Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Noa mi nazalost imamo iskustva s tim.jos nam se nije desilo da navece odemo na hitnu jer ja njoj kod kuce ukljucim inhalacije.al osim ovog sto ti Lady naborajala pokusaj je sputavat u govoru.Ajli cim se smiri,prestane pricat,pocne je hvat san kasalj se punooo smanji i lakse kasje i dise.kod laringitisa je to glavno,odmor glasni zica
noa, samo veliku serpu kamilice skuhaj i ostavi da u sobi gdje je Krofnica isparava, mokri peskiri su zakon...ako ne bude kasljala, a promuklost se nastavi, mozda jednu - dvije inhalacije da primi...V. je par puta u nasem proslom stanu imao laringitis bez kaslja, jer nam je bilo pretoplo (podno + cijevi ) i rjesavala bi ga samo jedna inhalacija...
Lady, skuhaj neki caj - kad bi imala neku domacu mjesavinu...stavi tople suhe obloge na stomak..prijat ce ti...
V. u 16h dobio temp. cekala sam do 38,8 i dala ibuprofen...sad spava...a citav dan k'o zmaj, zaspa i probudi se sa temp.
Noa mi nazalost imamo iskustva s tim.jos nam se nije desilo da navece odemo na hitnu jer ja njoj kod kuce ukljucim inhalacije.al osim ovog sto ti Lady naborajala pokusaj je sputavat u govoru.Ajli cim se smiri,prestane pricat,pocne je hvat san kasalj se punooo smanji i lakse kasje i dise.kod laringitisa je to glavno,odmor glasni zica
ok ona šuti samo kad joj je cucla u ustima odo je sad odvesti u wc mi se inhaliramo nad bideom ja pustim vrelu vodu a ona onda ispuhuje nos i pari se
bemti bolesti vise lady a da probas sa reglanom... oj Dado Dado vala bas sta je sa tobom a moja djeca jedu sve i ja sve kuham...tacnije nemogu da nakuham ko termiti i pastete i hrenovke,salame,puru ,jaja,evrokreme i sve sto im se nadje pri ruci....neki dan Sejo zgrabio u trznom hrenovke dok sam se okrenula dijete zagrizlo sreca na vrijeme sam vidjela. kolaci su im omiljeni. nijedan ne prenoci ... corbe su im zakon ,"travica" i sva zdrava hrana a moje dijete ima hemoglobin 13 ja svoju krv ne smijem ni da izvadim Boga pitaj kakva bi bila. i taaaaako....
Reci masallah i hvala Bogu.... Ja bih sve dala da moja Lana sjedne i ko dijete se najede, ne znam ni kako to izgleda ...sve je po 10ak zalogaja i to je to...oduvijek... Samo neka pucaju.... KAko su njih dvojica, kako si ti? Za sta je reglan?
Moram vam napisati dijalog izmedju moje dvogodisnjakinje i mene:
Ja: Dodji da te poljubim? R: Zasto? Ja: Zato sto te volim! R: A zasto me volis? Ja: Zato sto si ti moja kcerka! R: A zasto sam ja tvoja kcerka? Ja: Zato sto sam te rodila! R: A zasto si me rodila? Ja: ...Zato sto te volim!
R: To si mi vec rekla!
Ja:
Nisam ja nikad pila nikakve tablete...mislim za zeludac i to...ovo mi je reakcija na krompir i kolac...100%....nisam dugo jela... Sad citam glavobolja i suha usta simptomi dehidracije , ni tableta mi nije pomogla...sad mi mm napravio serpu caja i kaze, kad bi prenocila na solji, ima da ga popijes One mene terorise
noa - ne bih rekla da je kod vas laringitis u pitanju, nesto mi je vjerovatnije da je promuklost dosla sa prehladom i da ce tako i prestati,nista strasno
zadnji put kad sam bila prehladjena ujedno i promukoh, uhh nista me nije vise nerviralo od toga, hocu nesto da ispricam, a nikako ,da izludis, bas sam bila ocajna, ja inace sutim samo dok spavam
noa - ne bih rekla da je kod vas laringitis u pitanju, nesto mi je vjerovatnije da je promuklost dosla sa prehladom i da ce tako i prestati,nista strasno
zadnji put kad sam bila prehladjena ujedno i promukoh, uhh nista me nije vise nerviralo od toga, hocu nesto da ispricam, a nikako ,da izludis, bas sam bila ocajna, ja inace sutim samo dok spavam