Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
myb@by svaka čast za odabir imena Želim ti sve najbolje, da se lahko porodiš, da bebica bude zdrava i lijepa pa da nam inšalla njene Bajramske slike na ovoj temi ubrzo postaviš
myb@by svaka čast za odabir imena Želim ti sve najbolje, da se lahko porodiš, da bebica bude zdrava i lijepa pa da nam inšalla njene Bajramske slike na ovoj temi ubrzo postaviš
Hvala draga aBd za 10 dana mi je termin ali sam maloprije procitala moj tuzni dan i nikako da dodjem sebi pa gledam ovu slatku djecicu da usmjerim misli na nesto drugo.
djeca i zdravlje felix
čula, sam da je dobra svinjska mast kao , domaca pršut za brohitis masta isto za šlajm obloge,... da vam je djete slabo , i mislite da ce to pomoci dali bi ste , to dali mu ? Iako ste vjernik .....
i Jeste li, davali ???
da -davala sam (63%) ne-nisam ( nebi) (37%)
Broj svih glasova: 153
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!