|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

ČLANCI

ZANIMLJIVOSTI

Naučite kako rezati luk bez suza

Autor: DEPO portal | 9.6.2013
image

Ako vas sama pomisao na rezanje luka rasplače, obrišite suze i pročitajte nekoliko savjeta kako da izbjegnete suze

OZNAKE:

ZANIMLJIVOSTI

Luk u svemu pomaže!

Autor: DEPO portal | 9.6.2013
image

Luk obožavamo u mnogim jelima i zato ga vjerojatno uvijek imate kod kuće pa probajte neke ideje druge ideje osim kuhanja i riješite neke probleme

GLAVNA JELA

Sogan dolma

Autor: Uredništvo Ringeraja.ba | 7.6.2013

Ringerajin kuvar: Hanady RR

OZNAKE:

ISHRANA OD (4)-6 M DO 12 M

Bundeva sa piletinom

Autor: Uredništvo Ringeraja.ba | 7.6.2013

Ringerajin kuvar: Radich

OZNAKE:

GLAVNA JELA

Punjeni patlidžan

Autor: Uredništvo Ringeraja.ba | 5.6.2013

Ringerajin kuvar: Amela2208

UMACI I PRILOZI

Riža na japanski način

Autor: Uredništvo Ringeraja.ba | 2.4.2012

Ringerajin kuvar: Teacher75

SALATE

Grčka salata

Autor: Uredništvo Ringeraja.ba | 27.3.2012

Ringerajin kuvar: Amela V.

GLAVNA JELA

Orada s povrćem

Autor: Uredništvo Ringeraja.ba | 21.3.2012

Ringerajin kuvar: Lejla Ka

SUPE I ČORBE

Krompir čorba

Autor: Uredništvo Ringeraja.ba | 17.3.2012

Ringerajin kuhar: Mya_81 RR

UMACI I PRILOZI

Umak od paradajza

Autor: Uredništvo Ringeraja.ba | 16.2.2012

Uvjek ukusan umak za tjesteninu

OZNAKE:
STRANA 1 OD 2




Anketa

Vrtić.
Admin

Koji vrtić pohađa vaše dijete?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *