nje sam išla u polikliniku, blago rečeno bila neizainteresovana i preko klinca sve radila. Mogu mislit da je privatno totalno druga priča.
Danas smo napunili 38 sedmica, ušlu i 39. znači još 2 sedmice do termina
Kako ste mi zenice? Cestitam svima na novim sedmicama. Ja evo malo neurozna imam danas pregled...pa sam cvoka cvoka...Palachinken..tebi se isto priblizilo...super.. ..Jelena je imala super srecu za Azel....i ja nadjem ali ga i obilazim, a moja prijateljica nikada nista.
Mi u 6 na redovan pregled,jedva cekam,pokusa li doktor sfuseriti kao prosli put tacno cu ga opaliti Nego koja ima onu tabelicu kad ovaj ticker prebacuje u 7 mjesec?
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
evo i ja poranila , u bolnici se ustaje u 5h da znate, a nekad bude i u 4h ujutro tako da sam se naspavala do 8h
hvala vam svima na dobrodoslici
Malena27 mene su na neki nacin "istjerali" iz bolnice, kao u fazonu da nemam ja kontrakcija ovo ono, a ultrazvuk prije ih je pokazivao , mislim da apaurin kod mene najbolje pali za te kontrakcije, uglavnom ja i dalje pijem tablete koje sam pila u bolnici(to sam sama skontala) jedino sto ne primam inekcije progesterona a nista mi nisu propisali napismeno i za 7 dana kontrola aBd, skontala sam ako me zaboli da odem dr. Mehmedbasicu, ima par zena koje leze gore i cuvaju trudnocu pa sam se konsultovala s njima oko dr jer ovi iz bolnice su tako grubi i POVRSNI za sve trudnice ispod 25 nedjelja
Svima koji idu na pregled zelim da sve hairli bude
4+4 prebaci u 2 mjesec 9+ prebaci u 3 mjesec 13+3 prebaci u 4 mjesec 17+6 prebaci u 5 mjesec 22+2 prebaci u 6 mjesec 26+5 prebaci u 7 mjesec 31+1 prebaci u 8 mjesec 35+4 prebaci u 9 mjesec
Evo i nas...mi vec bili u setnji... moja cura u pola sest ustala, vec i dva obroka obavila, a men dusa spaaaaaaaaaaaava. Od ovih stvarcica samo su one pantalonice i ona majica sa njima na slici iz Azela, ostalo sam kupovala nesto u TL, nesto u oviesse. Ima ovih pantalonica jos jer su one unisex, ja sam uzela iste i veci broj sa Anusku.
4+4 prebaci u 2 mjesec 9+ prebaci u 3 mjesec 13+3 prebaci u 4 mjesec 17+6 prebaci u 5 mjesec 22+2 prebaci u 6 mjesec 26+5 prebaci u 7 mjesec 31+1 prebaci u 8 mjesec 35+4 prebaci u 9 mjesec
E to je ta,hvala Bebice . Znaci prekosutra aBd prebacuje u 7 mjesec . Kako si ti draga,ima li bolova?
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Evo i nas...mi vec bili u setnji... moja cura u pola sest ustala, vec i dva obroka obavila, a men dusa spaaaaaaaaaaaava. Od ovih stvarcica samo su one pantalonice i ona majica sa njima na slici iz Azela, ostalo sam kupovala nesto u TL, nesto u oviesse. Ima ovih pantalonica jos jer su one unisex, ja sam uzela iste i veci broj sa Anusku.
Krasno, nemamo ni jednu od tih radnji.
nemam bolova hvala Bogu, cak sam pomislila sinoc da sam pukla, i da je sve do moje psihe i zivaca , al mislim da apaurin djeluje kod mene hvala Bogu jer dok mi njega nisu uveli i uzv je pokazivao kontrakcije, tako da apaurin pijem do kraja trudnoce aBd , nece mi ga vise ukidati a i nema keksanja, sama sam sebi ukinula do kraja...mislim da mi je i to uticalo da se kontrakcije vrate
Joj žene, meni moj doktor reče da nema više potrebe za pregledima, ustvari on je od danas na godišnjem i nema ga uopšte, tak oda ne bih ni mogla imati pregled kod njega. Šta vi mislite, ima li potrebe da idem nekom drugom na UZV recimo slijedeće sedmice?
Joj žene, meni moj doktor reče da nema više potrebe za pregledima, ustvari on je od danas na godišnjem i nema ga uopšte, tak oda ne bih ni mogla imati pregled kod njega. Šta vi mislite, ima li potrebe da idem nekom drugom na UZV recimo slijedeće sedmice?
Ako se super osjecas ja mislim da nema potrebe, sad ces ti bebija vidjeti uzivo aBd
Ako se super osjecas ja mislim da nema potrebe, sad ces ti bebija vidjeti uzivo aBd
Ma oboje smo super, hvala Bogu. Sad sam pročitala da trebam nabrojati desetak pokreta do 17h, ako ne, onda se javljam doktoru. Eto sad cu brojat pa zapisivat' Drago mi je što si ti bolje jutros!
Selma sretno na pregledu i čestitke na deveti mjesec po xx put
Palachinken ako mene pitaš trebala bi otići,pa barem na ctg.
Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
Jutroooooooooo zene, ah taj divni petak!!! Joj ljepote brate, sve mi je odmah lakse na poslu hihhihi..
Jutro me mm probudio oko 5h, zagnjurio se uz mene i spustio glavu kao bebica, dok sam ga izgurala na njegovu stranu, pa je poceo da hrce, pa dok sam ga izdozivala ne bi li prestao u to vrijeme da ustanem ahahhahaha.
Bebice dobro dosla nazad. Za doktore, nikad pametno. Zalosno je kad se pozitivno iznenadimo na njihovo fino ponasanje, kako je to zalosno. Neka si ti bojle to je najbitnije. Dabogda nikad vise kod doktora ne morala otici mimo potrebnih kontrola ;)
Mea pa zeno draaga jesi ziva :)) imas pp!
Ostale lijepe veeeeeeeeliki i uz kafu od mene slati integralni keksici.. ako ko hoce recept, ne debljaju, a ukuuuuuuuuuuusni mljac :D
ps. Kako japanci drze dijetu? - Jedu sa jednim stapicem!
enči, ja se ne družim s takvim ljudima hem si trudnica hem je radni dan. Ma voz. A otići ću ja na CTG, to svakako, nego kontam treba li mi i UZV pregled.
Mislim da ti je dovoljan ctg,a za goste nemam komentara.
Inace idem dr.Sestic Maliku i prezadovoljna sam...on je sada na go pa otisla dr.Raziji Dedic..ona ga mijenjala u Medicomu..sto se tice trudnoce mashala uredna je od prvog dana..i dobro se osjecam...pa sam se zato malo zabrinula...al u svakom slucaju hvala na lijepim rijecima i podrsci...zlatne ste cure...jedva cekam da se moj dr vrati pa da s njim popricam...a sade idem pokusati zaspati...pusa svima
idem i ja kod sestica i zadovoljna sam i jedva cekam da se vrati sa GO...jesi li vec zakazala termin kod njega? pusti ti dedicku, ja jos nisam cula da je narocito dobra, ili cujem da napada zene ili da je jako neljubazna, posebno ako joj odes u polikliniku.... a zna nekada i lupiti...
jednu moju drugaricu je naljepila i rekla joj da od silnih upala nikad nece imati djecu, eno cura trudna po 2. put i sve je hB uredno...