|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  529 530 [531] 532 533   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
11.5.2011 14:41:09   
vila_7
P.S. - npr.jučer spavala znaci od 7 navecer do pola 6 , ustane i sa mnom sprema mene za posao user posted image , vrati se sa MM u krevet u pola 7, spava do 9,budna do nekih 13 sati-spava do 15, i kad ja dodjem ne dam joj uvijek spavati (nekad joj se spava) nego se zaigram i jedva ostane budna do 7. Znaci dijete mi u prosjeku budno nekih 9-10 sati od 24huser posted image

P.S. Ne brojim sto doji noću jer spava i dok doji!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 13251
11.5.2011 14:42:10   
lejla80
Rose i Canim pasoš se može vaditi na dodatnih pet lokacija na području kantona i nebitno je kojoj opštini pripadaš. Mi smo prijavljeni u Novom Gradu a predali smo u Starom Gradu. To je ona poštica iznad Sebilja. Treba samo rodni list i lične karte roditelja. Jedno se potpisuje kad predaješ zahtjev a drugo kod podizanja. Svi se dižu u MUP-u. I da plaćaš tu u pošti. Detaljno o ovim lokacijama imate ovdje na forumu na temi o dječijim pasošima. Neko je postavio link.

2011.
2016.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 13252
11.5.2011 14:51:43   
lejla80
Čičkolini i Super Bebo i mi imamo isti problem sa licem. Baš se jučer malo više upalili obrazi pa mu ja tepam..mamin seljačić hehhehe I ja sam u početku brinula al više ne brinem jer vidim da to bebi ne smeta. Kod nas se najčešće upali zbog bljucanja ili slinjenja. Ja gledam da ga malo češće umijem i mažem ga niveom..

2011.
2016.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 13253
11.5.2011 14:52:40   
samedi
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

Drage moje hvala vam puno svima na lijepim zeljama. Mama je danas najsretnija iako jos nisam vidjela svoje malo pile. Ja jutros u 6 otisla na posao, vratila se kuci, a ona jos nije dosla od nane user posted image
Ja sam vam u totalnoj ludnici, pogotovo ovih dana zbog priprema oko rodjendana. Na poslu ce mi biti uzasno. Radim od 6, radim po 9 sati, a jos ce biti u 3 smjene. Neznam kako cu to sve postici s N. Zao mi je sto se toliko moram od nje razdvajati user posted image I sve to za platu od 300 KM.
Ali valjda cu nekako izdrzat godinu dok traje pripravnicki.
Ljubim puno sve mamice i bebice. Idem jos sta spremiti dok slavljenica, a i gosti nisu poceli stizati user posted image

Hej draga,pa cestitam ti,nisam znala da si se zaposlila user posted image user posted image user posted image a brzo ce procci godina,sve ces ti to Nejli nadoknaditi,bravo user posted image user posted image user posted image ljubi mi slavljenicu user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 13254
11.5.2011 14:55:43   
aya 05
Ma pravi se prepametan,ja ne ulazim u njegovu strucnost,ali znam da i medu njegovim kolegama vlada cudno misljenje o njemu.On narucuje djecu na neke kontrole koje nisu toliko potrebne.Ja svoju djecu njemu nikad nisam odvela i ne bih.Primarijus danas nije tesko postati u ovoj zemlji.
Opet,svako ima svoje misljenje.
Dr.Perva ti je super.Pricljiva,strucna i susretljiva zena.Prvo pregleda dijete,kaze ti svoje misljenje i slusa tvoja pitanja.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 13255
11.5.2011 15:01:39   
Super Beba
Ja sam se i danas uvjerila da moj mali definitivno ne voli biti u kući po cijeli dan...izludi me...takva ga je nervoza spucala, nikako da zaspe, gura svoju ruku, uši zvečke zeke, guzu Winnie the Pooh-a u usta, grebe se po licu, vrti glavom k'o ringišpil...a ja k'o fol uzela ručak da spremam, tj. supu, al ni to ne mogu koliko kenjka...samo da ga san savlada... 

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu aya 05)
Neposredna veza do poruke: 13256
11.5.2011 16:02:12   
rose
IZVORNA PORUKA: lejla80

Rose i Canim pasoš se može vaditi na dodatnih pet lokacija na području kantona i nebitno je kojoj opštini pripadaš. Mi smo prijavljeni u Novom Gradu a predali smo u Starom Gradu. To je ona poštica iznad Sebilja. Treba samo rodni list i lične karte roditelja. Jedno se potpisuje kad predaješ zahtjev a drugo kod podizanja. Svi se dižu u MUP-u. I da plaćaš tu u pošti. Detaljno o ovim lokacijama imate ovdje na forumu na temi o dječijim pasošima. Neko je postavio link.

e hvala ti puno na info user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 13257
11.5.2011 16:03:21   
rose
IZVORNA PORUKA: aya 05

Ma pravi se prepametan,ja ne ulazim u njegovu strucnost,ali znam da i medu njegovim kolegama vlada cudno misljenje o njemu.On narucuje djecu na neke kontrole koje nisu toliko potrebne.Ja svoju djecu njemu nikad nisam odvela i ne bih.Primarijus danas nije tesko postati u ovoj zemlji.
Opet,svako ima svoje misljenje.
Dr.Perva ti je super.Pricljiva,strucna i susretljiva zena.Prvo pregleda dijete,kaze ti svoje misljenje i slusa tvoja pitanja.

ok, hvala ti na info user posted image

(odgovor članu aya 05)
Neposredna veza do poruke: 13258
11.5.2011 16:25:50   
Sulty
Leena, odmah si mi ti pala na pamet. Znam da si jednom rekla nesto da se poprska vodom. zato sam ja bila krenula to da uradim, ali ona mi se vec sva pogubila.

Aisa, sto se tice razgovora za posao, prosao je mislim super. Ali nisam sigurna da im bas treba neko mog profila. Nisu ni oni user posted image . Uglavnom, oni ce malo razmisliti, pa ako im budem trebala javit ce mi se u mjesec dva. A ja cu do tad pokusavati i negdje drugo.

Vega je danas super, hvala svima na brizi. Samo ko sto Leena kaze, svaki plac, ja se nakostrijesim. Bile vani danas, pa i mene i nju ono sunce opilo. I ja zaspala bila poslijepodne malo s njom.

Nejlice, jedva cekam da te vidimo danas i izljubimo za rodjendan. Od srca ti zelimo da nam budes sretna i vesela skupa sa svojim roditeljima i da uvijek budes dobra djevojcica, kakva si bila i prilikom svog radjanja, a i sve do sada. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 13259
11.5.2011 20:04:11   
ladyblue RR
mi smo dobile vakcine. ponovo nije ni skontala da su je 2 puta boli. ona je moja legenda! smije se i gleda šta se dešava oko nje.
ja sam mislila da bi ovaj put moglo biti plača, jer je starija, međutim-ništa.
dala joj paracetamola poslije vakcina i sve super prošlo. spavala, igrala se i evo upravo sam je nahranila i stavila u krevetić.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 13260
11.5.2011 20:11:28   
rose
lutka mala dobra...ja od ove moje mogu ocekivati i dreku i malo placa od 10 sec...vidjet cemo aBd kad ozdravi user posted image

ova moja se jos uspavljuje, vidjet cemo kakva ce nam biti noc i hoce li je opet morati prespavati u ljulji...nadam se da je nece patit nosic i da ce fino pajkiti u svom kreveticu user posted image

< Poruku je uredio rose -- 11.5.2011 20:12:39 >

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 13261
11.5.2011 21:10:59   
esmina i bebina mam
Nejlici sretan rodendan user posted image user posted image
Sulty jao horora i ja sam panika zesca .......Vega user posted image
rose meni je prosli put pomogao caj od biejlog sljeza .....ljubi mi dragu Soraju
Iman draga sanjam sinoc rime dosla a vi sve znbate gdje je bila  aniko nece da  mi kaze uffff koja nocna mora user posted image user posted image user posted image sva sam se u goloj vodi probudila user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 13262
11.5.2011 21:20:04   
rose
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Nejlici sretan rodendan user posted image user posted image
Sulty jao horora i ja sam panika zesca .......Vega user posted image
rose meni je prosli put pomogao caj od biejlog sljeza .....ljubi mi dragu Soraju
Iman draga sanjam sinoc rime dosla a vi sve znbate gdje je bila  aniko nece da  mi kaze uffff koja nocna mora user posted image user posted image user posted image sva sam se u goloj vodi probudila user posted image user posted image user posted image user posted image

kako si pravila taj caj i kako se daje?

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 13263
11.5.2011 21:20:43   
rose
i Nejlici sretan 1 rodjendan user posted image ...citav dan sam tu off and on i sve nesto zaboravim user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 13264
11.5.2011 21:45:19   
NejraS
helloooo svim mamicama a posebno user posted image user posted image
Nejlici sretan rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image

imam jedno pitanjce, kada su vase bebice pocele da uzimaju stvari u ruke tipa zvecke, mede ili opcenito da dohvacaju stvari??

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 13265
   [Obrisana poruka]
11.5.2011 21:49:33   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu esmina i bebina mam)
  Neposredna veza do poruke: 13266
11.5.2011 21:57:28   
ElRa
hello nejra

i mene isto zanima kad pocnu same uzimati u ruke
moj mali uzme kad mu ja dadnem zvecku zagrabi je onako sa 2,3 prsta par sekundi drzi i ispusti je
prije par dana mi se poceo da smije bas naglas do sad je samo gu-gu i smjesio se

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 13267
11.5.2011 22:01:56   
NejraS
ELra a koliko je ono tvojoj bebici? i moj isto tako uzme sa 2-3 prsta i pusti, a i moj se poceo smijati i guguce uveliko i pusta one tonove i glasove veselja

(odgovor članu ElRa)
Neposredna veza do poruke: 13268
11.5.2011 22:03:24   
ElRa
cini mi se da je stariji ili mladzi 2 dana od tvoje bebice ako sam dobro procitala
moj je rodzen 20.2

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 13269
11.5.2011 22:08:10   
NejraS
aha sjetila sam se heheheh mladji je tvoj 6 dana...eh sad ne znam kada bi trebali poceti uzimati stvari...cekam svaki dan nece li sta uzeti :):))

(odgovor članu ElRa)
Neposredna veza do poruke: 13270
11.5.2011 22:12:33   
ElRa

i ja tako svaki dan iscekujem kad ce nesto novo uraditi
poceo mi se okretati na stomak dam ga na pod stavim na ledza i tako malo po malo od skora je poceo da se prevrce na stomak, nisam mogla vjerovati kad se prvi put okreno user posted image

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 13271
11.5.2011 22:21:16   
NejraS
ja svog stavim na stomak i zabacuje da se prevrne na stomak ali jos se nije prevrnuo hehehe, mozda zato sto je bembeli ima 7200 prije desrtak dana je toliko imao eheheh

(odgovor članu ElRa)
Neposredna veza do poruke: 13272
11.5.2011 22:21:27   
ladyblue RR
sačekajte malouser posted image . tek sa 3 mjeseca počinju malo duže da drže pažnju i da se počinju po malo igrati sa igračkama. važno je to da uzimaju sa prstima po malo. bebe u suštni dok ne napune 3 mjeseca veze nemaju a tek sa 6 mjeseci postaju one smiješne bebe koje vrište kada se smiju, zanimaju se za igračke itd.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu ElRa)
Neposredna veza do poruke: 13273
11.5.2011 22:24:34   
ema_28
Evo ziva sam user posted image , selili smo se u veci stan pa jedno vrijeme nisam imala internet.

Princeza je dobro, malo su je poceli zubi svrbiti pa zna biti i nervozna ali i dalje po noci super spava. Vidim tvoj "maleni" nije bas maleni user posted image . Ova moja je bas sitna za njega, ima oko 6 i po, 7 kg samo ali ona super jede. Jesi li ti svom ista davala osim mlijeka?? Lari se svidja sve sto je do sada probala pa me to bas raduje.

Pocinjem raditi kad joj bude 6 mjeseci, i to sam jedva postigla i jezim se od povratka user posted image . Laru ce cuvati malo tata, malo nane pa cemo vidjeti kako ce se snaci user posted image .

Kako je Ahmed?? Je li mu prosao onaj bronhitis? Do koje ste boce dosli?? Mi jos nismo otisli na trecu a trebali bi ovih dana.

07.01.2011 curica :-*
23.02.2013 djecak :-*

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 13274
11.5.2011 22:25:11   
rose
moja je s mozda 3 mjeseca krenula udarati igracke na ljulji a uskoro ih i hvatati rukom...sinoc sam prvi put primjetila da pokusava da dohvati daljinski koji drzim u ruci user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 13275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  529 530 [531] 532 533   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  529 530 [531] 532 533   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Rodjendan
aida.

Da li biste otisli na rodjendan nekome ko vas nije licno pozvao, nego je rekao drugom prijatelju da kaze i vama da dodjete?

Da (35%)

Ne (60%)

Komentar...? (5%)

Broj svih glasova: 110

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *