pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: tekja Vece... Ja veceras prvi put vodila V. na sisanje...dijete se ni pomaklo nije ...kaze ciko, gledaj dolje, V. gleda tene, gledaj gore, V. gleda osvjetljenje ...jadan MM kad mu pocnem nabijati na nos...njemu vazda poslije sisanja, treba par dana oporavka od navodne vriske, cike, skakanja, bjezanja i sl. ja ovo neću nikad dočekati..od posljednjeg šišanja imamo svi traumu, tako da opet puštamo kosu do narednog ljeta aBd kad ste već kod , OT i ja sam u istoj situaciji i jučer sam imala svoj blam..obukla ja cici skiny farmerke, pucaju na meni, gori hala , ja sva wow u svojoj glavi natakla se na štikle, izbacila dupe i krenula do bbi u konzum na pauzu da nešto kupim. i tako ja sva u nebu, prošla kroz centar, garant mi dupe u takvim farmerkama nije ostalo nezapaženo i kada sam se vraćala u liftu se ogledam kad iz džepa meni kraljici viri ROZI uložak ...ma nema, bas sam bila cici čitate li vi vašoj djeci priče? zanimaju li ih'' ovaj moj je sav u tom fazonu, čak moramo da glumimo lutkarsko pozoprište od svih plišanih igračaka meda, cuka, majmuna i drugih čudnih likova..on se tako sav uživi dok mm mijenja glasove i bude malo medo koji jede sve živo iz slikovnice koja sadrži sve poznate namirnice, pa se jadan medo prejede i mora da podrigne i kaze pardon, a R crče od šege..ali da vi vidite Rafiju facu kada tako prica sa svojim drugarima..on se baš nekako jezivo uživi u sve to..aha, da, sada je u fazonu pepeljuge samo ne znam koliko razumije sta je maćeha i kraljević i bal, ali je primjetio teglu džema na stolu u kuhinji kod pepeljuge i cipelicu koju i on pokušava iz slikovnice da obuče i naljuti se kada vidi da je to nemoguće
< Poruku je uredio pocahontas -- 14.9.2011 9:01:47 >