|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Napiši iskustvo i CortinaT krema stiže na tvoju adresu!

Uredništvo Ringeraja.ba, 1.2.2016
Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj oboljelih kod nas i u svjetu.Taj porast je posljedica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama....

image
/11



Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju CortinaT krema, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa CortinaT-om.

Želimo da čujemo vaše utiske, šta je to što vam se dopada kod CortinaT-a, na koji način je pomogao vama i/ili članovima vaše porodice, jer vaša iskustva pomažu da CortinaT bude još bolji, radom na unepređenju kvaliteta. Upravo to i jeste Pharmalife misija - da CortinaT pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.

Pisanjem svog iskustva ( i objavom fotografije ukoliko želite) konkurišete za Cortinat krem (mesečno 3 korisnika na Ringeraji osvajaju Cortinat).

Na kraju svakog meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Vitamedic i direktor Ringeraja.ba) odabraće tri pobjednika kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumjeva da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Vitamedic/Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt.

Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila vjerodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Vitamedic/Lifemedic.

Tokom trajanja kampanje, dobitnici se ne mogu ponavljati.

 

 


 


Podjeli svoje iskustvo i osvoji CortinaT krem!!!


 



 


Šta je ekcem?


Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj oboljelih kod nas i u svijetu. Taj porast je posljedica sve većeg zagađenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, deterdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma.

Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suhoća kože.

 

Ekcem–dermatitis pogađa kako dječiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis)


 http://www4.slikomat.com/13/0229/599-cortin.jpg


Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida) 
Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM  EMPOLI, je proizvela prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem - brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo,svrab i suhoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno njeguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma.

 

Za djecu od rođenja (0 mjeseci ) i za odrasle.

 


Efikasnost CORTINAT kreme se zasniva na udruženom djelovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin


 



CORTINAT krema se preporučuje za tegobe :

 

1.Crvenilo, svrab, suhoća, ispucalost kože lica i tjela

 

2.Ekcema - dermatitisa: Atopijskog, Kontaktnog, Seborejičnog

 

3.Ojeda i Osipa

 

4.Alergija na sunce                                                                   

 

5.Eritema nastalih ubodom insekata  

 

6.Urtikarije(koprivnjača)


 

CORTINAT krema 75 ml :

 

Za djecu od rođenja (0 mjeseci) i za odrasle !




CORTINAT krem TROSTRUKO DEJSTVO


1. Intenzivno smanjuje  crvenilo, svrab i suhoću, kod ispucale i nadražene kože.

2. Štiti od ponovne pojave simptoma.

 

3. Vraća koži neophodnu vlažnost i elastičnost.

 

http://www4.slikomat.com/13/0201/vac-preuzm.jpg




UVOZNIK LIFEMEDIC DOO,Beograd, info tel 011/26-23679   

www.lifemedic.co.rs


 

 

Radujemo se unaprijed vašim iskustvima, porukama, sugestijama i očekujemo pitanja vezano za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema, na koja vam i dalje odgovara dr. Mirjana Mišić.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
16
Ovih 9 stvari je mami HITNO potrebno nakon...
Šta je to hitno potrebno majci nakon porođaja da bi mogla mirno da se posveti novorođenoj bebi? Proverite to u članku!
13
Depresija nakon porođaja
O blažim i težim oblicima depresije nakon porođaja...
4
Zdravo kretanje dojenčeta
Ne preporučuje se stavljanje djeteta u hodalice, pogotovo ne u one kojima pod dotiče samo vrhovima prstiju. Hodalice mog...
2






Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *