|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  820 821 [822] 823 824   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
19.7.2011 11:22:48   
palachinken
stefania, vjeruj da mi je kao motor u dupetu, samo bi negdje zujala. Sad cu ja opet 5 spratova uz stepenice user posted image a kad zujim onda mi i dodju bolovi, a mene svaki bol pravo obraduje user posted image

nego gdje je animagical? Nju je sinoć opet boljelo, jadnu, a ne javlja se od jutros...

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 20526
19.7.2011 11:25:26   
star
palachinko ako se ne porodis do pola 3 ja bi dosla po onaj cd user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 20527
19.7.2011 11:31:18   
gerberka
Star jesam i ja sam iz Zenice..hehe..znate li se vi Zeničanke ili samo ovako vitualno?

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 20528
19.7.2011 11:34:28   
palachinken

IZVORNA PORUKA: star

palachinko ako se ne porodis do pola 3 ja bi dosla po onaj cd user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čeka tebe cd već danima, pa eto imaš još fore user posted image

Gerbo, ja neke znam pošto pijemo kafe s vremena na vrijeme, tebe, star i dijamant ne znam user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 20529
19.7.2011 11:34:43   
star
IZVORNA PORUKA: gerberka

Star jesam i ja sam iz Zenice..hehe..znate li se vi Zeničanke ili samo ovako vitualno?

ja sam relativno nova na forumu al jos ni jednu forumasicu nisam upoznala licno...mozda ako se vidimo skontamo da se znamo..nije zenica toliko velika...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20530
19.7.2011 11:37:31   
star
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: star

Čeka tebe cd već danima, pa eto imaš još fore user posted image

Gerbo, ja neke znam pošto pijemo kafe s vremena na vrijeme, tebe, star i dijamant ne znam user posted image

eto mene u pola 3 pred Azel pa posto vidim da jos imas kondicije za gore-dole s petog sprata mogla bi ja njega i preuzeti...sram me bilo sto sam lijenauser posted image
ja sam uvijek za upoznavanje user posted image user posted image a za kafu pogotovo user posted image mmmmmmm

Neposredna veza do poruke: 20531
19.7.2011 11:43:24   
Selminja
Aaa jeste zene navalile na palacinku, nije zeni ni termin proso user posted image Po nekoj mojo statistici zena koje poznajem, vecina prvorotki se porodi 5-7 dana poslije termina.
Ne išćeruj dijete prije vremena user posted image Uglavnom zelim ti lagan porod, pa kad god on bio user posted image
Stvarno, kako je animagical?
Ja sam nekako slomljena zadnja dva tri dana, valjda ove vreline premore covjeka, pa nemam snage nizasta. Samo bih lezala. Vani ne bih izasla za dukat.
Sutra moram poraniti u DZ dati urin i ovjeriti knizicu, ali to cu u 7 sabah zorom.

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 20532
19.7.2011 11:47:01   
Selminja
Jedno pitanje, palacinko ti si neku noc spominjala onaj dvd, Mlijecna staza, tako nekako, kako mogu doc do njega? Ima li ga na na netu gdje da skinem, da mi ko posalje? Ili se kupi? Ja sam iz Tz.Bas bih ga voljela pogledat.

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 20533
19.7.2011 11:48:36   
gerberka
izviniu ali zene se stiscu upravo zbog te palacinke koju branis user posted image user posted image

ona njih samo zavlači, te evo me sa oklagijom, te evo me na loptu, pa uz stepenice, niz stepenice, samo sto nisam..kila zeljanice spremna user posted image user posted image

palačinko, ja se toliko radujem tvom bebacu i samo zelimo da te opustimo ako je to iako moguce..nemoj draga sta da zamjeris..kad javis da je stigao ovdje ce dernek da bude - nezapamcen  user posted image user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 20534
19.7.2011 11:49:23   
palachinken
Evo pošto nemam pametnija posla, sad cu ja pokusati ripovati Mlijecu stazu i dignuti na net, pa cu vam postaviti linkove

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 20535
19.7.2011 11:52:53   
Selminja

Evo pošto nemam pametnija posla, sad cu ja pokusati ripovati Mlijecu stazu i dignuti na net, pa cu vam postaviti linkove

Hvala puuuuunoooooooooo! user posted image
Taman da malo zaboravis na bolove.

Neposredna veza do poruke: 20536
19.7.2011 11:53:19   
star

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20537
19.7.2011 11:53:22   
gerberka
palačinko, tebi je ajan rekao 17 - 20. 7, ne?

Neposredna veza do poruke: 20538
19.7.2011 11:54:43   
gerberka
palačinko, de naprzi tih dvd-ova..dok se vratis iz bolnice ja cu biznis razvit..pa cemo se utalit haha

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20539
19.7.2011 11:54:54   
Hannica

Ja s ove teme znam samo palachinken i ovu novu forumasicu koja se juce porodila.user posted image
Ali ima nas sad vise,jos malo pa cemo prestici tuzlanke.user posted image
Hajde palachinken porodi se danas da ti mogu cestitati,sutra idem na moranje.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20540
19.7.2011 11:57:05   
palachinken

izviniu ali zene se stiscu upravo zbog te palacinke koju branis user posted image user posted image

ona njih samo zavlači, te evo me sa oklagijom, te evo me na loptu, pa uz stepenice, niz stepenice, samo sto nisam..kila zeljanice spremna user posted image user posted image

palačinko, ja se toliko radujem tvom bebacu i samo zelimo da te opustimo ako je to iako moguce..nemoj draga sta da zamjeris..kad javis da je stigao ovdje ce dernek da bude - nezapamcen  user posted image user posted image  

Rekla sam ja već, teferić s koridom i kakva masna pevaljka ispod šatora. Čevljanovići će da budu mala maca za moj dernek user posted image A ako bude ko prolazio ovih dana kraj bolnice i ugleda kolo ispred glavnog ulaza, to su moji....
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20541
19.7.2011 11:59:21   
palachinken

Jesi vidio što zna čovjek user posted image
Vidoviti Ajan i suradnici

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20542
19.7.2011 12:00:16   
gerberka
nisu valjda Tuzlanke brojnije od nas???? user posted image user posted image

vidjet cete sutra: moje dvije tetke, nana i mama - prijavile se na forum, te sudjeluju urazgovorima u iscekivanju bebe user posted image user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 20543
19.7.2011 12:00:35   
Anoniman
Joj palachinko ja se ucrvah iscekujuci user posted image user posted image .... Draga ja sam bila bas opustena kad sam dobila bolove, ali ti si neprevazidjena user posted image ... Moram Ani da kazem da ce joj buduci muz da se rodi user posted image ... molim odmah sliku jajca da nam stavis da uporedimo sa onom sa UZuser posted image

Neposredna veza do poruke: 20544
19.7.2011 12:02:01   
gerberka

Jesi vidio što zna čovjek user posted image
Vidoviti Ajan i suradnici

Ajan & co user posted image user posted image user posted image  nemoj da diramo u njega,  zna covjek..jedva cekam na pregled!! rekao mi da ga nazovem u pon, 25. 7.

Neposredna veza do poruke: 20545
19.7.2011 12:03:05   
DIJAMANT
Zdravo ženice!
Evo još podrške iz Zeuser posted image user posted image user posted image
Upratila sam da ispraćate Palachinkuuser posted image Ma neka je još koji dan s namauser posted image user posted image

Malena- ipak je Bajro! Čestitam, prvo pa muško, što bi stari rekli.user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20546
19.7.2011 12:03:32   
palachinken
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Joj palachinko ja se ucrvah iscekujuci user posted image user posted image .... Draga ja sam bila bas opustena kad sam dobila bolove, ali ti si neprevazidjena user posted image ... Moram Ani da kazem da ce joj buduci muz da se rodi user posted image ... molim odmah sliku jajca da nam stavis da uporedimo sa onom sa UZuser posted image

Jelo, meni orilo gorilo, ali ja sam flegmatik po prirodi, što mnoge ljude oko mene nervira, a meni svejedno...tako da...samo opušteno! A valjda zato što nemam pojma šta me očekuje, ja jedva čekam. Kad god zaboli ja presretna, sve mi novo i uzbudljivo user posted image

Odoh ja sad ene opet krug oko zgrade i malo stepenice odradit, da poguramo bebu user posted image

< Poruku je uredio palachinken -- 19.7.2011 12:05:08 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20547
19.7.2011 12:04:31   
Bebica11
evo nesto lijepo

http://www.youtube.com/watch?v=Ay-2CyPuAio

Neposredna veza do poruke: 20548
19.7.2011 12:04:32   
star

nisu valjda Tuzlanke brojnije od nas???? user posted image user posted image

vidjet cete sutra: moje dvije tetke, nana i mama - prijavile se na forum, te sudjeluju urazgovorima u iscekivanju bebe user posted image user posted image user posted image  

nagovoricu i ja svoje pa cemo da vidimo to kolo Zenicanki user posted image user posted image user posted image user posted image ukljucicemo se u ono od palachinken pred KBZ-om

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20549
19.7.2011 12:04:47   
gerberka
IZVORNA PORUKA: jelenaT

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  820 821 [822] 823 824   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  820 821 [822] 823 824   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *