tekja
|
drage moje, cao...moja kuca je ovih dana kao zeljeznicka stanica..dolaze , odlaze ...V. je tako sretan kada je guzva, a mala od brata je izjavila: Joj kako bih ja voljela da smo uvijek ovako svi zajedno i da zajedno jedemo, spavamo i igramo se (ovo je mozda jedina pozitivna stvar zivota u zajednici: kad je bal - djeca uzivaju...mama mi nedostaje vec...uh kad ce Bajram ...i da, dobila sam najljepsi kompliment ikada...A. mi je rekla: Tetka, ti si najsmjesnija tetka na svijetu, s tobom se samo smijem Tajra je l' ustala R. kako je sada? Mala, bili ste mi preko puta zgrade, a niste se javili ...drugi put od dr. pravac meni na kafu Bebacha, mila, nadam se da ces se brzo oporaviti...dobro je da ti je muzic tu Bambi, bas sam se bila nasekirala, a necu mami da kazem nista, znas kakve su mame, pomislila bi da mi je nesto poremetila, pa bi se jos i ona rastuzila, a ja jedva docekala da mi dodje ... Jelena, meni su lavovi najdrazi ...oni su mi bili najbolji prijatelji kroz zivot, a lavica je i tetkina princeza ... Koki, Amani, Mala86, mama2009, Lady, nedostajale ste mi sve ovih dana ...hajmo kafu, hajmo kafu