Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
aha znaci dogovorila si,ja mislila da ti nije odgovorio! Hajde vjerovatno ce ti opet isto dati,ali drugacije je kad si sigurna da je i strucno lice pregledalo-mozda ti da neki jaci lijek.Sretno i javi!
A joj bas mi vas je zao ali budi oprezna sa tim ja imam ruzno iskustvo,kad je moja Esma imala 13 mj bili smo na moru i ona je tada pokupila neki virus.Pocela je povracati i odbijati jelo samo je dojila no unatoc tome doslo je do dehidracije(mada smo je vodili dr i davali joj Orosol i ono HIPP cudo na bazi mrkve) i da pila je Reglan:vratile smo se dirktno za bolnicu gdje smo lezale 7 dana radi dehidracije u meduvremenu je dobila proljev ali i odgovarajucu njgu. Moj savjet ti je kako znas i umijes daji joj tekucinu i nesto za obnavljanje crijevne flore.Banane i stapice da jede i rizinu sluz da pije.
Dajem joj Hipp ORS, Linex baby, uvela sam joj i Humanu HN. ne čini mi je dehidrirana. jezik joj je normalne boje i koža joj se ne lijepi kada je povučem ali ko sam ja pa da pametujem. zato je i vodim da vide. davala sam joj i supu da joj unesem elektrolite. i bananu je jela danima. mislim da sam poduzela sve što je bilo od mene. kada su nam jedinice rasle isto je bilo belaja. proljev 5 dana i kašasta stolica 5 dana ali su one obje izbile isti dan. sada je izbila jedna a druga nikako da probije.
Esmina...pravac na FB da vidis rođendan i da me pohvalis za tortu! Iman ... i kod dzeni je beba spavala sa 1 budjenjem kolik ose sjecam.Kod mene ista prica ko i ranije... jos plus probudi se nekako kenjkajuci i pomalo placuci zivcano . Mislim da joj rastu i druge dvije cetvorke posto su desne (gor. i donja) vec narasle
Lady ne bez razloga,nemas se sta stiditi nego ponosi se stim,ljubi N i puno srece kod Dr e sad pomozite mi ja zaboravila kako to izgleda Anes cijeli dan kenjka,jeci,slabo doji samo onako pomalo i to je to,place,a nikad nije suze pustio e sada jeste bas suzice lije pa sada vi iskusne i ma sve mamice jesuli to nama zubici? pokusala sam samo blago da mu dodirnem donje desni odmah je poceo plakati,sad je malo zaspao pa dokle ce vidjecemo pomagajte,smori me vise sa jecanjem i pacem nego sto trazi da sam stalno uz njega
mino rekla je cickolini da ce danas u stnjicu jer samo tako nemisli o tome pa ti opet kako hoces nesmijem vise nista pricati jer me odmah krivo svatite
Dajem joj Hipp ORS, Linex baby, uvela sam joj i Humanu HN. ne čini mi je dehidrirana. jezik joj je normalne boje i koža joj se ne lijepi kada je povučem ali ko sam ja pa da pametujem. zato je i vodim da vide. davala sam joj i supu da joj unesem elektrolite. i bananu je jela danima. mislim da sam poduzela sve što je bilo od mene. kada su nam jedinice rasle isto je bilo belaja. proljev 5 dana i kašasta stolica 5 dana ali su one obje izbile isti dan. sada je izbila jedna a druga nikako da probije.
Vjeruj da se ja i sad znam preispitivati kako mi se to desilo jer sam je na vrijeme vodila dr. A ako je tako bilo i sa prvim zubicima sigurno je do toga djeca znaju jako oslabiti u tom periodu ma joj bas mi je zao pile malo
Lady ne bez razloga,nemas se sta stiditi nego ponosi se stim,ljubi N i puno srece kod Dr e sad pomozite mi ja zaboravila kako to izgleda Anes cijeli dan kenjka,jeci,slabo doji samo onako pomalo i to je to,place,a nikad nije suze pustio e sada jeste bas suzice lije pa sada vi iskusne i ma sve mamice jesuli to nama zubici? pokusala sam samo blago da mu dodirnem donje desni odmah je poceo plakati,sad je malo zaspao pa dokle ce vidjecemo pomagajte,smori me vise sa jecanjem i pacem nego sto trazi da sam stalno uz njega
ma no sikiriki koliko sam upratila njemu je drugi mjesec, bebe u tom periodu najvise traze blizinu majke amogu biti i grcici mogu biti i kolike.A moze biti ako si ti nervozna da i beby bude pa se malo opusti
Mersiha....A dva dana prije izbijanja nije dao pipnut desne..nervoze vise manje je bilo ali kad je drugi krenuo po tome sam znala..
A ovo za komentar i neshvatanje...ma daaaaj..pa nismo djeca...ja sma smao rekla sta mi je malo zasmetalo ali ok,necu vise...sto puta sam ponovila sta shvatam a sta mislim da radis pogresno..i to sam rekla tek kad si pitala..nemoj sad zezat...