Suzana
|
Proud mom, Naravno da nema razlike ako kuci ostavljas jednu ili dvije bebe, bol ce biti ista, ali izdrzacemo. Radim u OK firmi i plata mi je pristojna za nase uslove. Vise od pola plate ce ici na sve ovo sto si pomenula, a imam srece za garderobicu, od kada su se rodili nisam im nista kupila, jer nam svekrva iz USA salje li salje. Ogroman trosak bi to bio, hvala svekrvi do neba, djecaci obuceni da ne mogu bolje, a sve free of charge. Brinemo se sta i kako kad se svekrva vrati hehe. Ja sada placam zenu koja mi pomogne oko njih kad treba (jer se ja trudnim da im se maksimalno posvetim i da sve ja oko njih ) i radi mi po kuci i kuha, jer sam ja s njima po cijeli dan i oko kuce ne mogu nista stici - moglo bi se mozda sa dobrom organizacijom, ali bih padala s nogu, a samim tim bila nervozna, a djeci sam potrebna vesela i smirena, sto sada jesam. I ovako nekada crknuta budem navece... E sad.... Kad bih ostavila posao, ne bih mogla placati ovu tetu, oni s vremenom aBd ce biti sve aktivniji i aktivniji, a tek kad pocne hodanje... Opet sama s njima.... Tako da ocigledno mi treba ovaj ostatak od plate koji ostane, sta ja znam... Cujemo se onda uskoro da se tjesimo...
|