|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  618 619 [620] 621 622   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
12.6.2011 13:17:46   
idacha
user posted image user posted image user posted image user posted image jasta je....
jos malko aBd...
ljubni princezicu svoju puuuuuuuuuuuuuuno...

odoh da dovrsim peglanje bebi stvari..
moj imran samo sto je izasao iz tih stvarcica, cini mi se...
uh...

kiss za sveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 15476
12.6.2011 14:04:14   
esmina i bebina mam
idacha aBd eto tebe na temu .......zelim ti brz i lagan porod i da sto prije dodete kuci svojoj user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 15477
12.6.2011 16:13:17   
Leena
E, moja Idacha, kako se ja tebi divim... Prosle godine smo zajedno odbrojavale i porodile se isti dan, a ti ove opet odbrojavasuser posted image . Boga mi, da rijesim svoje zdravstvene probleme i eto i mene u pohode noveuser posted image
Ali bas tako, kad mi se pocne bacati i kreveljiti sto nije sve po njenom, hoce mi nesto biti. Nekad poslusa, a nekad nema bas nikako nacina da doprem do nje, nisam uopste pametna kako da se postavim.... A je li ljubomoran Imi na drugu djecu? Sta mislis kako ce bracu primiti? Esma jedino to nije, nije nikako ljubomorna na mene, na tatu malo. Meni cak ponekad natrpa ruke svojim bebama i pokazuje mi kako da ih mazim. A i kad je na tatu ljubomorna ako uzme neko dijete, sve sto treba uraditi je uzeti i nju u isto vrijeme i mir... A joooooooooooooj! Evo je utrljava cokoladu u kauc! odoh

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 15478
12.6.2011 17:46:47   
Cickolini
Drage moje evo i mi da vam mahnemo ... hodali cijeli dan. Dosao nam kum (to je najbolji drug od mog muza inace holandjanin) bio na putu oko svijeta sa djevojkom 8 mjeseci pa dosao jucer. Hodali s njim cijeli dan i evo sad u kucu usli. D sve prespavala hehehe Evo sad vrijeme za papanje pa odoh da je nahranim :)

Esmina hvala puuuno na savjetima .... sretan rodjendan nasoj Esmici i jos puuuno ljepsih da doceka sa svojim roditeljima i bracom user posted image user posted image user posted image

HAHA znaci vi se kupali ... bas lijepo i mi cemo sutra hehe I ja se iskreno nadam da D nije bronhitis, ali vidjet cemo uskoro. Idemo u utroak kod doktora jer je ovdje praznik sutra pa ne mozemo.

Lejla hvala sto pitas ... D je dobro, ali jos uvijek hropti ponekad i sa djoj je kao malo nos procurio Kako ste nam vas dvoje ???

Jelena kako nam je Ana??? Bas mi je zao sto se tako pati dusa draga ... izdrzi kako znas i umijes, znam da ti je tesko.

< Poruku je uredio Cickolini -- 12.6.2011 17:47:10 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 15479
12.6.2011 20:32:27   
Super Beba
Dobro večer žene drage...
Mi nenadano zaglavismo na vikendici sad za vikend, a još nam danas došli gosti poslijepodne, pa se MM i ja razbacali po kući i bacili na brzinsko čiščenje i "face lifting" :)
Draga Jelena - nadam se da je Ana bolje i da će je aBd što prije popustiti te upale i bolovi! Puno pusa za brzo ozdravljenje!
Esmina - dragoj Esmi želim sve najbolje za rođendan, puno zdravlja i veselja i da je u životu samo sreća prati i da je okružena sa samo finom i dobrim ljudima!
Idacha - usitnilo :) Sretno i sve naj!
HAHA - blago vam se, nek ste vala uživali...hB ne bi kiše :))
Cickolini - i da D. što prije ozdravi, puno pusa za Holandiju, odnosno Nizozemsku da budem preciznija :)))
Lady - kako prođe matura :)
Rose - ja bez balkona u stanu, a tako bi mi dobro došao kad trebam malog uspavati...u zadnje vrijeme ga tako srklet hvata kad treba da spava, valjda ova sparina..a vani ljepota - sad na vikendici uživao...nisam ni čula ni vidjela kad bi zaspao...
I svim ostalim mamicama i bebicama puno pozdrava!

< Poruku je uredio Super Beba -- 12.6.2011 20:34:08 >

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 15480
12.6.2011 20:44:07   
lejla80
Evo i nas..danas vazda bili u hodnji..Mali pregledao cijeli dan,heheh nedaj Bože da šta propusti..Okupala ga i jedva dočekao da zaspiuser posted image ..

Idacha sretno draga, da što lakše prođeš na porodu i da se što prije vratiš na ovu temu...bila si nas malo zapostavilauser posted image

Jelena, vama se baš ne da sa tim upalicama. Baš mi je zao curice a i tebe. Mogu zamislit kako se patite...Nadam se da će brzo proći.

Cickolini, drago mi je da je D bolje...proći će i to hroptanje aBd user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 15481
12.6.2011 21:16:48   
esmina i bebina mam
rose hajde vidi jel ono krenulo iz Podlugova  user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 15482
12.6.2011 21:19:10   
rose
jwa atiglo je...sad cu ti smanjiti pa ti saljem nazad

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 15483
12.6.2011 21:25:27   
rose
evo poslala sam

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 15484
12.6.2011 21:32:16   
ladyblue RR
super bebo, matura prođe ok. mislila sam da će biti više euforičan ali nije. on je inače dijete koje ne pokazuje pretjerano emocije ali kada je uzbuđen onda se vidi na njemu, priča, ne zaustavlja. oko mature ništa...

mi smo cijeli dan bile u kući. mrsko mi bilo ići vani. tek sam je izvela oko 7, šetale sat vremena, kupanje i spavanje. sutra odoh ginekologu da malo vidim kakvo je stanje. hoću i spiralu da stavim pa da vidim s njim.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 15485
12.6.2011 21:35:26   
sherpa
Unaprijed se izvinjavam sto upadam sa temom Jaslica - ali mi hitno treba info, kontakt tel. ukoliko znate neke na podrucju opstine Novi grad ... cula sam sve naj za Djeciji grad, vrtic Nemo (ali nemam kontakt) ...

Unaprijed zahvaljujem

"Ništa mi neće ovaj dan pokvarit'''''''''''''''', nikakvi crnjaci ni ružne stvari..."

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 15486
12.6.2011 21:40:39   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: sherpa

Unaprijed se izvinjavam sto upadam sa temom Jaslica - ali mi hitno treba info, kontakt tel. ukoliko znate neke na podrucju opstine Novi grad ... cula sam sve naj za Djeciji grad, vrtic Nemo (ali nemam kontakt) ...

Unaprijed zahvaljujem

sve inforamcije ceš dobiti u Dječijem gradu tamo i prijavljuješ dijete za bilo koji vrtić iz općine Novi grad. upis je upravo u toku,do 15.6. (i ja sam neki dan predala zahtjev). nazovi ih na 469-591

< Poruku je uredio ladyblue -- 12.6.2011 21:42:21 >

(odgovor članu sherpa)
Neposredna veza do poruke: 15487
12.6.2011 21:43:52   
sherpa
hvala mnogo

"Ništa mi neće ovaj dan pokvarit'''''''''''''''', nikakvi crnjaci ni ružne stvari..."

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 15488
12.6.2011 21:50:45   
HAHA
Dobro veče.Esmi sve najbolje za rođendan što se poželjeti može,a ponajprije da u sljedećoj i svakoj narednoj što manje posjećuje ljekare user posted image user posted image user posted image .Jelena valjda će Ani biti bolje od tih injekcija,znam da ti je teško da je gledaš tako,pogotovo u tvom stanju,budi jaka mila,proći će i ovouser posted image .Veliki pozdrav za sve ostale.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

Neposredna veza do poruke: 15489
12.6.2011 21:55:24   
HAHA
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: sherpa

Unaprijed zahvaljujem
lady vrtić Nemo je privatni ,tako da ovi nemaju info.za njega,ali sherpa imaš njihovu str.na internetu,pa pogledaj.

sve inforamcije ceš dobiti u Dječijem gradu tamo i prijavljuješ dijete za bilo koji vrtić iz općine Novi grad. upis je upravo u toku,do 15.6. (i ja sam neki dan predala zahtjev). nazovi ih na 469-591

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

Neposredna veza do poruke: 15490
12.6.2011 22:09:41   
sherpa
Tanx, ali stranice od Nemo ne radi... ocito vec dugo, neko je spomenuo da se i vrtic izgleda gasi...

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 15491
12.6.2011 22:15:07   
ladyblue RR
ja sam se raspitivala za te jaslice na sve strane i na kraju se ipak odlučila za ove državne. doduše, ove su mi 100 metara od kuće a na putu prema poslu. ove privatne mi nisu nikako blizu a ne da mi se ujutro po onim gužvama ustajati ranije da bih dijete odvezla do jaslica.

(odgovor članu sherpa)
Neposredna veza do poruke: 15492
12.6.2011 22:53:18   
Rimljankaa
Vece i od nas!

Dragoj Esmici sretan rodjendan!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da je ziva i zdrava jos puno godina....

Mi imali goste,pa cijeli dna oko kuhanja i gostiju. Na kraju smo uspjeli do pionirske otici i prosetati...

Cickolini,nadam se da kod D nije bronhitis,i da je smao lazna uzbuna. Svakako neka ljekar pogleda. Poljubi nam je...

Jelena,mogu zamisliti kako si se prepala. Ako Bog da da Ana sto prije ozdravi. A ti,iako je tesko,pokusaj se malo manje stresati,zbog te bebice u stomi... Poljupci svo troma...

Lady,neka si i sa maturom zavrsila jedna obaveza manje...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 15493
   [Obrisana poruka]
13.6.2011 1:56:21   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Rimljankaa)
  Neposredna veza do poruke: 15494
   [Obrisana poruka]
13.6.2011 1:58:05   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15495
13.6.2011 7:14:01   
Sulty
Jutro svima,
Vegic bolje spavala user posted image . Budila se, ali nije nesto previse. Ne znam ni koliko puta, jer ja to vise ne brojim, ali vidim da sam jutros naspavana user posted image .
Iman, drago mi je da si nam se javila. Za osip ne znam. Znas li od cega je. Moja Vega se zna osuti po ledjima, ali to je bas ono od znoja i od stolice u autu. Ja je sad samo tusiram, rijetko kad je namazem nekom kremom, jer mislim da se i od toga znoji.
Jelena, ne daj nam se. Mogu misliti kako ti je. LJubi nam hrabru Anicu i zelimo vam da ona sto prije ozdravi i da vise nikad ne dobije tu bezobraznu upalu uha.
Ladyblue, mislim da si donjela super odluku za drzavni vrtic. Moji sestrici su isli u drzavni vrtic i super im je bilo.
Esmice, sretan rodjendanko user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo vega mi poce barkati po tastaturi, pa moram ici. Javit cu se opet poslije.

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 15496
13.6.2011 7:39:05   
Super Beba
Samo da zaželim dobro jutro...mali budan u 16, već od 6h....baš se sve pobrkalo...nije bitno u koliko će sati navečer zaspati, ali njemu su oči k''o fildžani u 6h..nije mi baš po ćejfu :)) sad sam ga stavila na podnu igraonu dok se MM ne probudi, pa ću onda s njim popiti jutarnju kaficu (ne pamtim kad smo je popili radnim danom hehe)..i onda moram da sastavim spisak današnjih obaveza...idemo na more u sub, pa moram hiljadu i jednu stvar obaviti..uh..
rose - sretan mali rođendankooo! Da nam je S. zdrava i sretna i da sluša svoju mamu i tatu! user posted image user posted image user posted image Još malo pa eto njoj i velikog rođendana..
Jelena - kako je Anči danas?
Esmina - kako prođe slavlje? Kako je drug Salko?

< Poruku je uredio Super Beba -- 13.6.2011 7:40:38 >

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 15497
13.6.2011 7:48:31   
vila_7
dobro jutro i od mene!

Super beba.....joj blago tebi...bas ti se more priblizilo,ja vec uzbudjena a tek cu za mjesec i 7 dana (odbrojavamuser posted image ). I moja se nadigla u pola 5-inace ustajemo u 5 i 20,al ne znam st ajoj jutros bi,i bas sjela u brljezgauser posted image

Esmici sretna rodjendan da uvijek bude zdrava,vesela i lijepa! user posted image Kako prodje slavlje?

Iman...ma bona mi svaki dan pomislimo na tebe ne zbog tebe kao tebe nego kako uzivate user posted image ! salim se jauser posted image

Jelena...mogu misliti kako si se prepala...pisi kako je danas boca prosla?user posted image

ostale user posted image user posted image user posted image user posted image

Koje su vama kreme za osip po guzi pomogle? Ja koristila onu Nivea sa cinkom,i taman skoro proslo,kad sam ima i iznad pise osip user posted image . A ne vodi mi se dr. jer ima uno bolesne djece pa da ne cekamo u cekaoni.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 15498
13.6.2011 7:50:07   
vila_7
cickolini...kako je danas bebica?

lady kad se vracas na posao?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 15499
13.6.2011 8:07:30   
taurus
jutrouser posted image

nije nas bilo od četvrtka, je li ko pitao za nasuser posted image
u petak sam bila na simpozijumu, sve dobro prošlo, zadovoljna sam
E je cijeli dan bila kod svekrve, a R kod mame i slušali su obojeuser posted image

vikend kao i obično smo proveli u prirodi-na vikendici

vidim da nam je Ana bolesnauser posted image
kako je danasuser posted image

čestitamo sve propuštene male rođendaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

svim mamama i bebama user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 15500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  618 619 [620] 621 622   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  618 619 [620] 621 622   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

temperament
marny

kojem tipu temperamenta vi pripadate?

sangvinik (69%)

flegmatik (4%)

melankolik (14%)

kolerik (13%)

Broj svih glasova: 78

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *