Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
eh ja gledala veceras neki prilog i uglavnom bio ovaj čika organizator kaze da se nada da ce Balasevic prihvatiti prijedlog za BiH turneju i da ce mnogi koji veceras nisu moci pogledati film u svom gradu
iman taj konjuktivits bi mogao biti reakcija na vakcinu,neznam koliko dana je prošlo kako ste je primili?kad je maleni od moje jetrve primio tu vakcinu dali mu kutiju da ga zabave i on je donio kući i ja baš pročitala nuspojave i zizmeđu ostalog je bio i konjuktivitis,kako god bilo nadam se da će vam brzo proći,puse curici
I dalje smo na salami,hrenovkama dok mu i to ne dosadi
Samo moj momak psuje i skonto je sta je cuna...ja se tusiram neki dan,on uso u kupatilo i vice:mama cuna i redovno psuje:ebemu tati majku.....i tako...spuzva sve upija Neznam jeli se Vama desavalo kad ga zovete on kaze:ha??? ja sma prvo mislila da ne cuje,ali izgleda da mu je to neka uzrecica....bas ruzno zvuci Jelo draga zao mi je sto se opet mucite Kad idete u vrtic
salmy moj ne psuje al zna udariti hoce opsovat u tom momentu znaci kad bas cuje, jednom mm opsovao bem ti trunje anel ce odma za njim bem ti tuje al zaboravi brzo. Za cunu kad skidam pempu jednom se cuna bila digla, ja cu oooo anel jest ti se cuna digla i sad kad mu pempu presvlacim prvo sta radi zaviruje u gace i vice ooo didi mama diga se cuna toji goje -digla se cuna stoji gore i smije se.....
dadada bona zekim te nego evo Nuna nudi neki izlazak i smjestaj jos javno,pa valjda nece slagati
Ma kako cu slagati, niste vi meni svako. A evo imam i svjedoke. Nego ti rece nakon silnih svadbi ces se javiti. Pa ja evo cekam. Kreni ujutrno odmah sto se mene tice.
Bananice bujrum i ti w.pooh proizvodimo li ovoliko piva? Kreveta ima, dostave rade do kasno ma ljepota.
dadada bona zekim te nego evo Nuna nudi neki izlazak i smjestaj jos javno,pa valjda nece slagati
Ma kako cu slagati, niste vi meni svako. A evo imam i svjedoke. Nego ti rece nakon silnih svadbi ces se javiti. Pa ja evo cekam. Kreni ujutrno odmah sto se mene tice.
Bananice bujrum i ti w.pooh proizvodimo li ovoliko piva? Kreveta ima, dostave rade do kasno ma ljepota.