|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Tržište Bosne i Hercegovine je bogatije za novi kozmetički brand za njegu tijela – „I love...“."I love..." i Ringeraja Vam želi sretan 8.mart!
Ključne riječi:

image
/11


Prirodni sastojci, mirisi i boje koji se ne testiraju na životinjama, prepoznatljiv logo i „Made in UK“ (proizvedeno u Velikoj Britaniji) su samo od nekih karakteristika proizvoda koji ovaj brand čini jedinstvenim i drugačijim.

Nakon dugogodišnjih istraživanja, 2008. godine na tržištu se pojavljuje novi brand za njegu tijela. Osnivači James Brown i Mike Basso, mladi stručnjaci iz Velike Britanije su željeli ponuditi kupcima nešto potpuno novo i nikad viđeno do sada. Osnovna misija I love... Cosmetics Ltd. je učiniti ljude sretnim.
“Mirisi su naša strast i cilj nam je stvoriti slasne proizvode koji evociraju osjećaj sreće. Želimo da se povežemo sa svakodnevnicom naših kupaca kroz dizajniranje zabavnih, funkcionalnih i mirisnih proizvoda koji evociraju uspomene osvježenja i uživanja. Cilj nam je učiniti ljude sretnim!” riječi su James Browna, osnivača i kreativnog direktora.
Sjedište ove globalne kompanije je Trafford Park, Manchester, Velika Britanija.
Svi proizvodi se razvijaju, kreiraju, osmišljavaju i proizvode u Velikoj Britaniji te distribuiraju direktno iz skladišta u Manchesteru. Za vrlo kratak vremenski period I love... postaje svjetski poznat i prepoznatljiv brand koji godišnje ostvari prodaju £ 5miliona.
u 2011. godini samo u Velikoj Britaniji prodano je više od 1,2 miliona gel/krema za tuširanje, što je dokaz da su kupci prepoznali kvalitet.
Superdrug, Morrison u Velikoj Britaniji, Paradigm u Kanadi, Duane Reade, Walmart, CDMA u USA, Cosmax u Australiji, Unicare su samo od nekih lanaca širom svijeta gdje se može pronaći cjelokupan range I love proizvoda.
Douglas je do nedavno zadržavao ekskluzivna prava za I love na području Europe, a sa expanizijom na ostala tržišta brand ulazi i na tržište Bosne i Hercegovine.
Svaka od 7 mirisnih linija obuhvata gel/kremu za tuširanje, piling za tijelo, hranjivi puter za tijelo, hranjivi losion za tijelo i hranjivu kremu za ruke.
Svakom proizvodu se poklanja posebna pažnja, koriste se prirodne boje i mirisi voća poput limuna, manga, limete, jagoda, malina i drugih. Uz svaku liniju dolaze i kreativni veseli slogani koji mame osmijeh na licu. Pakiranje gel/kreme za tuširanje i hranjivog putera za tijelo je inspirisano retro pakiranjem sladoleda.

I love... strawberries & milkshake (jagode i milkshake)
„Zaljubi se ponovo; Ima nešto posebno u mojoj super glatkoj gustoj kremastoj aromi ujedinjenoj sa svježim jagodama... što tvoja čula čini ushićenim da te trnci prođu!“

I love... mango & papaya (mango i papaja)
„Voćni fantastico. Osjeti iskrice moje tropske arome sočnog manga spojene sa slatkom papajom koje tvoja čula čini egzotično ushićenim; vjerujte mi, nikada niste ni pomislili da voće može biti tako ukusno!“

http://www.dodaj.rs/f/H/jm/uq7Z7Ex/i-love-raspberryblackber.jpg

 

 

 

I love... raspberry & blackberry (maline i kupine)
„Super sočna i prepuna života; Ukusna aroma svježe iscjeđenih malina i sočnih kupina se stapaju u sezacionalan miris. Osjećaš li ushićenje? Želiš da budem razlog tvog ushićenja svaki dan?“

 

 

 

 

I love... coconut & cream (kokos i šlag)
„Pobjegni u raj; Egzotična eksplozija tropskog koktela slatkog kokosa i baršunaste arome šlaga odvest će te na idiličnu, samo tvoju, plažu!“

http://www.dodaj.rs/f/3d/I/11kFmXLI/i-love-lemonslimes.jpg 

 

 

 

I love... lemons & limes (limun i limeta)
„Boom, tras, krc! Osjetiš li uzbuđenje dok se moji iskričavi akordi poletnog svježeg limuna spajaju sa nestašnom limetom? Da, sada su tvoja čula revitalizirana i „baterije“ napunjene! Tri, četiri, sad...“

 


 

 

 

 

I love... blueberry & smoothie (borovnica i shake)
„Trif, traf, truf! Prigrli se eksplodirajućom slatkom aromom sočnih borovnica i gustog jogurta! Neka zabava počne!“

I love... vanilla & ice cream (vanilija i sladoled)
„Osjetiš li uzbuđenje u zraku? To sam ja - senzacionalna kremasta aroma sladoleda sa neodoljivom slatkastom vanilijom! Pokušaj poželjeti samo jednu kuglu...“

Ni jedan sastojak i proizvod se ne testira na životinjama. Zapravo, od 1998. godine ni jedan proizvod u Velikoj Britaniji nije testiran na životinjama zahvaljujući donesenim zakonima o zaštiti životinja. Za proizvodnju I love proizvoda koriste se također prirodni sastojaci kao što su med, matična mliječ, pčelinji vosak i sl. koji ne štete životinjama.
Osvježavajući mirisi, svijetle boje, prirodni sastojci i zabavno prepoznatljivo pakiranje u kombinaciji sa pristupačnom cijenom su zasigurno savršen mix za uspijeh.


Dozvolite svim vašim čulima da uživaju.

 

***

 

http://www.dodaj.rs/f/w/JT/2Ppzkke8/1/i-love-body-lotions.jpg 

8 Ringerajinih članica koje nam nabroje bar 3 I love proizvoda dobice poklon losion za tjelo I love

 

"I love..." i Ringeraja.ba Vam želi sretan 8.mart 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ojačajte mozak uz sedam dobrih navika
Ovo vrijedi za većinu organa, ali za mozak je posebno važno - što ga više koristite to će bolje raditi.
2
Vježbajte u skladu sa horoskopom
Svaki horoskopski znak "upravlja" određenim dijelom tijela.
2
Tri namirnice koje zamjenjuju četkicu za zube
Zube trebamo prati nakon svakog jela, to smo naučili još kao djeca kada su nas i roditelji i stomatolozi učili da ih mor...
2
10 stvari koje možda niste znali o zubima
Donosimo vam 10 stvari koje možda niste znali o zubima. Odrasle osobe u prosjeku imaju 28 do 32 zuba, ovisno o tome jesu...
2






Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *