Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 11:22:48
palachinken
stefania, vjeruj da mi je kao motor u dupetu, samo bi negdje zujala. Sad cu ja opet 5 spratova uz stepenice a kad zujim onda mi i dodju bolovi, a mene svaki bol pravo obraduje
nego gdje je animagical? Nju je sinoć opet boljelo, jadnu, a ne javlja se od jutros...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 11:31:18
gerberka
Star jesam i ja sam iz Zenice..hehe..znate li se vi Zeničanke ili samo ovako vitualno?
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 11:34:43
star
IZVORNA PORUKA: gerberka
Star jesam i ja sam iz Zenice..hehe..znate li se vi Zeničanke ili samo ovako vitualno?
ja sam relativno nova na forumu al jos ni jednu forumasicu nisam upoznala licno...mozda ako se vidimo skontamo da se znamo..nije zenica toliko velika...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 11:37:31
star
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: star
palachinko ako se ne porodis do pola 3 ja bi dosla po onaj cd
Čeka tebe cd već danima, pa eto imaš još fore
Gerbo, ja neke znam pošto pijemo kafe s vremena na vrijeme, tebe, star i dijamant ne znam
eto mene u pola 3 pred Azel pa posto vidim da jos imas kondicije za gore-dole s petog sprata mogla bi ja njega i preuzeti...sram me bilo sto sam lijena ja sam uvijek za upoznavanje a za kafu pogotovo mmmmmmm
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 11:43:24
Selminja
Aaa jeste zene navalile na palacinku, nije zeni ni termin proso Po nekoj mojo statistici zena koje poznajem, vecina prvorotki se porodi 5-7 dana poslije termina. Ne išćeruj dijete prije vremena Uglavnom zelim ti lagan porod, pa kad god on bio Stvarno, kako je animagical? Ja sam nekako slomljena zadnja dva tri dana, valjda ove vreline premore covjeka, pa nemam snage nizasta. Samo bih lezala. Vani ne bih izasla za dukat. Sutra moram poraniti u DZ dati urin i ovjeriti knizicu, ali to cu u 7 sabah zorom.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 11:47:01
Selminja
Jedno pitanje, palacinko ti si neku noc spominjala onaj dvd, Mlijecna staza, tako nekako, kako mogu doc do njega? Ima li ga na na netu gdje da skinem, da mi ko posalje? Ili se kupi? Ja sam iz Tz.Bas bih ga voljela pogledat.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 11:48:36
gerberka
izviniu ali zene se stiscu upravo zbog te palacinke koju branis
ona njih samo zavlači, te evo me sa oklagijom, te evo me na loptu, pa uz stepenice, niz stepenice, samo sto nisam..kila zeljanice spremna
palačinko, ja se toliko radujem tvom bebacu i samo zelimo da te opustimo ako je to iako moguce..nemoj draga sta da zamjeris..kad javis da je stigao ovdje ce dernek da bude - nezapamcen
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 11:53:22
gerberka
palačinko, tebi je ajan rekao 17 - 20. 7, ne?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 11:54:43
gerberka
palačinko, de naprzi tih dvd-ova..dok se vratis iz bolnice ja cu biznis razvit..pa cemo se utalit haha
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 11:54:54
Hannica
Ja s ove teme znam samo palachinken i ovu novu forumasicu koja se juce porodila. Ali ima nas sad vise,jos malo pa cemo prestici tuzlanke. Hajde palachinken porodi se danas da ti mogu cestitati,sutra idem na moranje.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 11:57:05
palachinken
izviniu ali zene se stiscu upravo zbog te palacinke koju branis
ona njih samo zavlači, te evo me sa oklagijom, te evo me na loptu, pa uz stepenice, niz stepenice, samo sto nisam..kila zeljanice spremna
palačinko, ja se toliko radujem tvom bebacu i samo zelimo da te opustimo ako je to iako moguce..nemoj draga sta da zamjeris..kad javis da je stigao ovdje ce dernek da bude - nezapamcen
Rekla sam ja već, teferić s koridom i kakva masna pevaljka ispod šatora. Čevljanovići će da budu mala maca za moj dernek A ako bude ko prolazio ovih dana kraj bolnice i ugleda kolo ispred glavnog ulaza, to su moji....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 12:00:16
gerberka
nisu valjda Tuzlanke brojnije od nas????
vidjet cete sutra: moje dvije tetke, nana i mama - prijavile se na forum, te sudjeluju urazgovorima u iscekivanju bebe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 12:00:35
Anoniman
Joj palachinko ja se ucrvah iscekujuci .... Draga ja sam bila bas opustena kad sam dobila bolove, ali ti si neprevazidjena ... Moram Ani da kazem da ce joj buduci muz da se rodi ... molim odmah sliku jajca da nam stavis da uporedimo sa onom sa UZ
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 12:02:01
gerberka
IZVORNA PORUKA: palachinken
palačinko, tebi je ajan rekao 17 - 20. 7, ne?
Jesi vidio što zna čovjek Vidoviti Ajan i suradnici
Ajan & co nemoj da diramo u njega, zna covjek..jedva cekam na pregled!! rekao mi da ga nazovem u pon, 25. 7.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 12:03:32
palachinken
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Joj palachinko ja se ucrvah iscekujuci .... Draga ja sam bila bas opustena kad sam dobila bolove, ali ti si neprevazidjena ... Moram Ani da kazem da ce joj buduci muz da se rodi ... molim odmah sliku jajca da nam stavis da uporedimo sa onom sa UZ
Jelo, meni orilo gorilo, ali ja sam flegmatik po prirodi, što mnoge ljude oko mene nervira, a meni svejedno...tako da...samo opušteno! A valjda zato što nemam pojma šta me očekuje, ja jedva čekam. Kad god zaboli ja presretna, sve mi novo i uzbudljivo
Odoh ja sad ene opet krug oko zgrade i malo stepenice odradit, da poguramo bebu
< Poruku je uredio palachinken -- 19.7.2011 12:05:08 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 12:04:47
gerberka
IZVORNA PORUKA: jelenaT