Amani12
|
Drage moje,prvo,da vam cestitamo Novu godinu,sve najljepse od srca a najvise zdravlja. Sretan Bozic svima koji slave. Nadam se da ste nam svi dobro,da ima sto manje bolesne djecice,nema sanse da vas iscitam,pa ako moze rezime ,bila bih mnogo zahvalna. Kod nas je konacno od jucer krenulo nabolje hB. Slomljeni smo totalno. Cetiri dana temperatura nikad nije spala .od 38,5- 41. Moj djecak je to jako tesko podnosio,bunilo,buncanje,gledanje u jednu tacku. U hitnoj i na pedijatriji nam kazu : jedino sto vam mi mozemo pomoci je da zajedno s vama skidamo turu. Zamislite dvogodisnjaka koji cetiri dana nikako ne ustane iz kreveta,strasno Dijagnoza pad imuniteta koji nam je ionako los,jaka upala grla,'gadan' laringitis,rast petica i upaljene desni i na sve to pogorsanje AD-a. Sve simptome smo prosli:visoka tura,potpuna promuklost,jak kasalj,proljev,povracanje,smrcanje,svrbez,gubitak apetita. U jednom momentu sve troje smo plakali... Elem,nadam se da je ovo iza nas,bilo je bas iscrpljujuce i nevjerovatno stresno. Jedva cekam da moje Sunce ponovno bude veseo i razigran djecak. Uh,ja vam referat napisah... Hvala mojim drugaricama za sms poruke,poruke na fb i pp,divne ste i sretna sam jer vas imam. Ljubimo vas mnogo sve redom male i velike