|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  756 757 [758] 759 760   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
8.7.2011 11:26:10   
gerberka
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

ma moze i u tenama izaci iz bolnice, nece odmah hodati da svi vide da je u muskoj garderobi user posted image user posted image user posted image

nego ne naprezi se blente jedna.... sad cu ja ko one babe-to ti je sigurno zensko-dok toliko povracas user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 18926
8.7.2011 11:26:17   
Sonja
pozdrav trudnjaceuser posted image
ja dosla kod sveki oko 10h i rekla nikad vise ma kad nisam crkla od vrucine malac sporo hoda ma umrla..a jos ona stanuje 2-3 ulice od moje a ja joj idem vise od pola satauser posted image

ja se evo napucala lepinica sa kajmakom i paradajza..uh sjelo superuser posted image

vidim vi se raspricale..ako stignem citat cu

cestitam mjesece sedmice i sve ostalo

masala pisonja ...nadam se da cu ja popraviti prosjek curicamauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 18927
8.7.2011 11:31:08   
animagical
juhuuuuuuuuuuser posted image ja ustala prije dva sata i jos uvijek se divim svoj kuciciuser posted image kako je cisto, kako je fino...cestitam svima sta se cestitati ima...cekamo selmu s pregleda jel tako? sta ima kod vas?

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 18928
8.7.2011 11:31:22   
DIJAMANT
Jutro ženice! Hoda li se gdje danas? Vidim Palačinka i Malenajoš ne odoše u DZŽ, pa se pitam što li ?!user posted image
Zezam vas, ne sikirajte se ....Uputnicu za bolnicu za porod vam moraju dati, ali sumnjam da će vam otvarati trudničku knjižicu id a će vas pregledati. Tako je meni bilo sa prvim djetetom. Ja sam otišla tek kad sam "prešišala" termin za porod (sve odugovlačila). Primio me dr. Sejo, kaže gdje si ti do sad. Ja njemu "s neba pa u rebra" reko bila kod dr. privatno ako ćete iskreno, a ako nećete iskreno onda nisam nigdje išla na kontrole evo sad se vama javila prvi put. Meni to bi smiješno, ali njemu baš i nije. Kaže on meni "tebi ne treba uputnica ti si već trebala biti porođena, mani se uputnice i idi direktno u bolnicu neka te porode". Uglavnom, dao mi je uputnicu bez zatezanja.

Neposredna veza do poruke: 18929
8.7.2011 11:31:52   
Bebica11
Sonja i ja imam osjecaj da cu povecati broj curica aBd pa vidjecemouser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 18930
8.7.2011 11:33:33   
malena27 RR

IZVORNA PORUKA: gerberka

Malena, hajd da se uvezemo..da mi ti palacinko isto  sprzis dvd pls.
ti joj Malena refundiraj troškove i kupi cokoldau, a ja cu tebi po muzu na poslu.
jesam zakomplikovala user posted image user posted image user posted image

ti ko ekonomiju da si studirala user posted image user posted image user posted image

no sikiriki!

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 18931
8.7.2011 11:33:45   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Sonja i ja imam osjecaj da cu povecati broj curica aBd pa vidjecemouser posted image

Pa kako si ti Bebice? Jest mi drago vidjeti te ovdje na forumuuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 18932
8.7.2011 11:33:47   
Semica

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 18933
8.7.2011 11:35:19   
Silver
Cao curke i od mene!

Evo citam citavo jutro, samo sam lijena da pisem...user posted image  preeetoploooo....samo pijem vode...

I ja sam se sad napucala paprika sa kajmakom user posted image  njammmm

cestitam i ja ulaske u sedmice i mjesece, i imam pitanje za iskusnije, sutra ulazzim u 15 sedmicu, lice mi je sareno skroz...nekakve bubuljice sitne crvene...ima li ko savjet kako da to tretiram???

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 18934
8.7.2011 11:35:49   
Semica
Gerberka sto ne popijes neku tabletu za zgaravicu...i ja sam se mucila sa kiselinom 3 dana i odem doktorici i da mi Ranobel tablete po potrebi da popijem....i ja odma jednu srknem i eto od tad (vec 3 dana) je sve super...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 18935
8.7.2011 11:36:17   
gerberka
user posted image user posted image

Malena, hajd da se uvezemo..da mi ti palacinko isto  sprzis dvd pls.
ti joj Malena refundiraj troškove i kupi cokoldau, a ja cu tebi po muzu na poslu.
jesam zakomplikovala user posted image user posted image user posted image

ti ko ekonomiju da si studirala user posted image user posted image user posted image

no sikiriki!

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

Neposredna veza do poruke: 18936
8.7.2011 11:36:46   
malena27 RR

IZVORNA PORUKA: DIJAMANT
Primio me dr. Sejo, kaže gdje si ti do sad. Ja njemu "s neba pa u rebra" reko bila kod dr. privatno ako ćete iskreno, a ako nećete iskreno onda nisam nigdje išla na kontrole evo sad se vama javila prvi put. Meni to bi smiješno, ali njemu baš i nije. Kaže on meni "tebi ne treba uputnica ti si već trebala biti porođena, mani se uputnice i idi direktno u bolnicu neka te porode". Uglavnom, dao mi je uputnicu bez zatezanja.

eh i ja mislim ovako... predavo mi je u skoli, voli me ciko pravo a i ja njega... pa cu ja njemu fino otici i reci, dragi profa de ti meni jednu sarni i da sam rahat... a dosla ti nisam jer sam te pozeljela niti da me pipas user posted image user posted image user posted image

sreo on mene prije nego sam zatrudnila, kaze mala gdje ba zapelo... gdje ti je stomak? reko nema profesore, muz mi puca corke..... user posted image user posted image user posted image hajde kaze dodji da vidim sta ima kod tebe? user posted image user posted image user posted image rekoh nema prof. nista dole novo, ako sta naraste, javim se user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 18937
8.7.2011 11:37:30   
DIJAMANT
Joj ženice jest se meni poboljšao apetit zadnja tri dana.iuser posted image sto kao na početku trudnoće.....metem sve pred sobom. Ustajem i noću i jedem i opet ujutro "čim oči puknu" ja gladna. Od jutros sam smazala pola tegle džema od višanja( domaći).......mljac.....ma "u med mi se stvorio".

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 18938
8.7.2011 11:37:44   
Semica

IZVORNA PORUKA: Silver

Cao curke i od mene!

Evo citam citavo jutro, samo sam lijena da pisem...user posted image  preeetoploooo....samo pijem vode...

cestitam i ja ulaske u sedmice i mjesece, i imam pitanje za iskusnije, sutra ulazzim u 15 sedmicu, lice mi je sareno skroz...nekakve bubuljice sitne crvene...ima li ko savjet kako da to tretiram???

Da nije od sunca...ili od znojaaaa (ako se puno znojis)??? Pokusaj da se umijes lijepo...sapunom da istrljas liceee...i da namazes nekom kremom za lice...vidi hoce li se povuci....a mozda je i kakav trudnicki simptomuser posted image ...znam da se trudnicama zna isflekati lice...a osip bas...nisam cula za to...

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 18939
8.7.2011 11:39:26   
Bebica11

Pa kako si ti Bebice? Jest mi drago vidjeti te ovdje na forumuuser posted image

Bolje sam DIJAMANT, hvala na pitanjuuser posted image , al kad ustanem pomjeram se skroz lagano, sjedam i hodam jos lakse, sve me strahuser posted image , pijem tablete koje sam pila u bolnici posto me otpustila Lejla Imsirija BEZ IKAKVE TERAPIJEuser posted image pa piti cu ovo jos jedno 7 dana, jedino cu apaurin smanjiti na dva puta dnevno pa cu se dogovoriti s doktorom koji me bude pregledavao na kontroli...ja sam ti bukvalno istjerana iz bolnice, al nek sam ja dobro...ne zatrebalo nikome prije termina, amin

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 18940
8.7.2011 11:40:09   
malena27 RR

Joj ženice jest se meni poboljšao apetit zadnja tri dana.iuser posted image sto kao na početku trudnoće.....metem sve pred sobom. Ustajem i noću i jedem i opet ujutro "čim oči puknu" ja gladna. Od jutros sam smazala pola tegle džema od višanja( domaći).......mljac.....ma "u med mi se stvorio".

uh blago se tebi, i meni je user posted image user posted image user posted image cim oci otvorim, ko pero zdero user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 18941
8.7.2011 11:41:09   
animagical

uh blago se tebi, i meni je user posted image user posted image user posted image cim oci otvorim, ko pero zdero user posted image user posted image

dajte i meni stagod, platicu vam u utorakuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18942
8.7.2011 11:41:10   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Semica

Gerberka sto ne popijes neku tabletu za zgaravicu...i ja sam se mucila sa kiselinom 3 dana i odem doktorici i da mi Ranobel tablete po potrebi da popijem....i ja odma jednu srknem i eto od tad (vec 3 dana) je sve super...

ma ja i palacinka ti imamo malo luđeg doktora..taj neda ništa za popit user posted image user posted image user posted image
a ja volim cugnut..pa makar i tabletu user posted image user posted image user posted image

e sad ozbiljno..rekla sam dr kaze strpite se, ako bas ne mozete nazovite me..pa cu vidjeti draga sta i kako...sinoc mi je kiselina bila tako jaka kao da rakiju šljivu izbacujem..a jutros je to "puklo" jer nisam nista jela, a naprezala se...
kad nekako razmislim..idu meni bolji dani akoBogda..mislim, nije ko prije 3 sedmice kad sam isla po 5/6 puta povracati..sad imam i dane kad jedem sve io ciujeli dan sam ok user posted image
upisala sam ime tbl pa cu pitati ako mi se nastavi

...dr je svoju zenu poradjao prirodno oba puta, kazu svi ga molili da ide na CR, napatio je, al nije dao...takav je..mimo svih..bas moras kukati da bi ti nesto propisao user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 18943
8.7.2011 11:41:21   
malena27 RR
Bebice draga, lezi i odmaraj, pij ti apaurin i bice aBd dobro... budi pozitivna.... tu smo ako sta treba user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 18944
8.7.2011 11:41:54   
Silver

IZVORNA PORUKA: Silver

Cao curke i od mene!

Da nije od sunca...ili od znojaaaa (ako se puno znojis)??? Pokusaj da se umijes lijepo...sapunom da istrljas liceee...i da namazes nekom kremom za lice...vidi hoce li se povuci....a mozda je i kakav trudnicki simptomuser posted image ...znam da se trudnicama zna isflekati lice...a osip bas...nisam cula za to...

Tnx semice, ne izgleda mi kao osip nego bas kao one bubuljice, ima i pokoja veca user posted image  a bas sam sebi bila lijepa dosad  user posted image  kontala sam: bas cu biti hot mama !!! user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 18945
8.7.2011 11:42:20   
DIJAMANT

Primio me dr. Sejo, kaže gdje si ti do sad. Ja njemu "s neba pa u rebra" reko bila kod dr. privatno ako ćete iskreno, a ako nećete iskreno onda nisam nigdje išla na kontrole evo sad se vama javila prvi put. Meni to bi smiješno, ali njemu baš i nije. Kaže on meni "tebi ne treba uputnica ti si već trebala biti porođena, mani se uputnice i idi direktno u bolnicu neka te porode". Uglavnom, dao mi je uputnicu bez zatezanja.

eh i ja mislim ovako... predavo mi je u skoli, voli me ciko pravo a i ja njega... pa cu ja njemu fino otici i reci, dragi profa de ti meni jednu sarni i da sam rahat... a dosla ti nisam jer sam te pozeljela niti da me pipas user posted image user posted image user posted image

sreo on mene prije nego sam zatrudnila, kaze mala gdje ba zapelo... gdje ti je stomak? reko nema profesore, muz mi puca corke..... user posted image user posted image user posted image hajde kaze dodji da vidim sta ima kod tebe? user posted image user posted image user posted image rekoh nema prof. nista dole novo, ako sta naraste, javim se user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   Al se ismija.........I meni je predavao i uvijek je bio šega......Jednom me tako sreo u kantinini na fakultetu (ja bila 4. godina, a nemam pojma otkud on u kantini među studentima prava i mašinstva)..........i onako pred svima pita on mene što se nisam udala i porodila?!!!!!! Reko, polako profa kad se fakultet završi. Kaže on vidim ja da ste sve moje učenice zaboravile kako sam vas učio " sa porodima se završava sa 25. godinom, a onda sve ostalo" Ma reko, hajd ja još imam fore, a on opet meni "de ti to riješi do 25."user posted image

Neposredna veza do poruke: 18946
8.7.2011 11:43:04   
Sonja
Bebice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bas mi je drago sto si ponovo s nama ..nisam ni upratila da si izasla iz bolnice..
kako si sada???

silver mozda ti je od sunca .... meni zna od sunca izaci tako sitne po licu i prsima... a one druge nikako i ne diram samo umijem i namazem kremom..

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 18947
8.7.2011 11:43:41   
malena27 RR
sejo je king user posted image user posted image user posted image to on htio nas u mladje prvorotke. a ne u starije user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 18948
8.7.2011 11:44:20   
Semica

ma ja i palacinka ti imamo malo luđeg doktora..taj neda ništa za popit user posted image user posted image user posted image
a ja volim cugnut..pa makar i tabletu user posted image user posted image user posted image

e sad ozbiljno..rekla sam dr kaze strpite se, ako bas ne mozete nazovite me..pa cu vidjeti draga sta i kako...sinoc mi je kiselina bila tako jaka kao da rakiju šljivu izbacujem..a jutros je to "puklo" jer nisam nista jela, a naprezala se...
kad nekako razmislim..idu meni bolji dani akoBogda..mislim, nije ko prije 3 sedmice kad sam isla po 5/6 puta povracati..sad imam i dane kad jedem sve io ciujeli dan sam ok user posted image
upisala sam ime tbl pa cu pitati ako mi se nastavi

...dr je svoju zenu poradjao prirodno oba puta, kazu svi ga molili da ide na CR, napatio je, al nije dao...takav je..mimo svih..bas moras kukati da bi ti nesto propisao user posted image

Joj...al hajde i bolje je da ne uzimas na svoju ruku...citala sam bas u uputstvu lijeka pise da prolazi placent.barijeru i da samo kad dr.prepise da se uzima...a meni dr.rece da u ranoj trudnoci bas ne valja svasta piti jer se bebica tad najvise razvija....takod a ti ipak slusaj doktora...a pitaj ga ako ne mognes izdrzati...jer bas je fuj osjecaj...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 18949
8.7.2011 11:44:30   
Bebica11
Silver i ja imam bobuljica u trudnoci, nije nesto previse, al se pojavljuju stalno, citala sam da je to jedan od simptoma tako da se ne brines bezveze

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 18950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  756 757 [758] 759 760   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  756 757 [758] 759 760   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *