Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje zanima me vasa misljenja u vezi ljubljena djece u usta...
Naime ostala sam zgrozena kad sam prije par hefti vidjela d amajka (nasa zena porijeklom crna gora) svoju bebu ljubi u usta. Eh sad u vecini zemalja to je normalno ..kod nas u Bosni apsulutno nije..jer se zna ko se ljubi u usta (samo parteneri)
Kakva su vasa misljenja
< Poruku je uredio Hanady RR -- 14.2.2013 13:39:25 >
mene moj sin nekada cmokne u usta. mislim da je to zato sto je njemu svejedno je li to obraz, moja ruka, usta... to je kratki poljubac i necu da mu zabranjujem jer ne zelim da mu skrecem paznju na to. proci ce ga. to nikako nije kao ljubljenje partnera
< Poruku je uredio Hanady RR -- 14.2.2013 13:46:43 >
evo da se slozim sa Almom_27 konacno i mene curica od dvije godine nekad poljubi kratko u usta, mislim da ne potrefi nekad obraz... to je ok, djeca su jos mala... ja bih svoju curicu, njenu glavicu, rukice, nozice ljubila 24h
< Poruku je uredio Hanady RR -- 14.2.2013 13:46:30 >
Naime ostala sam zgrozena kad sam prije par hefti vidjela d amajka (nasa zena porijeklom crna gora) svoju bebu ljubi u usta.
i mene moja kći često poljubi u usta, u vrtiću se ibrete al šta nas briga mi to iz dragosti, nosić, kosicu, obrasčiće pa ustašca vjerovatno ne valja, al ne mogu si pomoći
< Poruku je uredio Hanady RR -- 14.2.2013 13:47:10 >
Naime ostala sam zgrozena kad sam prije par hefti vidjela d amajka (nasa zena porijeklom crna gora) svoju bebu ljubi u usta.
i mene moja kći često poljubi u usta, u vrtiću se ibrete al šta nas briga mi to iz dragosti, nosić, kosicu, obrasčiće pa ustašca vjerovatno ne valja, al ne mogu si pomoći
isto ovako... vazno je da sam to samo ja i niko vise...zdrava sam i mogu to... iskreno ne razmisljam da li valja i ne valja
< Poruku je uredio Hanady RR -- 14.2.2013 13:47:26 >
Ja sam dosta mama u posljednje vrijeme vidjela da se tako poljube s djecicom, ne znam jeli moda ili sta ali ja sam staromodna po tom pitanju i kod mene nema toga, zna se gdje se mama ljubi.
< Poruku je uredio Hanady RR -- 14.2.2013 13:47:42 >
mene moj sin nekada cmokne u usta. mislim da je to zato sto je njemu svejedno je li to obraz, moja ruka, usta... to je kratki poljubac i necu da mu zabranjujem jer ne zelim da mu skrecem paznju na to. proci ce ga. to nikako nije kao ljubljenje partnera
potpisujem sve receno.
Sjecam se kad sam bila mala, ja bila kod jedne komsinice u avliji, igrale se mi nesto i njen otac dosao s posla, pozdravio se i poljubio tu cerku u usta i otisao u kucu, ja sam ostala sokirana
Meni se to ne svidja,hajde i nekako da majka poljubi svoje dijete,ali skoro sam vidjela kod poznanika kako nena i tetka ljube dijete u usta.Eh to nikako ne bih mogla podnijeti.
Ni ja nisam za to. Mada se meni nekad omakne kad moj mali vrti glavom, ja krenem u obraz a on se okrene A vidjela sam par puta kako jedna mama obavezno kad dodje po curicu u skolu cmokne je u usta. Nije znaci mala curica, bila je prvi razred. Meni se to ne svidja.
Ja svoju curicu od 18 mjeseci ljubim u usta i javno i između cetiri zida.Ljubi je i mm.To je moja beba to su moje usne.Drugima ne dozvoljavam, mada je i tetka nekad coki.Nije mi to nista strasno. Zdravi smo, hvala Bogu. I totalno mi je neshavatljivo da to neki ljudi ne rade, ja ne mogu odoliti
ma da se razumijemo, nisam ni ja pristalica toga... to mi je malo degutantno, pogotovo kad su dosta veci, ali kad su ovako maji, pojela bih ih... znaci, ako se omakne, nije strasno... ne pazim na to, ali ne radim to ni javno, kao sto se i ne mazim sa svojom curicom javno, nego onako se stipkamo, ljubimo, mazimo kad smo same... uzivam u svom djetetu i mogu vam reci, uzivam u njoj jos vise kako je malo porasla i pocinje da razumije sve... meni su npr.bili stresni prvi mjeseci naseg zajednickog zivota i zbog tog prokletog stresa nisam ni uzivala kako treba sa svojim djetetom... samo sam strepila nad njom... aBd drugo ce biti po ceifu
Ljubimo se u usta, ne vidim ništa loše u tome...i to samo ja i mm. Ostale ljubi u obraz. Još uvijek je mala, u dogledno vrijeme prećićemo na poljupce u obraz.
Ne vidim u tome ništa degutantno, loše i bla- bla.
I nikako to ne upoređujem s poljupcem sa partnerom.
Od do...
< Poruku je uredio Hanady RR -- 14.2.2013 13:45:44 >