Leena
|
Evo i nas... I dalje imamo turu i kasljemo, ali je bar raspolozenje bolje , malo se igrala, malo plesala i evo sada spava, nadam se da ce biti bolje nego sinoc. Sinoc se budila bas cesto i jos je povracala Aida, i ja skinula naocale, a ne znam gdje sam ih ostavila, ni danas ih nigdje nema... Sto bi rekao jedan moj prijatelj: Problem niskih roditelja je sto kad sklone stvari iz dometa djece, sklonili su i iz svog dometa . Tako ja stavim daljinski na policu, pa poslije stajem na stolicu da ga dohvatim, ko zna gdje su zavrsile naocale... Sulty, ja danas u DM-u na Grbavici vidjela te zastite, ali ne vidjeh koliko kostaju... Provjeri, mozda su jeftinije. A znam da ih je prije bilo i u TL, ali nesto su nam opustosili TL, nemaju nista . za koracice, tako sve pocinje Samedi, i kod nas isto, samo nema proljev, nego naprotiv, jedva nekako kaki . A ne vjerujem da su zubici, imamo vec 6 i nikada se nije razboljela od njih... A depra-same here... MM u gipsu, Esma bolesna, po svu noc ne spavamo, po citav dan na poslu, kad se vratim i vidim rusvaj od kuce odmah bih kroz prozor... Ali, hajd, preguralo se i gore, samo da mi dijete ozdravi i bice sve ok Imi, da ti svaki koračić novu sreću donese! Odoh se odmoriti i ja dok ona spava, ko zna kakva nas noc ceka, a sutra opet posao... Ljubimo vas!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|