Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Pozdrav i od nas,evo da se malo javimo,nemam vremena nikako da pisem,uvijek me nesto prekine,pa odustanem... Malo sam citala sta ste pisale,vi ste bas aktivne.Ja sam prvo rodila sa 23,drugo sa 24,i ne mogu reci da necu vise imati djece,jer vjerovatno hocu,samo se nadam da to nece biti slijedece godine,jer kako sam krenula i ne pise mi se dobro Rimljankaa koja kolica si kupila,jer i ja trebam uzeti jos jedna a ne znam koja
MI smo uzeli ova Chicco,i ja sma zadovoljna. Nismo jos poceli izlaziti,ovaj vjetar nas zeza,pa ne znam kako ce se vani pokazati.
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
< Poruku je uredio Rimljankaa -- 14.3.2011 16:06:21 >
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
evo i nas poslije par dana imali smo goste i subotu i nedjelju, pa sam slomljena ali u subotu smo uspijeli malo prošetati po vilsonovom, E je cijelo vrijeme spaval, probudila se da jede i nastavila a spavala je i kad smo došli kući valjda od zraka vidim pričale ste o nosićima, mi naš čistimo sa babyvacom i prezadovoljna sam, zaista je izum za nobelove nagrade i sigurno joj nikad ne bih tako očistila nos da nije njega
rime daj sliku kolica mino javi se kad se smjestiš ostale i mame
Mamice24, citam ja vas pomalo, ali iskreno ne stizem. Kako je ovo lijepo vrijeme, nas dvije ti tutnjamo opasno. Ujutro kad Vegic spava, ja napravim rucak, a onda kad se probudi u setnju. Onda Vegic opet pajki, a ja cistim po kuci i u to nam i tajo dodje. Ne zalim se, dobro nam je
LJubimo vas sviju.
355KM su bila,cijena pravo super. Teska su 7kg. Bas onako lagana,to mi je bilo najbitnije. Sklapaju se kao kisobran,imaju zimsku navlaku,navlaku za kisu,dodatak za casu ili flasicu. Imaju 4 nivoa,i ovaj jastucic.
Cvrsta su pravo,stabilna,a lagana. Ma ja sam bas zadovoljna. I jos ovo iznad glavice bebine je kao neka zastita od infracrvenog zracenja
Ova nisu teska,7kg i nije nesto,pa ne mogu biti laksa da bi imala neku cvrstinu isl
Na slici mi izgledaju da su ista kao kod nas. Z atek rodjenu bebu su super i jeftino ste ih platili jer su prije par mjeseci bila 480km. Ja kazem malo su veca s obzirom da su kisobran i za nas, a za vas su odlicna, zato sam ti ih i preporucila. Kod nas su samo rozo-teget.
Mi smo danas zvali i narucili se za sunecenje pa u cetvrtak ode cuna
ode cuna,ode cuna
Neka je hairli,i da aBd prodje sve ok.
Neka ste to ranije odlucili. I mi smo Adnici zaklali kurban kad se rodila.
Oko mene su se sve muska djeca radjala,pa cu ti dati jedan savjet,ako vec ne znas. Kad mu recnu cunu,odreze se plasticna casa,ona za izlete,i onaj gornji dio,gdje se pije,stavi se na cunu,dakle poklopi se,pa preko pelena. Tako da pelena nedira tijelo,nevrjedja ga,a i brze zamladi...Sretnooo!!!
Hvala za kolica!!!!
Na slici mi izgledaju da su ista kao kod nas. Z atek rodjenu bebu su super i jeftino ste ih platili jer su prije par mjeseci bila 480km. Ja kazem malo su veca s obzirom da su kisobran i za nas, a za vas su odlicna, zato sam ti ih i preporucila. Kod nas su samo rozo-teget.
Mislim da su to ta! ja sma bas zadovoljna! A i cijena me zacudila,a i obradovala,hahaha
ode cuna,ode cuna
Oko mene su se sve muska djeca radjala,pa cu ti dati jedan savjet,ako vec ne znas. Kad mu recnu cunu,odreze se plasticna casa,ona za izlete,i onaj gornji dio,gdje se pije,stavi se na cunu,dakle poklopi se,pa preko pelena. Tako da pelena nedira tijelo,nevrjedja ga,a i brze zamladi...Sretnooo!!!
Hvala za kolica!!!!
ja to rime prvi put cujem ne smije se nista stavljati da se nedezinfikuje . Oni daju scim da mazes ili sta da radis. Sretno drugu malom. Al to sto si zaklala kurban to je jako fino ....
Rime, kolica su extra. Moram i ja pogledati neka lakša jer ova moja su samo izgledom super ali su teška do bola.
Ja se naradila po kući. Nađa malo nervozna ali ništa značajno. Nahranila sam je danas opet na kašiku. Skuhala joj krompir, pojela je sve do zadnje kašike. Ne znam ima li ona uopšte ikakav osjećaj ukusa? Ona jede šta god joj dam. Niti pravi face, niti pljuje, fino sjedi i jede...
Felix,to je to sto sam ja gledala kod 4 mame koje su radile tako. Nedira to cunu,tako da nce doci do infekcije,vec oko cune,jer je casa siroka,a pelena nece dodirivati ranu,nece se zaljepiti za ranu,sto je kasnije bolno djetetu.
A na cunu se stavi bivacin ili sa vec,a to je samo okolo.
Ove mame kazu da ih je to spasilo.
A to za kurban,ja volim da se ispostuju neki obicaji. Njoj na zdravlje i dug zivot,a i da se nahrane oni koji nemaju.
ode cuna,ode cuna
Hvala za kolica!!!!
Hvala draga svaki mi savjet treba pa udrite mrsko mi ici na temu ubit ce me moderatorke
Rime, kolica su extra. Moram i ja pogledati neka lakša jer ova moja su samo izgledom super ali su teška do bola.
Ja se naradila po kući. Nađa malo nervozna ali ništa značajno. Nahranila sam je danas opet na kašiku. Skuhala joj krompir, pojela je sve do zadnje kašike. Ne znam ima li ona uopšte ikakav osjećaj ukusa? Ona jede šta god joj dam. Niti pravi face, niti pljuje, fino sjedi i jede...
Ma bravo za drugaricu Nađu to ona odmah porciju papa