|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  917 918 [919] 920 921   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
31.8.2011 12:49:04   
canim
Lady sretan rodjendanko vejikoj bebari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vrijeme leti i leti
Medi Basum Sagolsun

Da vas pitam jeli vi imate onu igraonu za bebu ? Jeli hoce bebe u nju user posted image ja kontala da idem danas da je kupim, sad je stavljam na krevet u dnevnom pa je svu okruzim jastucima pa mi uvijek haus, kontam u toj igraoni cu bar biti rahat i ja i ona, sta vi mislite ? Gdje bih to mogla kupiti ovdje u Sa ?

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 22951
31.8.2011 12:49:46   
bebacha
Aisa potpuno te razumije.Alen je bio uzasno nervozan na moru,kad smo se vratili ja ugleda tri nova zuba.sad ima 12 a ocekujemo i trojkeuser posted image user posted image
bas ga zubi muce uzas

a Ajla je pala sa stepenica kad je imala 19 mjeseciuser posted image user posted image user posted image user posted image isto tako ko tvoj djecak.to je bio neopisiv uzas.sreca ije joj nista bilo,ni modrice

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 22952
   [Obrisana poruka]
31.8.2011 12:55:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 22953
31.8.2011 12:57:16   
vila_7
za one koje znaju FATIMICU09 (a i one koje je ne znaju)...otvorena je tema za pomoc njenoj maloj kcerkici pa eto da odete zapisati broj ziro racuna, pa uplatiti koliko god ste u mogucnosti! 

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 22954
31.8.2011 12:59:04   
bebacha
A Iman nisamni znala da ocekujete bebicu.pa cestitam.divno je biti strina.i ja sam duplauser posted image
helena ja nemogu sebi doci od kako sam vidjela tu temuuser posted image user posted image user posted image user posted image jer znam cjelu njenu pricu o prvoj trudnoci i sve u vezi togauser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22955
31.8.2011 13:03:34   
vila_7
ma znam i ja i za prvu , i drugu , i sad vidi sta bi nakon i trece! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma zena je prozivjela ono najgore, i jos prozivljava i ako nista bar joj nekako mozemo pomoci....I grozno mi je sto je nakon toliko vremena svi trazimo i opet susrecemo pod ovakvim okolnostima!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 22956
31.8.2011 13:04:14   
m.i.n.a.
Iman cestitam...znam da si odrojavala dane skoro pa ko jetrva:))

Helena dem vidjeti,a vec si me nasekirala ...

I da vas jos priupitam...jel vas bole jajnici...mene nikad nisu hvala Bogu ili nisma obracala paznju..na zadnjem pregledu doktor veli kao par dana poslije ovulacije mozes ocekivat da te stomak boli kao to je znak da se cisti i da je neki protok uredan jer ako ostane unutra mogu ocekivat cistu.i uvijek imam neki iscjedak,manje ili vise ali vazda sam ko cesma koja kapa...ima li stagod na svoju ruku da smije primjjeniti,bas mi nekako bezveze ovako.

Aisa,nek svo zlo bude u malo placa a bebac bud dobro i sto prije zaboravi..

< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 31.8.2011 13:06:37 >

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 22957
31.8.2011 13:05:45   
bebacha
znaci ovo je treca.e ja onda neznam za prvu.znam samo za mrtvorodenu bebu i sve u vezu togauser posted image user posted image neka joj Allah pomogne

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 22958
   [Obrisana poruka]
31.8.2011 13:06:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 22959
31.8.2011 13:08:25   
bebacha
Iman et to podsticaj za drugu trudnocuuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 22960
   [Obrisana poruka]
31.8.2011 13:09:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 22961
31.8.2011 13:11:34   
vila_7
IZVORNA PORUKA: bebacha

znaci ovo je treca.e ja onda neznam za prvu.znam samo za mrtvorodenu bebu i sve u vezu togauser posted image user posted image neka joj Allah pomogne

prva je ta beba-Fatimica , druga je bila biohemijska trudnoća,i sad eto treća trudnoca-beba bolesna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ma žena....ma evo na poslu sam a oci pune suza,....ne mozemo ni zamisliti kako je njoj.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 22962
31.8.2011 13:24:08   
vila_7
Mino ma to ti je sve normalno pogotovo ako je dr.rekao. Mene nekad bole , nekad ne - obavezno me bole ako pazim kad su plodni dani - valjda vise osluskujem tijelo. A i iscjedak - kako kod koje zene,i ja ga imam-kolicina zavisi od dana u ciklusu,ali kod mene nije uopce puno.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22963
31.8.2011 14:15:03   
Almaa
cestitamo rodjendane, zubice, ma svaki osmijeh cestitamo user posted image
helena, znam fatimicu, uh bas sam se rastuzila radi njeuser posted image user posted image user posted image i bebeuser posted image user posted image , molim te gdje se moze vidjeti z.r.

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22964
31.8.2011 14:18:59   
vila_7
http://www.ringeraja.ba/forum/fatimica09---pomoc-za-njenu-iman/m_1029948/mpage_1/tm.htm#1030176

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 22965
31.8.2011 14:31:19   
Leena
Drage moje,

Ja samo kratko da se javim, da cestitam Bajram svima koji slave!

Iman, cestitamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bas mi je drago i da je tako brzo proslo i da su dobro oboje, hvala Bogu! Kako je Amrica? Veseli li se?:)

Strasna je ta prica o bolesnoj bebi i svim tim trudnocama prije... Bas ruzne vijesti i samo za plakatiuser posted image user posted image user posted image

Ne stignem sada citati sve propusteno, pa moze li mi ko dati novosti ukratko? Jesi Cickolini dali potvrdu za lijecenje u Zg?

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22966
31.8.2011 14:33:32   
vila_7
nisu jos..bili su u osiguranju al ona nije optimisticna da ce joj to platiti,a danas ima zakazano kod fizijatrice neke pa cekamo vijesti.user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 22967
31.8.2011 15:00:25   
rose
IZVORNA PORUKA: helena_7

za one koje znaju FATIMICU09 (a i one koje je ne znaju)...otvorena je tema za pomoc njenoj maloj kcerkici pa eto da odete zapisati broj ziro racuna, pa uplatiti koliko god ste u mogucnosti! 

o Boze dragi...ja se odavno pitam sta je s tom zenom i da li uspjela ostati trudna nakon prve tragedije koja joj se desila...sad bolesno dijete user posted image  jel to pomoc maloj Iman?

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22968
31.8.2011 15:01:56   
rose
IZVORNA PORUKA: helena_7

ma znam i ja i za prvu , i drugu , i sad vidi sta bi nakon i trece! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma zena je prozivjela ono najgore, i jos prozivljava i ako nista bar joj nekako mozemo pomoci....I grozno mi je sto je nakon toliko vremena svi trazimo i opet susrecemo pod ovakvim okolnostima!

zar je ovo treca?

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22969
31.8.2011 15:04:49   
rose
evo iscitah sve...neki dan sam se prikljucila grupi a ne znadoh da je to beba nase fatimice user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 22970
31.8.2011 15:33:00   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Aiša

Nađa, sretan mali rođendan user posted image user posted image user posted image

Šta je onaj Hip ors, i gdje se kupuje?

hvala na čestitkama.

ORS je sok od mrkve, rižine sluzi i elektrolita. ako ima proljev, obavezno ga kupi. imaš ga u Mercatoru i DM-ovima, sigurno.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 22971
31.8.2011 15:39:37   
ladyblue RR
e jest mi žao Fatimice i njene male Imanuser posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 22972
   [Obrisana poruka]
31.8.2011 17:11:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 22973
31.8.2011 17:12:02   
mala_sa
Joj bas mi nesto tesko kako procitah za malu Iman user posted image user posted image
Citala sam i za te dogadjaje prije, pa stvarno teska je ljudska sudbina user posted image user posted image

Zene jel ko od vas probao ovu uplatu preko PayPala, meni banka sad zatvorena, a bih da uplatim, pa me zanima kako to funkcionise?

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 22974
31.8.2011 17:27:32   
Daja_sa
Drage mamice...jeli neko od vas imao iskustva sa malim bijelim bubuljicama ispod pazuha i po preponama kod bebeuser posted image maloprije kad sam je presvlacila primjetim i nimalo mi se ne svidja izgled istih...kao one bijele akne kod odraslih osoba...socne da ih covjek istisne odmah...naravno nisam nista dirala vec nazvala pedijatricu i rekla mi da dodjem sutra da se uzme brisuser posted image
ma naprosto mi je pozlilo odmah...
nadam se odgovoru mamica koje su imale nesto slicno...
user posted image

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 22975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  917 918 [919] 920 921   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  917 918 [919] 920 921   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

"udaljavanje" od muža
taurus

da li ste vi i vaš muž "udaljili" nakon dolaska bebe

da (61%)

ne (39%)

Broj svih glasova: 102

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *