|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  765 766 [767] 768 769   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
10.7.2011 10:05:43   
Selma.A.M
Jao šta je ovo ovako upeklo ? Šta ima žene moje kako ste mi,ja sam evo nešto ukočena ubi me nešto ispod stomaka user posted image  baš me boli..........A još kad sam ustala vidjela da mi je nestalo kafe user posted image  a nešto mi se neda siži do radnje ipak je udaljena tek pet minuta ali dovoljno da meni ova vrućina udari u glavu

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 19151
10.7.2011 10:11:26   
babilon
Jutro zene!
Hajde da se i ja javim vikendom jednom na RR :))). Jucer cijeli dan bila u skitnji. Bila na pregledu kod dr., sve je super hB,nikakve kontrakcije, nista, cak sta vise grlic materice je veci woohoo. Ugl, beba vrsi pritisak na bubrege, pa oni sijevaju u krsta a krsta u donji dio stome... Dala mi je apaurin navecer da popijem cisto da sebi olaksam te bolove, i tako.

Sta je ovo ovako upeklo, a ja treba da peglam? buuu!

Gerberko, drago mi je da si bolje. Cuvaj se mila!
Sretan rodjendan Skvo!

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 19152
10.7.2011 10:19:08   
Selma.A.M
Ajoj babilon kakvo te peglanje po ovom vremenu user posted image  ? Drago mi je da je sve ok bilo kod dr user posted image  

Meni nešto puno ove Buskopan  tablete ne pomažu jer me i dalje dole boli ,kad popijem smiri se sve na odprilike 1 sat i opet me počne ona potiha bol baš konstantno osjetim leđa i stomak ono kao grčeve kad trebam dobiti user posted image  a ja pijem ih 3x dnevno ..

Gerberko baš mi je drago da ti je makar  malo bolje user posted image  ma infuzija je zakon u tim situacijama

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 19153
10.7.2011 10:28:19   
sweet insanity
Hej zene moje, kako ste mi vi? Kod mene opet mastitis i to jaci nego prosliuser posted image Imala temp 39.2 sad spada hb al za razliku od prosli put sad me dojka boli i imaju neki cvorici i zavrsih na 14 inekcija (penicilin) jer mi prosli puta nakom kapsila ampicilin dosla upala opet kroz 9 dana evo...savjetovano mi da ne dojim pa se ispumpavam svaka 2-3 sata, ma ocajna sma zbog tog, pogotov sto je mala na Humanu al Boze moj sta se moze. Pitat cu pedijatricu dal da je ipak dojim jer ne bih da se odvikne od sike.......Nadam se da cu se uskoro rijesiti ovog belaja...

Neposredna veza do poruke: 19154
10.7.2011 10:31:18   
animagical
jutro svimauser posted image evo obecane fotke

user posted image

Neposredna veza do poruke: 19155
10.7.2011 10:33:40   
animagical
user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 19156
10.7.2011 10:59:19   
star
pozdrav svim user posted image ..cestitke ko je usao u novu sedmicu, mjesec, ko cima rodjendan, ko ide na more itd...toliko sam pohvatala dok sam citala zadnja 2 dana sto ste pisale...Gerberko drago mi je da si bolje...mogu misliti kako te sve to iscrpljuje pogotovo zbog ovih vrucina...ja jedva podnosim...ne izlazim iz ova 4 zida sve do 10 uvecer...kupam se po 2-3 puta dnevno jer nemogu da izdrzim ovaj pakao...nadam se bar koji stepen nize da ce biti...da mi je do srijede da izdrzim pa na moranje user posted image user posted image user posted image user posted image 2-3 dana da dodjem sebi...
ima li neko prijedlog za brzi rucak a da nemoram paliti sporetuser posted image ne kuha mi se zbog vrucineeeeeeeeeeee....
Animagical- preslatke slikice, palachinken- patikice su za 10user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 19157
10.7.2011 11:07:10   
animagical
naruci pizzuuser posted image ili da smisljam neka hladna jela, bez kuhanja...? hvala, slomili smo se, ali je ispalo bas kako smo htjeli

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 19158
10.7.2011 11:13:03   
star
pizza je bila jucer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ponestaje mi ideja...sreca pa je mm tolerantan user posted image

Neposredna veza do poruke: 19159
10.7.2011 11:15:52   
animagical
tuna salatauser posted image istreses tunu i narezes salatu, zatrpas maslinama...ili upalis rostilj...mislim tm...rostilj je moj danasnji planuser posted image  

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 19160
10.7.2011 11:20:31   
star
mmmmm mene ce zapasti  salata a on ce se 100% opredjeliti za rostilj...user posted image user posted image user posted image user posted image   ideja za 5! user posted image
a bebaca u tibi voli salatice mmmmmmmm

Neposredna veza do poruke: 19161
10.7.2011 11:28:45   
animagical
a moze on i za tebe na rostilju prevrnuti piletinu (filete) a ti ih onda zatrpas paradajzom, krastavcima,paprikom, maslinama, dresingom...pileca salatauser posted image i oboje izrostiljate...a i ne skuhas se...
ja upravo umirem jeduci najobicniju poli salamu i ajvaruser posted image nije ni blizu zdravo,ali dzaba,meni se jedino to jelo

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 19162
10.7.2011 11:32:58   
star
ja od jutros jeden vec 2 jogobelu user posted image user posted image malo zdravije al opet....apsulutno mi se nista slano ne jede...mada mi taj ajvar super zvuci user posted image user posted image ja nesmijem ni pomisliti na njega zbog jakog gastritisa...i prije trudnoce a sad pogotovo...user posted image user posted image user posted image user posted image aaaaa sve mi miris ajvara u nosuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 19163
10.7.2011 11:36:25   
animagical
uh izvini sto spominjem ondauser posted image sta je ovo nigdje zenica?? meni je tako dosadno, sama sam kuci...

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 19164
10.7.2011 11:41:39   
star
i meni dosadno...znam da ne mogu nigdje hodati...kuca je cakum-pakum, okreceno, oprano..muz na poslu...sta pametnije da radim...a nigdje nikog...mozda su sve zaspale pod tusem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 19165
10.7.2011 11:47:16   
animagical
kod mene sve isto tako...samo mi jos i noge natekle do koljena, ne mogu da ih savijam, a isla bih setati...pa i to cini mi se otpada

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 19166
10.7.2011 11:56:03   
star
dobro bi se uopste usudila na ovaj pakao izaci...ja ni u ludilu...zamracim sobu i palim ventilator citav dan....tek uvece kad sunce debelo zadje izadjem da prosetam..meni noge oticu ali ne toliko...ili je jos rano...mi smo 28+4..osjetim nekad kasno uvecer pred spavanje da su ko mala 2 hljebcica ali samo ih toplo-hladno tusem i malo gela za hladjenje, noge na jastuke u zrak i bude mi malo lakse...ali u toku dana skoro pa rijetko da oteknu..ih kad bi tako bilo do kraja user posted image  

Neposredna veza do poruke: 19167
10.7.2011 12:47:53   
Sensia
Hej zenice moje, evo ja se vratila s mora :-))))
ma sve je to super i plivanje i kupanje al brate vrucina a i svoja kucica je svoja kucica. koliko god covjek bio ok samo osluskuje da nece nesto ne daj Boze i ne mozes se opustiti.....

meni se vise ne sjedi u kuci a ne znam gdje cu po ovoj vrucini user posted image  vidim sve ste se negdje razbjezale...... mi smo za dva dana na korntroli poslije mjesec i po pa sam sva ko na iglama...
Animagical kutak za bebu je presladak, s obzirom da mi nemamo trecu sobu bebi ce s nama biti u spavacoj pa bih i ja trebala osmisliti nesto slicno.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Babilon super za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Palacinken ja jos sedam dana i opet na posao da odbrojavam e kako vidim ni Mea nije tu, uziva....

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 19168
10.7.2011 12:53:55   
animagical
IZVORNA PORUKA: Sensia

Hej zenice moje, evo ja se vratila s mora :-))))
ma sve je to super i plivanje i kupanje al brate vrucina a i svoja kucica je svoja kucica. koliko god covjek bio ok samo osluskuje da nece nesto ne daj Boze i ne mozes se opustiti.....

meni se vise ne sjedi u kuci a ne znam gdje cu po ovoj vrucini user posted image  vidim sve ste se negdje razbjezale...... mi smo za dva dana na korntroli poslije mjesec i po pa sam sva ko na iglama...
Animagical kutak za bebu je presladak, s obzirom da mi nemamo trecu sobu bebi ce s nama biti u spavacoj pa bih i ja trebala osmisliti nesto slicno.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Babilon super za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Palacinken ja jos sedam dana i opet na posao da odbrojavam e kako vidim ni Mea nije tu, uziva....

ooo razumijem za tu brigu..meni je glavni belaj bio u autu,kako god namjestim sjdiste kontam mozda njemu tako ne odgovarauser posted image blesava mama...user posted image

ma mi imamo viska sobu,ali svejedno, ne damo bebana iz sobeuser posted image toliko smo ga zeljeli,a da ga ne gledamo stalno,ne ideuser posted image   plus-slomili bi hodaju cijelu noc, da virnemo je spava i sve ostalo...
ovaj zid je bio...uh...bio grubi spanski zid, pa morali nanijeti ono nesto da se uravna, pa je isla tapeta sa zvjezdicama pa preko mede iz tvornice snove...ma slomili se

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 19169
10.7.2011 13:05:08   
Sensia
Super izgleda vidi se trud user posted image  moram i ja skoknut do te tvornice snova al ima vremena user posted image  

uh kad skontam valja mi cijelo ljeto izdrzat trudna, kod mene jesenja bebi.....

evo nagovaram mm da idemo u neki trzni centar ili na ilidzu....ja vise ne mogu sjedit kuci

Neposredna veza do poruke: 19170
10.7.2011 13:07:31   
Skvo RR
Haj zene. hvala na cestitkama.user posted image evo ja malo klimu razduvala..a sta je ovo ovako vruce..user posted image user posted image Ja HB jos nisam pocela oticati..nadam se da ce me mimoici...od koje ste vi sedmice pocele oticati?
Sensia..neka si se ti nama vratila.user posted image
Animagical....divno ste uredili...bas je njezno.user posted image
Gerberka a sta je sa reglanom..sto on ne moze...ja sam ga u prvoj trudnoci pila..i u ovoj par puta...i to na savjet dva ginekologa. Ja ga opet pijem kao dio terapije za auru migrenu.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 19171
10.7.2011 13:19:28   
Bebica11
Zdravo zenice

evo da se i ja javnem, jucer usla u 5.mj. hB a danas punih 18.sedmica hB.. i ulazimo u 19. HVALA BOGUuser posted image

ja sam kako kad...nekad me zatezu krsta pa promijenim polozaj i smiri se, ne znam vise ni sta je kontrakcija a sta ukocenost od lezanjauser posted image

uglavnom zanimam se svime da ne mislim da stomak:) al me nekad iznenadi lupkanje..ono isto koje sam opisivala jos prije 2 sedmice, mislim da je to to jer ne bi se ponavljalo...to je kao trzanje zivca, na to mi lici...4-5 puta osjetim blaaago kuckanje i to je to...primjetila sam kad jedem ili jedem slatko..narocito uvecer se pojavi par puta, mislim da je to bebiuser posted image

babilon drago mi je da nisu kontrakcije, i mene su ledja zatezala onaj dan kad su me otpustili i rekli su da nisu kontrakcije, a i nalazi ok, mozda je i meni beba aktivna oko bubrega...prije 2 sedmice imala je 200gr a sad vjerujem jos vise, sve je moguce, uglavnom i ja cu aBd za 4 dana na kontrolu, jedva cekam

Neposredna veza do poruke: 19172
10.7.2011 13:22:25   
animagical
hej skvouser posted image gdje su ti kolaciuser posted image ja otekla katastrofa sada poslije krecenja...koza oko zglobova se sjaji koliko je zategnuta...i jos se i guli...
znate li ima li kakvih snizenja u new yorkeru? bas mi se hoda...a znam da cu se odmah pokajati cim izadjem....
da i ja pitam-ima li iko apsulutno vodeni iscjedak? znaci nikakve boje ni teksture nema...ne znam kako da objasnim...a ne uspiskim se

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 19173
10.7.2011 13:24:17   
Skvo RR
 Moj iscjedak je zadnjih par dana zuckasto bjelkast, ali bas gust.user posted image ...urinokultura mi okej..brine me sto je gust.

Neposredna veza do poruke: 19174
10.7.2011 13:25:19   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical

hej skvouser posted image gdje su ti kolaciuser posted image ja otekla katastrofa sada poslije krecenja...koza oko zglobova se sjaji koliko je zategnuta...i jos se i guli...
znate li ima li kakvih snizenja u new yorkeru? bas mi se hoda...a znam da cu se odmah pokajati cim izadjem....
da i ja pitam-ima li iko apsulutno vodeni iscjedak? znaci nikakve boje ni teksture nema...ne znam kako da objasnim...a ne uspiskim se

kasnije zeno...gdje ces sada..vrelo je.user posted image

Neposredna veza do poruke: 19175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  765 766 [767] 768 769   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  765 766 [767] 768 769   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *