|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1019 1020 [1021] 1022 1023   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
22.9.2011 10:22:00   
mala_sa
Pozz i od nas user posted image
Mi samo da damo podrsku malim bebicama da nam sto prije ozdrave, joj kod vas to nesto bas zavladalouser posted image user posted image
Lady i Amiboy- ja kad ih vidim ovako bolesne dodje mi da user posted image user posted image , duse male to njih toliko izmori.

Mersiha- joj draga sto tebe slomise ti zubi, meni su bogami ovdije lijepo popravljali sa anestezijom i to evo prije 2mj, znaci iako dojim.

HAHA- user posted image user posted image legendo sta ti sanjas user posted image user posted image

Mi odosmo u setnju da trazimo jaknicu i bodije koji nemaju ovaj glupi preklop na vratu, dijete mi haman goli kad je na stomaku user posted image user posted image

Cuvajte se i mame i bebice

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu amiboj)
Neposredna veza do poruke: 25501
22.9.2011 10:27:46   
vila_7
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: taurus

lady kakva je N jutros

evo kakva je....nikakva. ona se opet smije a vidite je na šta ličiuser posted image

user posted image

ajoj draga Lady al mene pogodi ova slika - mislim hB ozdravit ce , al bas mi se sazalilo

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 25502
22.9.2011 10:40:23   
Leena
Jutro, moje dame!

Helena, gdje je kafa?! Sram te bilo, naviknes nas, pa nam oduzmesuser posted image user posted image user posted image ! Boga mi, Eva pametna, nema boljeg nacina da ti pokaze da joj smeta sto ides na posao, nego da te tako tretira kao gosta, ko veli:"Dobro si se sjetila da dođeš"user posted image user posted image user posted image

Lady, a pile malo drago... Bas se napatilauser posted image

Iman, vidis da ogrlica valja, kazem ti ja... Prije ti je uvijek imala turu uz zubice, zar ne?

Mala_sa, taurus, user posted image hvala!

I ostalima veeeeeliki user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25503
22.9.2011 11:02:18   
dubravka01
Jutrić i od nas,

Mi jutros spavali do 9h, za ne povjerovati user posted image ja sat i po budna lezala pored njega i gledala ga..bas nam je bilo lijepo.

Iman, sto se tice zavjesa,ja u stanu sve paravane i zavjese poskidala jer je otkrio to ljuljanje, bas neki dan mm ulazi u kucu s posla i kaze, kuca nam isto ko ona iz doma za vješanje, a još ako mi se gazdarica najavi valja sve u trku vraćati user posted image
Cestitamo vam na zubićima, sad imate više jedan od nas.
Nismo primili MMR, 14.Nov aBd i ne znam šta bih ti rekla u vezi sa MMR - no comment!
Mersiha, mashAllah Anesa, jos malo pa prestici ce drugara user posted image

Amam i jos neko sunete bebače, želimo vam da s Bozijom pomoći sve prođe u najboljem redu i brzo.

Lady ljubi to pile malo i da sto prije vise prođe i to.

A što se koncerata tiče, meni gužva odavno smeta, od utakmice, koncerta,diskoteke, tacno da sad odem na neko takvo mjesto, od kad nisam bila, izbacili bi me zbog NE ponasanja user posted image

Ostali user posted image , javimo se opet

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 25504
22.9.2011 11:11:09   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Leena

Boga mi, Eva pametna, nema boljeg nacina da ti pokaze da joj smeta sto ides na posao, nego da te tako tretira kao gosta, ko veli:"Dobro si se sjetila da dođeš"user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas tako,ali zato se izmazimo i izbudalacemo kad dojemo svojoj kucici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 25505
22.9.2011 11:28:36   
entinte
Zene evo vracamo se od neuropedijatra... Vristat cu! Pisat cu kad stignemo, tipkam sa mob.

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25506
22.9.2011 11:29:29   
dubravka01
Moje dijete rijec mama povezuje sa hranom, pa tako, kad god hoće siku ili vode ili da sta strpa usta onda je mama, a oca zove svjesno, košulju kad mu vidi dok je ovaj na poslu pokazuje prstićem i zove.

Valjda ja s njim po cijele dane vec godinu dana pa mu dosadila user posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25507
22.9.2011 11:31:59   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: entinte

Zene evo vracamo se od neuropedijatra... Vristat cu! Pisat cu kad stignemo, tipkam sa mob.

Posto ja imam tonu iskustva sa neuropedijatrima zbog svog sina bas me zanima sta su ti rekli,evo jedan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 25508
22.9.2011 12:01:06   
palachinken

E misha mu, imate zagrljaj od nas

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 25509
22.9.2011 12:04:01   
vila_7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 25510
22.9.2011 12:11:37   
palachinken
Mi jutros dobili dvije vakcine, bas se izvristao, dusha mala. Zaspao je, ali svako malo je jecao i plakao u snu, valjda prozivljavao. Eno sad spava tvrdim snom. Valjda nece biti neke jake temperature.
Puse pljuse za bolesne bebe!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25511
22.9.2011 12:24:18   
ladyblue RR
palachinken, možeš mu dati malu kašičicu Paracetamola. čisto da ga ne boli na mjestima uboda a i uspavat će ga bolje.user posted image

mi smo ipak otišle do dr. N ima jaku prhladu. grlo se smirilo ali ćemo za svaki slućaj uraditi bris sutra ujutro. naravno, pošto je svijetla i ima plave oči, odmah je i konjuktivitis fasovala. dobili smo kapi za oči i da nastavimo sa kapima u nos i to je to. nadam se da će biti bolje.

i da, organizovala sam se....idem na koncert u subotuuser posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 25512
22.9.2011 12:35:42   
canim
Evo ja konacno sjela da popijem kafu pa rekoh da se malo javim.
Citala sam vas sinoc malo koliko sam mogla vidim svasta se nesto izdesavalo a najvise nahladjenih bebica....da nam brzo ozdrave ako Bog da.

Moja cura se cijelu noc budila i plakala, zadnjih mozda 20 tak dana po noci se budi milion puta i to pocne plakati i vristiti, nikad se nije tako budila nocu, od rodjenja kad bi htjela da doji samo bi se malo pocela okretati i kao poluglasno kenkati ali nikad kao sad da vristi user posted image ne znam sta joj je, mozda je zubici muce, bas nervozno spava, ja jutros ko slomljena, svaka kost me boli.

Lady bas mi zao N, nju bas odavno drzi ta prehlada

Entinte nadam se da je ovaj tvoj post samo uhitrena reakcija da nije nista toliko strasno user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 25513
22.9.2011 12:54:20   
Cickolini

Bojim se da vec znam sta ti je rekao ... ali hajd pisi cim stignes. Ne brini ima nas sa iskustvom. Sta god da je rjesit ce se brzo aBd...

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 25514
22.9.2011 12:57:05   
Cickolini
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Posto ja imam tonu iskustva sa neuropedijatrima zbog svog sina bas me zanima sta su ti rekli,evo jedan user posted image user posted image user posted image

Kakvo iskustvo imas ... mi hodamo takodjer po neuropedijatrima zbog dijagnoze Cerebralne paralize pa svako iskustvo nam dobro dodje...

Joooj sad sam se sjetila pisala si mi na temi... Sorry i hvala ti puuuno :)

< Poruku je uredio Cickolini -- 22.9.2011 12:58:07 >

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 25515
22.9.2011 12:57:45   
vila_7
entinte cim stignes pisi.....

Lady sad se nesto vracala citala svoje postove kad sam trudna bila,i naletim i na tvoje - kraljica si bila i ko trudnica! user posted image

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 25516
22.9.2011 12:59:55   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: helena_7

Lady sad se nesto vracala citala svoje postove kad sam trudna bila,i naletim i na tvoje - kraljica si bila i ko trudnica! user posted image

Meni dodje da isprintam svoje postove da ostavim kao uspomenu hehhe

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25517
22.9.2011 13:00:39   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: palachinken

Mi jutros dobili dvije vakcine, bas se izvristao, dusha mala. Zaspao je, ali svako malo je jecao i plakao u snu, valjda prozivljavao. Eno sad spava tvrdim snom. Valjda nece biti neke jake temperature.
Puse pljuse za bolesne bebe!

pazi na temperaturu zna biti kurva velika,ovo ti iz iskustva kazem
skidaj odmah,hitno ako se desi jer moze svasta biti od nje,uh nedo bog nikome!
A zdravim bebama nema puse,pljuse jel to palachinken?user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 25518
22.9.2011 13:04:41   
mersiha 77

Nadam se mila da nije nista strasno?user posted image user posted image user posted image
joj al vi mene nasikirateuser posted image

Cickolini divna si nemam rijeci,svaka ti cast zeno!user posted image user posted image
ali imamo isti namjestaj i cak i boju ako sam dobro skontala i materijaluser posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 25519
22.9.2011 13:05:47   
ladyblue RR

šta li sam baljezgala, majko mojauser posted image user posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25520
22.9.2011 13:06:41   
mersiha 77
Mersiha, mashAllah Anesa, jos malo pa prestici ce drugara user posted image
dubravka hvala dusouser posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 25521
22.9.2011 13:11:39   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Meni dodje da isprintam svoje postove da ostavim kao uspomenu hehhe

ja sam i isprintala - porođajnu priču , o odjenju i prvi dan s bebom - bas i meni i Evi za uspomenu! user posted image

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 25522
22.9.2011 13:12:15   
vila_7
Lady ma nisi bar onoliko sto sam ja procitala nista puno - standardno laprdanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nemoj se ljutiti moram se malo salitiuser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25523
22.9.2011 14:00:36   
Cickolini
Entinte gdje si zeno .. ? Bas si me nasikirala ...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25524
22.9.2011 14:01:21   
mala_sa
Mi samo da vam mahnemo, A evo pajki, a ja odoh praviti tortu mm za rodjendan. Stari mi muz user posted image user posted image ; odlucila sam se za ovu "Jaffa torta", nadam se da ce liciti na nesto user posted image user posted image

Entinte- misa mu nasikira ti mene ovom izjavom, nadam se da nije nista strasno user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1019 1020 [1021] 1022 1023   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1019 1020 [1021] 1022 1023   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Terenac
djidjibufon

Da li vas muz radi terenski posao?tipa u Sloveniji,Libiji,Srbiji...kako se nosite stime?

da (36%)

ne (64%)

Broj svih glasova: 87

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *