|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: dr.Salko Mašić
16.4.2009 21:06:08   
eminak.
Dr. Masic je sutra na kabinetu i ja mislim da radi do cetiri sata. Dezurni je u utorak 21.04. pa ako ti nije dugo da ga cekas do tada ja mislim da je najbolje da odes tada i to oko pola sedam. Sutra se mozes nacekati a moze se desiti i da ga ne uspijes uhvatiti da te pregleda.

(odgovor članu Arijana2)
Neposredna veza do poruke: 76
   RE: dr.Salko Mašić
16.4.2009 21:25:45   
škorpija
Ja sam nedavno bila kod Mašića i svaka njemu čast, ali cijelo vrijeme pregleda pričao je na mob, nije mi ni riječ rekao, samo napisao kad da dođem ponovo i ispratio me do vrata pričajući na mob. Inače sam pred porod i pregledao me vaginalno i nemam pojma jesam li otvorena ili ne, beba je valjda dobro jer bi vjerovatno :-(prekinuo razgovor da nešto nije u redu. Ja sam izašla zbunjena i kontam koji sam k.... dolazila na pregled. Naravno nije mi niko rekao da ću poslije vaginalnog pregleda krvariti pa kad sam kući vidjela krv na gaćicama kad me infarkt nije strefio, srećom kuma mi se nedavno pordila pa mi je ona rekla da je to normalno.

Vjerujem da je dobar stručnjak, ali ne može više svoj posao obavljati kako trba jer je stvarno prezauzet, svi hoće kod njega

(odgovor članu eminak.)
Neposredna veza do poruke: 77
   RE: dr.Salko Mašić
17.4.2009 15:05:10   
alda
Jako mi je zao sto ranije nisam poslusala ili shvatila ozbiljno savjet ili vam pricu/iskustvo jedne od forumasica vezanu za Dr. Masica.  Znam da je svaka trudnoca individualna, pa tako i porod, al moje iskustvo sa spomenutim doktorom je bilo naprosto uzasno, i hvala bogu ako nista nije rezultiralo sa gubitkom moje male bebice. Naime, i ja sam, kao i vecina forumasica cula sve najbolje za dr. Masica, i gdje svi turci tu i mali mujica-pred kraj trudnoce sam trazila da se povezem sa njim, da me eventualno on i porodi.  Sa 'jakom' preporukom povezala sam se sa doktorom, i isla redovno na preglede.  Prvi pregled je bio naprosto za nepovjerovat, primio me je, kao sto vas vecina pise, kao svog rodjenog. Da bi svaki sljedeci pregled bila sve vise i vise zabrinuta koliko malo pridaje paznje obavljenom pregledu, jednostavno znala sam biti na stolu, dok se druga trudnica oblaci, a treca ulazi i skida.  Ne zelim da osporavam njegovu strucnost, jer nisam kompetentna, ali mislim da je prebukiran, i da jednostavno nema vremena da kvalitetno pregleda svaku trudnicu.  Iz tog razloga mi se upravo desilo sto se i desilo. I nakon sto sam prenjela 16 dana, Dr. masic mi je konstantno govorio da cekam, da vec odredjeni termin, i termin po kojem mi se vodila citava trudnoca nije u redu, da ne treba nigdje zuriti sa porodom, niti provocirati porod, dok su ostali pregledi ok. ctg, plodna voda.  Kad sam vec usla u 43-u sedmicu trudnoce, receno mi je da ostanem u bolnici, mislila sam kako sam sretna, jer se isti dan potrefila njegova dezura. Taj isti dan nakon sto nalaz plodne vode nije bio u redu, dr. Masic je poceo sa provociranjem poroda. Nakon tri doze geliranja, povremenih trudova, ja se i dalje nisam otvarala, niti osjecala kontrakcije.  Doktor se nije ni upitao iz kojeg razloga se ne otvaram, nego je konstantno tvrdio da ce porod sam od sebe krenuti. Naime, kad je drugi doktor dosao na dezuru, i vidio nalaze odma me je uputio na porodjajno, prikopcao na drip, i nakon sati i sati patnje jedva porodio 'prirodnim' putem-to jest guranjem-pritiskanjem svom snagom stomaka da se beba spusti, jer je beba bila svo vrijeme ZAGLAVLJENA u karlici. 
Naravno kad sam se porodila, beba nije ni disala, bila je sva smezurana, posteljica prezrela, ja istraumatizirana al opet presretna sto se sve zavrsilo bez gubitaka.
Iskusni i najbolji doktor u toj bolnici, nakon toliko dana prenesene trudnoce, vec zagadjene plodne vode, bezuspjesnih geliranja, mog insistiranja da me porodi na carski, nije ni posumljao da mozda nesto nije u redu i pored 'preporuke' ostavio me u takvom stanju da lezim. 
Slazem se sa forumasicama koje ce reci to je jedan slucaj, moze se svakom desiti, al znam da mene licno nije slucajnost dovela u takvu poziciju u kojoj sam bila, nego NEMAR i prezauzetost doktora, i hvala bogu pa je sve super zavrsilo.....


(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 78
   RE: dr.Salko Mašić
17.4.2009 16:25:46   
tea lana
ista situacija kao i kod mene,mislim da sam ja nekad davno napisala sta mislim o doticnom.On koji mi je vodio trudnocu nikad mi nije rekao da je beba krupna.Isto kao u tebe Lana je bila zaglavljena u karlici samo sto je on mi jos probio vodenjak pa dijete nije imalo ni plodove vode.Napatila se ja jos vise ona.On je za mene mesar i nista vise.Zboog njegovog navlacenja grlica materice preko bebine glave meni je sva materica usivena.user posted image Ni da je zadnji doktor vise mu ne bi otisla.

(odgovor članu alda)
Neposredna veza do poruke: 79
   RE: dr.Salko Mašić
17.4.2009 17:47:17   
alda
Tea Lana, razumijem te u potpunosti, ni ja mu ne bi vise nikad otisla ni na naj obicniji pregled.  Najlakse je hvaliti doktora koji vodi trudnocu, i porodi trudnicu kad ide sve po planu, tako da kazem, a zapravo tad nije ni bitno koji vam je doktor, jer moze vas i babica poroditi.  Nedaj boze neke komplikacije, onda se pravi doktori prepoznaju.  Ocigledno ovaj doktor ima problem sa 'zaglavljenim' bebama! Izgleda da bi trebala biti sretna sto me na kraju krajeva i ostavio u takvom stanju citavu svoju dezuru i sto me je drugi doktor porodio, ako nista poslije sve te torture vise nisam imala nikakvih problema. Samo u ovakvim slucajevima nekad se radi o sekundama, ma bolje je da se ne sjecam niti da mislim sta je moglo sve da bude...
Moj savjet, sobzirom da je dr. Masic druga najtrazenija licnost u BiH, poslije Karadjica, kad idete na preglede kod njega, lijepo pred sami kraj trudnoce, otidjite jos negdje privatno pa trazite dimenzije bebe, karlice, poziciju bebe u karlici, vidi li se pupcana vrpca oko vrata? itd itd.. to su stvari koje se vide na UZ.... sve zvuci tako jednostavno kad bi se samo jos toga sjetili nasi strucnjaci....iliti kad bi imali vremena!

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 80
   RE: dr.Salko Mašić
17.4.2009 20:04:06   
škorpija
Alda, odličan ti je savjet, ja sam prestala ići kod privatne doktorice nakon što sam krenula kod Mašića, ali sad ću još jednom otići na detaljni ultrazvuk. inače, Mašića sam nekoliko puta dosad pitala koliko je teška beba otprilike, nikad mi nije htio reći, kaže ma šta vas to intersira, to nije važnouser posted image

(odgovor članu alda)
Neposredna veza do poruke: 81
   RE: dr.Salko Mašić
17.4.2009 22:33:57   
tea lana
i ja imam srecu da me je porodila dok Aida koja je fantasticna.Masic je probio vodenjak u deset a ja se porodila u 17i30 doveo bebin zivot u pitanje pa se usprpao pa stalno dolazio slusao otkucaje srca i uz to jos navlacio grlic materice.Aida kad je dosla u smijenu kad je vidjela u kakvom sam stanju prvo je poslala sestre da me okupaju i promjene mi posteljinu jer sam ja od njegovih intervencija krvarila pravo.Ali ja mu nisam ostala na kraju duzna lijepo sam mu sutradan nakon poroda kad mi je dosao da cestitauser posted image user posted image user posted image rekla da ne njegovom zaslugom a vjerovatno je dosao da ga zakitim za sto je ucinio za mene

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 82
   RE: dr.Salko Mašić
17.4.2009 22:48:32   
Anoniman
meni je citav deveti mjesec bio horor ako cemo iskreno...nakon mog doktora (privatnika) i vodjenja trudnoce po mom misljenju onako kako treba doci u vojnu koja kao vazi za schwartzwald kliniku ja sam se malo je reci sokirala ...oplakala sam citav deveti mjesec.
Prvo sam bila kod dr. drlje...uzas...nakon njega kod dr. masica koji je nasprem drlje bio divan medjutim i meni je odugovlacio porod..kada je ipak doslo do poroda navlacio grlic kao i kod tea lane...tu bol nikada necu zaboraviti...pa je onda spominjao carski, ali me je..iako me je kao vodio, ostavio dr.beciragicu koji me je na kraju i porodio i njemu svaka cast...mislim da su me poprilicno namucili bez razloga

(odgovor članu tea lana)
  Neposredna veza do poruke: 83
   RE: dr.Salko Mašić
17.4.2009 22:58:42   
dinaa
Sve to isto je meni uradio prije sedam godina i ja uvijek kazem ne volim se ni sjecati prvog porodauser posted image .
A nisam se nikad do sad javila na ovu temu jer sam vidjela da ga zene uglavnom hvale ali eto kod mene je sasvim suprotno.

_____________________________

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 84
   RE: dr.Salko Mašić
17.4.2009 23:15:39   
Visnja RR
svaki dr moze da ima neku gresku u praksi...ali za dr.Masica je najvise pozitivnih iskustava...
meni je privatnica vodila trudnocu a kod njega sam dosla na carski... i svakom bi ga preporucila... divan covjek...

_____________________________

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 85
   RE: dr.Salko Mašić
17.4.2009 23:24:22   
dinaa
Visnja slazem se s tobom sto se tice greski,ali iskustva su razlicita.Ja sam ga molila da me porodi na carski ali mi je rekao da on nije tu da ispunjava nicije zelje,iako smo se i beba i ja dobro napatili.Kad sam se konacno porodila rekao je sestri "meni se nimalo nisu svidjali tonovi kod bebe".
Upravo zato sto ga zene hvale kao sto rekoh nisam se prije htjela javljati na ovu temu,ali eto vidim ima nas jos sa istim negativnim iskustvom.
Jos da dodam ne sumnjam uopste u njegovu strucnost ali ja sam rekla sto se mene tice nikad vise kod njega.

_____________________________

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 86
   RE: dr.Salko Mašić
17.4.2009 23:34:06   
norah
Mislim da sam vec negdje spomenula da se ni meni nije svidio. Dosta puta sam bila kod njega na pregledu, i svaki pregled je bio bolan. Nikada mi nije posvetio dovoljno paznje. Inace, Opca bolnica je katastrofa, kao i Kosevo. Zene se muce, ne obraca se paznja na njih, osim na one koje su platile pa porod tece ubrzanim tempom. Ne daju nikakav savjet o dojenju. Babice i sestre su odurne i bezobrazne. A kao baby-friendly bolnica. Ma dajte. Tako je njima lakse da imaju izgovor da se manje bave nasim bebama.

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 87
   RE: dr.Salko Mašić
17.4.2009 23:51:57   
aazra
S obzirom da sam trudnocu od pocetka vodila u Skerlicevoj gdje sam isla i na vjezbe, kada sam se najzad prebacila u drzavnu nisam imala stelu niti bilo kakvu preporuku. Pregledavali su me konzilijarni ljekari sve sam ih upoznala. Na kraju me je porodio pomenuti doktor i to sasvim slucajno bila je njegova dezura. O njemu mogu reci sve najbolje, svakih POLA SATA dolazio mi je u sobu a lezala sam u bolnici citav dan i slabo sam se otvarala. Porodjaj je zavrsen malo iza ponoci.
Isto je bila prenijeta trudnoca. Iduci dan doktorica Aida NIJEDNOM me nije obisla, ja sam bila u sobi sama s bebom. Znam da ima vas sa razlicitim iskustvima, niko nije savrsen ali mislim da nije u redu da se ovdje toliko "blati" jedan covjek o kojem mnogi imaju pozitivno misljenje i pozitivna iskustva.
 
Svim trudnicama puno srece na porodu, ma koji doktor da ih "potrefi"user posted image

_____________________________








(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 88
   RE: dr.Salko Mašić
17.4.2009 23:55:54   
aazra
IZVORNA PORUKA: norah

Inace, Opca bolnica je katastrofa, kao i Kosevo. Zene se muce, ne obraca se paznja na njih, osim na one koje su platile pa porod tece ubrzanim tempom. Ne daju nikakav savjet o dojenju. Babice i sestre su odurne i bezobrazne. A kao baby-friendly bolnica. Ma dajte. Tako je njima lakse da imaju izgovor da se manje bave nasim bebama.


S ovim se ne slazem ima bezobraznih sestara ali ima i ljubaznih isto kao i doktora ja sam zbog ovakvih prica bila sva isprepadana pred porod. Treba vjerovati u boga, i misliti pozitivno, meni je to pomoglo, a nisam imala nikakvu stelu i nikakvu preporukuuser posted image

_____________________________








(odgovor članu norah)
Neposredna veza do poruke: 89
   RE: dr.Salko Mašić
18.4.2009 10:09:29   
eminak.
Malo sam se iznervirala citajuci vase postove vezane za dr. Masica i uopste za doktore  kao i za sestre koje rade u bolnici ... Niko ne spominje da vecina zena koje dodju u bolnicu da se porode ocekuju da ih se nosi kao malo vode na dlanu... Ne znam sta uopste ocekuju  da svi skacu oko njih ...
Meni je porod trajao 13 sati i poradjala sam se u smjeni dr. Masica mogu reci samo rijeci hvale za tog doktora i za sve sestre u toj bolnici. Covjek je zavrsio sa svojom smjenom i ostao je da me porodi kao i da porodi jos dvije porodilje poslije mene i da napomenem nisam nikome nista platila. 

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 90
   RE: dr.Salko Mašić
18.4.2009 10:21:11   
škorpija
Ovo da Mašić ne prima ni novac ni poklone je istina, znam iz prve ruke jer mi je porodio dvije prijateljice i obje su oduševljenje njime.
Ne tvrdim da nije stručnjak, ali čovjek stvarno nema vremena da se posveti pacijentu, osim valjda ako je neka baš jaka štela.
Zato i dalje idem kod njega samo da "otaljam" ove preglede do kraja, a stvarno mi je apsolutno svejedno ko će me poroditi jer za svakog doktora u Općoj bolnici koliko ima pozitivnih toliko ima i negativnih iskustva. Ma ja bih rado i platila ako treba i ako će to pomoći samo da urade najbolje za mene i bebu, ne tražim nikakav poseban tretman, ali znam da se time samo produbljuje problem

(odgovor članu eminak.)
Neposredna veza do poruke: 91
   RE: dr.Salko Mašić
18.4.2009 10:31:20   
Anoniman
Niko ne ocekuje da ga se nosa kao malo vode na dlanu...ja ti sada govorim iz licnog iskustva...malo vise humanosti ne bi bilo na odmet...ja sve sestre koje sam srela gore u radjaoni bile su predivne...apsolutno sve do jedne, bila je jedna mlada sestra na zalost sam joj ime zaboravila...cura mi je pomogla da se obucem...glavna sestra mi je posteljinu mijenjala..nemam fakat nista nikome da zamjerim u radjaoni...ali, opet veliko ALI susta suprotnost je npr. dole kada ides na kontrole..ili kod pojedinih doktora...a svi doktori bi mogli prije pregleda da ti objasne sta ce tacno da rade i ako je pregled neugodan da to i kazu a ne da zaguraju ruku k'o da si krava i vrte a usput dobacuju sestri nesto sastrane (ovo se ne odnosi na dr.masica vec na druge)
JA SE NA TAKAV NACIN OPHODJENJA  NIKADA NECU I NE ZELIM NAVICI jer znam da moze drugacije...ja sam zivo bice i imam osjecaje i zelim da se tako prema meni i postupa

(odgovor članu eminak.)
  Neposredna veza do poruke: 92
   RE: dr.Salko Mašić
18.4.2009 10:37:25   
Okarica
Zaista ne vidim razlog za nerviranje. Ako se ne varam, forum je mjesto gdje možemo razmjenjivati svoja iskustva, bilo pozitivna, bilo negativna, ili se možda varam? Iskustva su različita, ljudi su različiti, očekivanja su različita, ne možemo svi isto misliti i osjećati prema određenim ljudima i događajima.

Što se tiče konkretno Dr. Mašića, on me je samo jednom pregledao pred kraj trudnoće, jer me je moj dr. uputio njemu. Pregled je bio korektan, čovjek je bio skroz ok, jako srdačan itd.

Znam da nije tema, izvinite me, ali moram i ovo da kažem. Što se tiče uslova u bolnici, i tu su iskustva različita. Svako gleda iz svoje perspektive. Ja sam ležala na patologiji sa pet žena, wc je bio udaljen 20 metara, sama sam ustala poslije poroda, jer niko od sestara nije imao vremena da me odvede, jer su bili okupirani onim ženama što padaju u nesvijest. Ne smatram se zahtjevnom, čak naprotiv, inače sam vrlo tiha osoba. Sestre sam samo jednom zamolila da mi nahrane dijete jer nemam mlijeka, a one su se samo nasmijale, u fazonu, "šta se brineš, neće umrijeti od gladi".  Niko mi nije pokazao kako se doji. Što sam mogla sama da uradim, uradila sam. Sestara ima svakakvih, to je tačno, ali ima i divnih, među kojima bih istakla Binasu, koja mi je mnogo pomogla na porodu. Ako je ovo što sam rekla suviše ot, molim moderatora da izbriše. Pozdravljam vas i nemojte se nervirati!



_____________________________

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

(odgovor članu eminak.)
Neposredna veza do poruke: 93
   RE: dr.Salko Mašić
18.4.2009 10:43:49   
tea lana
i sad bi mi trebali pisati o Masicu onako kako smo ga mi dozivjele i prozivjele sa njim jer se pojedine nerviraju na nase postove.I nije istina da ne prima poklone meni je licno jedna od sestara gore veoma bliska i zna se ko i koliko uzima.I zato ne budite smijesne svi oni vole doktore.Meni dok Aida nije htijela uzeti ni feninga rekla je da je samo radila svoj posao a drugima je uzimala pouzdano.

(odgovor članu eminak.)
Neposredna veza do poruke: 94
   RE: dr.Salko Mašić
18.4.2009 10:46:12   
tea lana
a sto se uslova tice ja sam lezala od nedelje do srijede i vecinu vremena sam bila sama u sobi jer je dvokrevetna soba tzv.apartman ali mi nije jasno da u ta tri dana mi ni caj nisu donijeli a ne krisku hljeba,ne znam le li tako prakticiraju inace

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 95
   RE: dr.Salko Mašić
18.4.2009 10:46:54   
Anoniman
pravo da vam kazem ja sam isto iznenadjena komentarima na dr. masica. samo zato sto su ga toliko hvalili, ali znala sam da tu nesto smrdi, ja se nisam trudila ni doci do njega, jednom me zapao na ctg-u i to je sve, isla sam kod dr. miseljica, koji je drag ali nista narocito kad je rijec o pregledima, kao i ostali, ma nekako jedva docekas svoj red za pregled i kad stigne ono kaze sve je ok i nista detaljno, ja sam sve do 38-39. sedmice isla uporedo i privatniku, brate jest crnjak da pored osiguranja placas jos nekoga ali nije mi zao ni sekunde.
u opcoj sam se porodila bez stele i zapao me dr. puzic i bio je totalno ok, nije me patio, ali sve je individualno, cura sa mnom u sobi se pravo napatila, a mislim da je docekala sve smjene ljekara, i nisam dala ni banke jer mi je to bilo ofirno, mislim da sam ranije nekog forsirala pa hajd, a ovako sam isla na srecu, i da jedino sam sestre pocastila...valjda ce, ako pozelim jos djece, biti otvorena nova bolnica za porod user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 96
   RE: dr.Salko Mašić
18.4.2009 10:51:44   
ajnur
svi su oni takvi jer ih je narod naucio na pare,stele zato dzaba se zalimo a i ima i svakakvog naroda ja sam radila takav posao nikad ugoditi.ima jedna lijepa izreka: nikad ne donosi sud o nekome dok ne provedes 3 mjeseceve mijene u njegovim mokasinama.user posted image


_____________________________

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 97
   RE: dr.Salko Mašić
18.4.2009 10:52:06   
škorpija
Evo baš sam na nekoj drugoj temi pročitala da dr. Mašić ipak prima novac i poklone, ali eto vjerovatno neće ni svaki doktor da uzme od svakoga, možda se i oni boje posljedica jer ne znaš nikad kad šta može dospjeti u novine ili kod Bakira u 60 minutauser posted image
Ma nije problem kad ima daš novac, nego kad se dobro potrošiš, a on te se ne sjeća slijedeći put (to se desilo mojoj radnoj kolegici, ali na GAK-u)
Ja kod Mašića idem već dva mjeseca, zadn mjesec svaki 6 dana i vjerujte kad dođe on nema pojma ko sam ni bilo šta o meni jer ne vodi nikakvu evidenciju. Naravno opet kažem ne krivim ga, kako će znati kad mu u dežuri dođe 100 žena, e kamo sreće da može doći da me pordi moja privatna dr. koliko sam se njoj para nadavala, a ima evidenciju i zna sve o toku moje trudnoće u detalje user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 98
   RE: dr.Salko Mašić
18.4.2009 11:01:30   
Okarica
IZVORNA PORUKA: sahara

pravo da vam kazem ja sam isto iznenadjena komentarima na dr. masica. samo zato sto su ga toliko hvalili, ali znala sam da tu nesto smrdi, ja se nisam trudila ni doci do njega, jednom me zapao na ctg-u i to je sve, isla sam kod dr. miseljica,

u opcoj sam se porodila bez stele i zapao me dr. puzic i bio je totalno ok, nije me patio, ali sve je individualno,



Ovako je i kod mene bilo. Jednom me Mašić pregledao, nisam se otimala za njega jer sam bila zadovoljna Nenadom. Puzić i Binasa su mi bili na porodu.

Moram da kažem još nešto u vezi Mašića. Mene je dr. Nenad poslije pregleda ostavio u bolnici, jer je konstatovao da sam otvorena 4 cm. Ležala sam u toj sobi (Patologija) sa više žena, tako da nas je svaki put kad je dolazio dr. Nenad pregledao. Sve su žene rekle da je on najnježniji prilikom pregleda. Poslije njega je došao dr. Puzić i ni on nije bio loš. Poslije njega je došao dr. Mašić. Ja sam se porodila kod Puzića pa ne znam kakav je Mašić kod takvih pregleda, ali sam čula od žena u sobi da je "mesar". Svaka je vrisnula bar jednom za vrijeme njegovih pregleda. Većina ih se složila da je Nenad tu najbolji. Eto, još jedno iskustvo. Pozdrav!

_____________________________

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 99
   RE: dr.Salko Mašić
18.4.2009 11:04:17   
Anoniman
okarice, isti slucaj , isti tim na porodu i bili su cista 5 user posted image

(odgovor članu Okarica)
  Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *