|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

PROSPAN - NASTAO IZ LJUBAVI RODITELJA PREMA DJETETU

Uredništvo Ringeraja.ba, 22.11.2022
Kada vaši najmlađi kašlju, želite lijek koji djeluje. Svjetski broj 1 prirodni lijek u terapiji kašlja - PROSPAN.

image
/11


Kada vaši najmlađi kašlju, želite lijek koji djeluje. Zato već dvadeset godina u Bosni i Hercegovini a više od sedamdeset u cijelom svijetu iskusni roditelji znaju da Prospan – djeluje! Svjetski broj jedan prirodni lijek u terapiji kašlja s razlogom je postao prijatelj svake porodice i stanovnik kućnih apoteka. Dugogodišnja tradicija lijeka Prospan dokaz su njegove kvalitete, djelotvornosti i sigurnosti primjene čak i kod beba od prvog dana života!

 

Suhi kašalj je iscrpljujući i nadražajni kojeg treba smiriti dok je kod produktivnog kašlja potrebna pomoć pri iskašljavanju nakupljenog sekreta u disajnim putevima. Budući da je teško odrediti vrstu kašlja, te da se kašalj tokom bolesti često mijenja, važno je odabrati proizvod kojim možete djelovati kod obje vrste kašlja.

 

Prospan ima klinički dokazano četverostruko djelovanje u terapiji obje vrste kašlja. Razrjeđuje nakupljeni sekret i omogućava lakše iskašljavanje; opušta glatke mišiće bronhija čime se omogućava lakše disanje i izbacivanje sekreta, djeluje protuupalno te u konačnici smiruje kašalj. Jedini je lijek koji istovremeno djeluje na razrjeđivanje i iskašljavanje šlajma i širi bronhije te na taj način olakšava disanje. Četverostruka snaga bršljana, njemački kvalitet u kombinaciji sa brojnim kliničkim ispitivanjima u formuli koju vole djeca i odrasli!

 

Kao dio posebnosti lijeka Prospan je i priča o njegovom nastanku. Jedan od potomaka osnivača kompanije, Karl Engelhard, noćima je slušao kašalj svoje kćerke Glorie. U istraživanju je saznao da djeca iz jedne pokrajine u Francuskoj koja su pila mlijeko iz zdjela napravljenih od bršljana manje pate od kašlja. To ga je potaklo da istražuje ljekovitost biljke bršljan i pripravi njegov ekstrakt kao lijek za kašalj. Ubrzo se rodio lijek koji ne samo da je umirio kašalj njegove kćerke nego postao lijek izbora i farmaceuta ali i roditelja širom svijeta.

 

Zbog toga slobodno možemo reći – Prospan, dokaz da roditeljska ljubav liječi!

 

 

 

https://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/d19ce7026c9a9fa750e8c9b7ce14d29d.jpg

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zašto se moje dijete i dalje budi noću?
Kao i bebe, mnoga mala djeca ne spavaju cijelu noć, i to je sasvim normalno. Mala djeca žude za vezom i dodirom da bi se...
4
OSAFLAT® za kolike - nježna pomoć za naše ...
Za grčeve i nadutost dojenčeta, bolove u trbuhu… Nekog od Vas čeka i poklon paket Viennapharm proizvoda. Učestvujte!
3
Zdravo kretanje dojenčeta
Ne preporučuje se stavljanje djeteta u hodalice, pogotovo ne u one kojima pod dotiče samo vrhovima prstiju. Hodalice mog...
2
Masaža bebe i malo starijeg djeteta
Masaža je odličan način uspostavljanja i učvršćivanja veze sa djetetom, jer je svakom djetetu dodir neophodno potreban z...
2






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *