Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo i nas na ovoj temi...jeli smo jabuku i krusku 2 dana, pa onda sljive 2 dana...i evo vec 2 dana ne kaki? nije mi bas to normalno za nju koja je stalno kakila a i uzasno puno prdi i to toliko smrdi da je strasno...
Leona probaj u caj da joj stavis kasikicu ulja,nama je to pomoglo.
ulje je zakon,ja prvo nisam htjela da stavljam u caj jer me bilo strah ipak je moja beba tada imala samo 2 mjeseca.Medjutim vidjela sam koliko se pati i onda san poslusala tetku koja je na taj nacin rjesavala problem svojim bebama i onda je bio haos u pelenama .Jedva sam dijete oprala