InLove
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 IZVORNA PORUKA: Lady26 Lana dosla od moje mame, brat je donio kaze hoce mami i hoce mami pa je donio...sve ok, ja je presvlacim, lezi i samo se dreknu aj mama, jedva joj stavih pelenu (ne da), obucem jedan dio pidzame a ona u plac...frcaju suze, nemoj me mama?! Pa ja pricam vidi prljava ti majica, obucemo ovu sa medom...i obuce je, napravila joj mlijeko, nece i opet u plac, naslonila se na mene i malo se smirila, pitam jel je sta boli kaze nije... Zaspala mi je bez icega , ma ni mlijeko.... Nista mi nije jasno.... Eh evo da se citiram, sad me mama zove, kaze bile njih dvije u parku juce, sve super, dosle kuci, moj brat spavao u sobi, naravno u mraku, i Lana udje u sobu i kako se on trznuo iz sna tako se ona prepala... Kaze nije htjela nista, ni da se igra, ni da jede, samo joj sjedila u krilu i govorila cace mama dodje...pitala je mama hoce li da je vodi meni a ona rekla nece dodje mama ode... Jedva joj obukla tene i brat mi je donio...kaze mislila hoce li me zvati i prekontala se pa nije....rekoh sto me nisi zvala, trebala je... Eto to joj je bilo....zato ona mene nije pustala ma sec da je odvojim od sebe, jedva joj obukla pidzamu.... Ej dusa mila.. Niko ne zna utjesit kao mama! Ljubi nam curuuu