|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kvrzica ispod pazuha
10.7.2012 0:33:04   
lira
pozdrav drage mame...prije par dana sam kod bebe primjetila kvrzicu ispod lijevog pazuha velicine klikera,,ne boli je na dodir...da li neka od vas ima iskustva sa tim i sta mislite o tome??? malenoj je godina dana...

pozzz
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kvrzica ispod pazuha
10.7.2012 0:34:45   
animagical
da nije reakcija na neku od vakcina... ja bih otisla pedijatru iako mozda nije nista, sigurno je sigurno...

(odgovor članu lira)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: kvrzica ispod pazuha
10.7.2012 0:43:50   
Rina26
Takvu kvržicu ima i moj mali ja ga vodila kod pedijatra kaže on da nije ništa da se to zna desit kada dijete prima vakcinu i da to ostane od nje.

_____________________________

21.10.2006. 12.07.2008.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: kvrzica ispod pazuha
10.7.2012 7:12:55   
sretna sam jako

IZVORNA PORUKA: lira

pozdrav drage mame...prije par dana sam kod bebe primjetila kvrzicu ispod lijevog pazuha velicine klikera,,ne boli je na dodir...da li neka od vas ima iskustva sa tim i sta mislite o tome??? malenoj je godina dana...

pozzz


Moja P. ima takve kvrzice iza glave malo iznad vrata, ispod pazuha i na preponama. I to su normalna mjesta gdje se trebaju pojavljivati jer se tu nalaze limfni čvorovi. Variraju, nekad budu ko kliker, nekad ko zrno bibera, nekad nestanu. To znaci da dijete ima u sebi neki virus i protiv njega se bori zato mu narastu te kvrzice. Normalno je da ih imaju djeca do 7 god. Eto to tti je moje iskustvo- nema gdje djete nisam vodala i snimanja i nalazi, al to je bezopasno.

(odgovor članu lira)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: kvrzica ispod pazuha
10.7.2012 9:48:41   
RICI
I moja N ima kvrzicu nesto manju od klikera u predjelu ispod kljucne kosti kazu pedijatri od vakcine bsz, nista strasno samo pratiti da ne raste a sama ce se povuci.

_____________________________

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu sretna sam jako)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: kvrzica ispod pazuha
11.7.2012 13:01:26   
mamaajna
bsz vakcina,nama se prvo ruka gnojila pa ta kvrzica,pa kvrzica se pojavila na ramenu,kazu da to tako ide,samo pukne i ocisti se

_____________________________

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: kvrzica ispod pazuha
12.4.2022 3:52:47   
johnchen717
however. people have realized that it will likely be too late if they don’t do whatever to prevent matters from getting worse. for instance, there's an “earth hour” on a saturday of march of every year. it's far a global movement, typically it lasts from eight:30pm to 9:30pm. it's also known as “mild-off for one hour”. all through this hour, all of the light will be turned off. the reason of this motion is not simplest to keep energy, but also to warn the humans to understand the significance of defensive the mom earth, and to forestall violating the surroundings. all in all,assisting humans in need ought to be endorsed considering it's miles usually take into account as a traditional virtue.assisting others could be very regularly the first-rate manner to help yourself.irrespective of what the incentive is,donating time and strength to others can take you out of your self.
VoIP virtual phone number

(odgovor članu lira)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *