Leena
|
priblizavaju se rodjendani,nama je decembar pravo slavljenicki,19. nam je godisnjica braka,20. moj rodjendan a 26. E.,jedva cekam Nama je takav oktobar: 11. godisnjica braka, 26. mm rođendan, 28. moj , a bio mi je i april ove godine: morala braniti diplomski, esmin rođendan i brat se zenio, pa haos totalni Leona, ma ni kod mene se ne stane tako lako, ali je nama ipak na proljece rođendan, pa je kod nas bilo ljudi na balkonu, moji organizovi u avliji, bilo pravo toplo. A ne sekiraj se, nece joj nista biti od jednog antibiotika, nego se ja generalno ljutim sto olako dijele antibiotike. Moja Esma je popila 4 do sada, od toga je samo jednom bilo s razlogom (bronhitis na proljece), ostalo sve ti kazes: dobar dan, oni kazu: antibiotik.... Dok se ne posvađah, a onda su u karton upisali: majka odbija terapiju Bebacha, imam sve sastojke, napravit cu taj sirup cim dođem kuci!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|